HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Advent u Veroni i posjet Božićnom selu u Bussolengu, jednodnevno putovanje autobusom iz Pule i Poreča

Datumi putovanja:

 • 30.11.2019. subota

 • 22.12.2019. nedjelja

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Poreča

Cijena:

od 280 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Polazak iz Pule (parking kod Konzuma ex Mercatora) u 5:00, Okreti u 5:20, Poreča ispred dvorane Veli Jože u 6:00, GP Kaštel u 6:35 sati. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora  sve do Božićnog sela u BUSSOLENGU koje je napravljeno po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Kompletna postava sela se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost da zajedno sa vašom djecom zavirite u svijet patuljaka, glazbenih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Božićnjaku u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume.

  Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izloženi rukotvorine od drva, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, originalne božićne čestitke s prešanim cvijećem. Slobodno vrijeme za vlastite programe.

  Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te nastavak putovanja prema gradu zaljubljenih – VERONI. Po dolasku u Veronu slijedi šetnja i razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja: ARENA i PIAZZA BRA koje su posebno uređene u ovo doba godine. Zatim JULIJINA KUĆA gdje se nalazi vjerojatno najpoznatiji balkon na svijetu ispod kojeg je ROMEO šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Ispred kuće se nalazi SPOMENIK JULIJI pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su inspiriranje ovim mjestom. Nakon toga slijedi PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA SIGNORIA i GROBNICE SCALIGHERIJA.

  Slobodno vrijeme za ručak, kupovinu, posjet božićnom sajmu, degustaciju delicija iz Verone i okolice i uživanje u posebnom predbožićnom raspoloženju i ugođaju.

  Okupljanje grupe oko 18 sati te polazak prema Istri. Dolazak u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi: 280 kuna

  Cijena za djecu od 5 - 12 godina: 210 kuna

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom, razgledi po programu, pratitelja putovanja, ulaznicu za Bussolengo; organizaciju putovanja, jamčevno osiguranje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznicu u Božićno selo Bussolengo – 2 EUR po osobi (plaćanje na licu mjesta) ; putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

   

 • Napomena:

  UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

  MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:  40

  MOGUĆNOST UKRCAJA: PULA, OKRETI,POREČ, BONACI, GP KAŠTEL

  NAPOMENA:  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

  Odgovorni organizator: Sabina Travel d.o.o.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.