HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Amsterdam i nizozemska polja tulipana “Keukenhof”, avionom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

Datumi putovanja:

 • 04 - 07.04.2019.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 4.480 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - AMSTERDAM

   

  Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 450 iz Zagreba za Amsterdam u 8:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Po dolasku odlazak autobusom u panoramski razgled grada (vanjski razgledi):  Munt, nekoć kovnica novca u 17. st - palače na Herengrachtu - trg Dam - Nova crkva - Kraljevska palača - Zapadna crkva. Smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u središte grada. Predlažemo fakultativnu vožnju brodom kanalima Amsterdama (plaćanje na licu mjesta voditelju putovanja): kanali Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu, individualni povratak u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  AMSTERDAM: CJELODNEVNI IZLET „NIZOZEMSKA CVJETNA POLJA I SELA“

  Doručak. Cjelodnevni izlet u Lisse, Zaandam, Zaanse Schans i Edam. No prije toga odlazak na najveću svjetsku burzu cvijeća i sadnica, Flora Holland u Aalsmeru. Na površini od milijun kvadratnih metara prostire se burza na kojoj se dnevno proda više od 19 milijuna komada cvijeća (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Nakon Aalsmera uputit ćemo se u Lisse, svjetske prijestolnice tulipana u južnoj Holandiji gdje se svake godine otprilike dva mjeseca održava izložba Keukenhof. U prekrasnom okruženju s umjetnim jezercima, paviljonima, vrtovima sa stotinama vrsta tulipana, ljiljana, orhideja, zumbula i drugog cvijeća u lijepoj prirodi posjetitelji mogu doživjeti „cvjetne slike“, male povijesne vrtove i raskošne cvjetne kompozicije (ulaznica se plaća na licu mjesta). U nastavku dana odlazak u „idiličnu Nizozemsku“, Nizozemsku vjetrenjača, kanala, klompi, zelenih pašnjaka i ribarskih kuća: posjetit ćemo tri ljepuškasta mjesta u blizini Amsterdama. Odlazak u Zaandam na rijeci Zaan, udaljen 15 km od središta Amsterdama, nekoć središte nizozemske brodogradnje. Na sjeverozapadu od Zaandama nalazi se Zaanse Schans, muzej na otvorenom koji sa svojim starim vjetrenjačama i šarenim kućicama priziva davna vremena i pokazuje kako se nekoć živjelo. Posjet manufakturi klompi i sira. Na povratku ćemo posjetiti lijepo središte ljupkog Edama, gradića poznatog po siru i brodogradnji. Povratak u hotel, slobodna večer. Noćenje.

 • 3. dan:

  AMSTERDAM/fakultativno izlet JUŽNA HOLANDIJA: SCHEVENINGEN-DEN HAAG-ROTTERDAM

  Doručak. Danas preporučujemo izlet na jug zemlje (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum 15 putnika za realizaciju programa). Na početku dana posjetit ćemo Scheveningen, sjevernomorsko ljetovalište poznato po svojoj dugoj šetnici i molu koji se dužinom od 400 m prostire u Sj. more. Nakon stanke za šetnju ili kavu odlazak prema obližnjem Haagu, središtu nizozemske vlade i prebivalištu kraljevske obitelji, trećem gradu po veličini u zemlji. Najvažnija znamenitost grada je Mauritshuis, muzej smješten u klasicističkoj građevini u povijesnom središtu grada, galerija s neprocjenjivom zbirkom flamanskih i nizozemskih majstora među kojima se ističe Vermeerova „Djevojka s bisernom naušnicom“. Poslije kraćeg slobodnog vremena nastavljamo prema Rotterdamu, „Manhattanu na rijeci Maas“, najvećoj europskoj luci i gradu koji zadivljuje svojom suvremenom arhitekturom. Potpuno razrušen u 2. svjetskom ratu,  Rotterdam je jedan od najmodernijih gradova Europe, gdje god da se nađete možete vidjeti fantastične primjerke vrhunske arhitekture, među kojima se izdvaja fantastična tržnica sagrađena 2014.g., veličine nogometnog igrališta. Odlazak na Euromast toranj (doplata na licu mjesta),  visok 186 m s kojeg se pruža fantastičan pogled na grad. Povratak u Amsterdam u kasnim poslijepodnevnim satima. Za one koji bi radije ostali u gradu, slobodan dan za osobne programe - predlažemo odlazak u poznate amsterdamske muzeje kao što su Rijks, Van Gogh muzej ili npr. Kuća Ane Frank (napomena: ulaznice za veliki dio amsterdamskih atrakcija mogu se kupiti samo online!). Noćenje.

 • 4. dan:

  AMSTERDAM - ZAGREB

  Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 451 iz Amsterdama za Zagreb u 11:15 sati. Dolazak u Zagreb u 13:10 sati.

 • Cijena:

  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 4.480 kn / Redovna cijena:4.680 kn
  (Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.090 kn uključene u cijenu)

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
  SOBA S POMOĆNIM LEŽAJEM NA UPIT!
  Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu/smještaj u gradu/ u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom, transfer po dolasku s panoramski razgledom grada, transfer u povratku, cjelodnevni izlet „Nizozemska cvjetna polja i sela“ (uključuje posjet burzi cvijeća bez ulaznice, izložbi Keukenhof bez ulaznice i selima Zaandam, Zaanse Schans i Edam), te troškove organizacije i prodaje putovanja

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, karte za vlak, fakultativne sadržaje, napojnice lokalnim pružateljima usluga, putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo!),  te troškove osobnih narudžbi

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za izlet Južna Holandija (prilikom rezervacije aranžmana, min. 15 putnika): 540 kn

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn

  CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz prosinca 2018. g., mogu biti podložne promjeni): Rijksmuseum 20 €/mladi ispod 18 gratis; Van Gogh muzej 19 €/kupovina moguća samo preko interneta; vožnja brodom po kanalima 15 €; Kuća Ane Frank 10 € /kupovina moguća samo preko interneta

   

 • Napomena:

  Fakultativni izlet Južna Holandija potrebno je uplatiti prilikom rezervacije aranžmana, minimum potreban za realizaciju izleta je 15 putnika.

   

  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u studenom 2018. godine i podložna su promjeni.

  MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

  Atlas d.d.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.