HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Amsterdam i polja tulipana, autobusom iz Pule, Poreča, Okreti i Kaštel, 13.-18.04.2020. 6 dana / 5 noći

Datumi putovanja:

 • 13.-18.04.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule, Poreča, Okreti i Kaštel

Cijena:

od 3.590 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima . Vožnja turističkim autobusom preko Slovenije, Austrije i Njemačke do područja Frankfurta. Smještaj u hotel. Noćenje.
   

 • 2. dan:

  Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak putovanja i dolazak u Amsterdam u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak autobusom do centra grada i orijentacijska šetnja uskim središtem  do Trga Dam, Kraljevske Palače, glavne trgovačke ulice Kalverstraat, trga Leidseplein te četvrti „crvenih svjetiljki“ . Povratak u hotel . Noćenje.

 • 3. dan:

  Doručak.Odlazimo autobusom do Amsterdama i s lokalnim vodičem krećemo u razgled. Organiziramo fakultativnu vožnju brodom u trajanju od 60 minuta. Tijekom vožnje upoznat ćemo se s amsterdamskim kanalima, lukom i rijekom Amstel oko koje je narastao grad. Ostatak popodneva provest ćemo u pješačkom obilasku centra grada: Rijksmuseum, Leidseplein, Leidse Straat, trg Spui, Begijnhof, Munt Plein, kanal Singel s plutajućom cvjetnom tržnicom jedina ove vrste na svijetu koje je otvorena tokom cijele godine. Štandovi stoje na brodicama usidrenima u kanalu i prodaju lukovice tulipana, narcisa i mnoštva drugih cvjetnih vrsta; Rembrandt Plein, plavi most, mršavi most, Waterloo Plein, nova gradska vijećnica i opera, kuća Rembrandta, Južna crkva..... Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  Doručak. Odlazimo do Lissea, gdje se nalazi Keukenhof, svjetski poznati lokalitet na kojem ćemo uživati u nepreglednim cvjetnim poljima, jednoj od najvećih atrakcija zemlje čuvene po tulipanima i svom vrtlarstvu. Više od 7 milijuna ručno sađenih lukovica ukrašava s ljubavlju uređen prostor koji se prostire na 32 hektara zemljšta s 15 km šetnica. Tema parka u 2018. je cvjetna romansa vrtova tulipana . U zatvorenim paviljonima će prilikom našeg posjeta biti prikazane izložbe karanfila, hortenzija, orhideja i najveća svjetska izložba ljiljana.
  Vožnja tihim brodićem između polja tulipana. Nakon uživanja u cvjetnoj idili, odlazimo prema Delftu, jednom od najljepših nizozemskih gradova, rodnom gradu Johannesa Vermeera i središtu proizvodnje poznatog plavog porculana. Razgled gradskog središta.  Slobodno vrijeme za kušanje palačinki «poffertjes» u jednom od tipičnih lokala na glavnom gradskom trgu.  Povratak u Amsterdam. Slodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

 • 5. dan:

  Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u Giethoorn. Vožnja po kanalima je obavezna jer je to i najvažnija atrakcija ovog mjesta koje se s šravom zove Holandska Venecija . Odlazak u ZAANSE SCHANSE- tradicionalno sela i muzeja na otvorenom, gdje se nalaze najljepši primjerci vjetrenjača u Nizozemskoj i gdje ćemo vidjeti manufakturu klompi – tradicionalni nizozemski proizvod. Slijedi posjet prekrasnim ribarskom selu VOLENDAM  romantična ribarska luka s mnoštvom ribljih restorana. Slobodno vrijeme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz more. Polazak prema Frankfurtu u popodnevnim satima. Dolazak u hotel. Noćenje.

 • 6. dan:

  Doručak. Nakon doručka polazak i vožnja kroz Njemačku, Austriju i Sloveniju do Hrvatske uz usputna zaustavljanja zbog odmora. Dolazak u Istru u  večernjim satima.

 • Cijena:

  CIJENA po osobi:  3.590 KN
  Minimalan broj putnika: 35 osoba

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom visoke kategorije
  2 noćenja s doručkom u hotelu 2/3 * u okolici Frankfurta 
  3 noćenja s doručkom u jednom od hotela  3* u okolici Amsterdama
  boravišne pristojbe
  turističkog pratitelja tijekom putovanja
  razgledavanja prema programu s lokalnim vodičem
  priprema i organizacija putovanja
  jamčevina turističkog paket aranžmana

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode
  vožnja amsterdamskim kanalima 15 eur ( plaćanje na licu mjesta)
  ulaznica za Keukenhof (polja cvijeća) eur 18,00 ( plaćanje na licu mjesta) djeca 4-17 godina 8 eur po osobi) (cijene su informativnog karaktera)
  nadoplata za jednokrevetnu sobu 1900 kn
  boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji  (2 -2,50 EUR po osobi i danu, točna obavijest  u završnom pismu)
  putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju i osiguranje od otkaza

   

 • Popusti:

  20% popusta za jedno dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe (u trokrevetnoj sobi)
  Trokrevetne sobe za odrasle osobe po redovnoj cijeni.
   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Informativne cijene ulaznica (mogu se promijeniti do datuma polaska odlukom muzeja ili lokalne uprave):
  ulaznicu za muzej Van Gogh: 19 eur po osobi, osobe mlađe od 18 godina ne plaćaju ulaznicu;
  ulaznicu za Rijksmuzej: 20 eur po osobi, osobe mlađe od 18 godina ne plaćaju ulaznicu;
  ulaznicu za muzej Anne Frank: 10,50 eur po osobi, osobe 10-17 godina, djeca do 9 godina.

 • Napomena:

  Obzirom na veliku posjećenost ovih svjetski poznatih muzeja u Amsterdamu, preporučujemo da si ulaznice rezervirate i kupite unaprijed online (putem službenih web stranica svakog pojedinog muzeja), jer na licu mjesta je zaista dosta teško dobiti željeni termin.

  Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

   

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.