HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Izleti

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Andaluzija s Gibraltarom i Marokom, zrakoplovom iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, 8 dana / 7 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 19.05. - 26.05.2019.

 • 16.06. - 23.06.2019. – GARANTIRANI POLAZAK

 • 08.10. - 15.10.2019. – GARANTIRANI POLAZAK

 • 16.11. - 23.11.2019. – GARANTIRANI POLAZAK

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule

Cijena:

od 5.790 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – (BARCELONA*) – GRANADA
  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Barcelonu u 15.20 sati na liniji OU374 (Croatia Airlines). Po dolasku u 17.30 sati, slijedi prijava na direktan let za Granadu s polaskom u 20.30 na liniji VY2016 (Vueling) i predviđenim dolaskom u 21.55 sati. Slijedi transfer od zračne luke do slikovite Granade, smještene u podnožju Sierra Nevade u kojoj je živio legendarni kraljevski par Izabela Kastiljska i Fernando Aragonski. Smještaj u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  GRANADA
  Doručak. Odlazak na razgled prekrasne Alhambre, najznačajnije i najbolje očuvane arapske palače iz 13. stoljeća i ujedno napoznatijeg povijesnog lokaliteta u Španjolskoj. Palaču okružuju dobro očuvani vrtovi Generalife iz 14. stoljeća te dva ulaza Puerta de las Armas i Puerta de la Justicia. Razgled Al Casabe, Palače Carlosa V, Nasridskih palača i vrtova (doplata za ulaznicu). Poslijepodne, odlazak u šetnju gradom: medresa, bazar, Plaza Nueva, fakultativno mogućnost posjete kraljevskoj grobnici Izabele i Fernanda. Noćenje.

 • 3. dan:

  GRANADA – CORDOBA – SEVILLA
  Doručak. Odjava iz hotela, a potom vožnja autobusom kroz područje najvećih maslinika Španjolske do Cordobe. Mogućnost posjete tradicionalnoj andaluzijskoj uljari. Po dolasku u Cordobu, odlazak uz pratnju licenciranog lokalnog vodiča na razgled "najmaurskijeg" španjolskog grada, nekadašnje prijestolnice maurskog kraljevstva El-Andalus: džamija "Mezquita" - simbol grada i čudo islamske arhitekture (doplata za ulaznicu), slikovita Židovska četvrt sa sinagogom, stara gradska jezgra iz 10 stoljeća pod UNESCO-vom zaštitom. Nastavak vožnje do Seville, smještaj u hotel. U večernjim satima, predlažemo odlazak na program flamenco plesa, koji je nastao upravo u Andaluziji (doplata), gdje se nalaze i mnogobrojne škole flamenca. Noćenje.

 • 4. dan:

  SEVILLA
  Doručak. Odlazak na razgled "prijestolnice" Andaluzije: Kraljevski Alcázar, nekadašnja maurska vladarska palača; veličanstvena Sevillska katedrala s preko 30 oltara, slikama velikih španjolskih majstora Francisca Zurbarana i Goye, mauzolej Kristofora Kolumba, te 96 metara visok toranj Giralda s intrigantnom maurskom dekoracijom (doplata za ulaznicu). Nastavak šetnje do Barrio Santa Cruz, gdje možete kušati specijalitete “tapas”, Plaza de Espana, Palacio de Pedro El Cruel, Torro del Oro, park Marije Luise, Casa Pilatos, ... Posliiepodne, preporučujemo fakultativni odlazak na vožnju brodom rijekom Guadalquivir od Zlatnog Tornja - Torre d'Oro, odakle su u 16. st. isplovljavali Magellan i Cortez, ili posjet Museo de Bellas Artes s impresivnom kolekcijom Murilla, Zurbarana, Ribere te nekoliko platna Diega Velasqueza (ulaz besplatan). Za večernje sate preporučamo posjet četvrti Triana, centru noćnog života Seville. Noćenje.

 • 5. dan:

  SEVILLA – CADIZ – GIBRALTAR – COSTA DEL SOL (LA LINEA)
  Doručak. Nastavak putovanja do Cadiza, grada koji se smjestio na rtu Atlantskog oceana, koji je s kopnom povezan kratkom prevlakom i impresivnim visećim mostom. Posjetit ćemo trgovačku kući i kulu Torre Tavira s koje se pruža prekrasan pogled na okolicu. Za kraj ćemo ući u podzemnu crkvu Oratorio de Santa Cueva koju krase djela velikih španjolskih umjetnika. Nastavak vožnje do Gibraltara, britanskog prekomorskog teritorija koji razdvaja Europu od Afrike te povezuje Atlantski ocean s Mediteranom. Prelazak granice, ukrcaj u mini buseve, panoramska vožnja: “The Rock“ se prostire se na površini od 6,5 km2, tu se nalazi grad i prirodni rezervat s kolonijom majmuna, Europa Point, odakle je za lijepoga vremena moguće vidjeti Afriku, Gibraltarska stijena, spilja Sv. Mihovila. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Povratak u Španjolsku, smještaj u hotel u Gibraltaru susjednom gradu La Linea de la Concepcion. Noćenje.

   

 • 6. dan:

  COSTA DEL SOL (LA LINEA) - (fakultativni izlet TANGER, MAROKO)
  Doručak. Slobodno vrijeme za odmor, šetnju, ili odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet do grada Tanger u Maroku. Program: transfer do luke Tarifa, ukrcaj na brzi trajekt za Tanger (cca 1 sat vožnje). Po dolasku, odlazak na razgled grada: povijesni dio Medina, utvrda Kasbah, bogata arhitektura, panoramska vožnja autobusom uz obalu s pogledom na portugalske, američke, talijanske i španjolske četvrti, Kraljevsku palaču. Ručak u tipičnom marokanskom restoranu, slobodno vrijeme za šetnju živopisnom Medinom i Bazarom, shopping. Poslijepodne, transfer do luke, ukrcaj na brod, vožnja do Tarife. Po dolasku, transfer do hotela na Costa del Sol (La Linea). Noćenje.

 • 7. dan:

  COSTA DEL SOL – RONDA – MALAGA
  Doručak. Vožnja do slikovite Ronde, smještene na strmoj litici, na 750 metara nadmorske visine, s impresivnim kamenim mostom. Ronda je kolijevka koride, legendarna matadorska obitelj Romero tu je postavila pravila koride. Slavni posjetitelji: Orson Welles, Hemingway, James Joyce, Rilke. Poludnevni izlet do Malage, rodnog grada Pabla Picassa, kratka panoramska vožnja gradom: Kongresna palača, Avenida de Andalucia, Plaza de la Marina, te nastavak pješice: Katedrala ‘Manquita’, Al Casaba, Teatro Romano, Plaza de la Merced, rodna kuća Pabla Picassa, Crkva sv. Jakova - Santiago gdje je kršten Picasso i Palacio de Buena Vista iz 16. st. gdje je smješten Muzej Picasso. Kraće slobodno vrijeme za šetnju glavnom ulicom Calle Marques de Larios. Smještaj u hotel na području Malage. Noćenje.

 • 8. dan:

  MALAGA – (BARCELONA*) – ZAGREB
  Doručak. Vožnja do zračne luke Malaga, prijava na direktan let za Barcelonu u 9.45 sati, s dolaskom u 11.20 sati. Po dolasku u Barcelonu mogućnost odlaska javnim prijevozom s voditeljem putovanja do centra Barcelone. Šetnja pjesačkom zonom La Rambla, te povijesnim dijelom Barri Gotic, Placa del Rei, Palau Reial, mjesta gdje su španjolski kraljevi dočekali Kristofera Kolumba, Katedrala s kriptom Santa Eulalie. Povratak u zračnu luku te prijava na let za Zagreb u 18.20 sati na liniji OU375 (Croatia Airlines) s predviđenim dolaskom u Zagreb u 20.20 sati.

 • Cijena:

  First Minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
  19.05.2019……………………………………………………..6.790 kn
  16.06.2019.…………………………………………………….6.590 kn
  08.10.2019.…………………………………………………….6.290 kn
  16.11.2019.…………………………………………………….5.790 kn
  *First Minute popust 200 kn za rezervacije do 45 dana prije datuma polaska ili popunjena kapaciteta po FM cijeni

  Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
  19.05.2019……………………………………………………..6.990 kn
  16.06.2019.…………………………………………………….6.790 kn
  08.10.2019.…………………………………………………….6.490 kn
  16.11.2019.…………………………………………………….5.990 kn

  Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka: 1.650 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.850 kn

  Doplata za priključni let iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra: od 450 kn (na upit)

   

   

 • Cijena uključuje:

  - prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Barcelona/Madrid - Granada, Malaga - Barcelona/Madrid - Zagreb
  - prijevoz autobusom i razglede prema programu
  - 7 noćenja s doručkom u hotelima 4* u Granadi, Sevilli, na Costa del Sol (La Linea i područje Malage) u dvokrevetnim sobama
  - lokalne vodiče u Granadi, Sevilli, Cordobi
  - razgled Gibraltara mini busevima
  - voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
  - jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
   

 • Cijena ne uključuje:

  - pristojbe zračnih luka 1.650 kn (obvezna doplata kod prijave)
  - doplatu za jednokrevetnu sobu 1.850 kn
  - ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
  - karte javnog prijevoza
  - putno osiguranje (preporučujemo!)
  - fakultativne sadržaje
  - troškove osobnih narudžbi

 • Obavezne doplate po osobi:

  - pristojbe zračnih luka 1.650 kn (obvezna doplata kod prijave)
  - doplatu za jednokrevetnu sobu 1.850 kn
   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Fakultativni sadržaji:
  - doplata za paket ulaznica 400 kn (paket uključuje Alhambru u Granadi, Mezquitu u Córdobi, katedralu i Álcazar u Sevillii)
  - flamenco show u Sevilli 300 kn
  - cjelodnevni izlet Tanger* (min. 20 osoba): odrasli 650 kn, djeca od 4-11 g. 450 kn (uklj. transfer, prijevoz brodom, lokalni vodič, ručak).
  - *Za izlet Tanger potrebna je putovnica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju
   

 • Napomena:

  - U Zračnoj luci Barcelona u dolasku potrebno je preuzeti prtljagu, s kojom se prijavljujete na let za Granadu. Ista procedura je i na povratnom letu iz Malage za Barcelonu. Na polasku 16.11. prtljagu prijavljujete i podižete na krajnjim destinacijama, Granadi odnosno Zagrebu u povratku. 
  - Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji u Španjolskoj te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
  - Državljanima Republike Hrvatske za ulazak u Španjolsku i Gibraltar dovoljna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.
  - Za izlet Tanger potrebna je putovnica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju.
  - Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja
  - Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
  - U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

  Najmanji broj putnika potreban za realizaciju aranžmana: 20

  Odgovorni organizator: Palma Travel

*Na polasku 16.11.2019. red letenja je sljedeći (prijevoznik IBERIA):
IB3197 16.11. ZAGREB MADRID 16:00 18:55
IB8648 16.11. MADRID GRANADA 21:50 22:55
IB3865 23.11. MALAGA MADRID 10:45 11:50
IB3196 23.11. MADRID ZAGREB 12:35 15:15

 

Opći uvjeti

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.