HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Azurna obala – Nova godina, putovanje autobusom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

Datumi putovanja:

 • 29.12.2018 - 01.01.2019.

Vrsta prijevoza:

Putovanje autobusom iz Zagreba.

Cijena:

od 1.890 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506 u 5:30 sati, mogućnost polaska iz Karlovca u 6:15 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 8:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, točno mjesto ukrcaja u Karlovcu bit će u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem, panoramskom cestom iznad Ligurske rivijere preko Savone, Sanrema - “rivijere cvijeća” do francuske granice te dalje uz obalu Ligurskog mora. Dolazak u Nicu u večernjim satima. Smještaj u hotel i odlazak s voditeljem putovanja u upoznavanje s prekrasnom Nicom. Noćenje.

   

 • 2. dan:

  Doručak. Razgled stare jezgre Nice pješice: tržnica cvijeća Cours Saléya - katedrala sv. Reparate - palača Lascaris - slavno šetalište Promenada Engleza - trg  Massena. Poslije šetnje starim gradom odlazak prema kneževini Monaco s usputnim stajanjem u mjestašcu Eze gdje ćemo posjetiti tvornicu parfema Fragonard uz prikaz izrade parfema i mogućnost kupovine. Po dolasku u kneževinu odlazak na stijenu gdje se smjestio Monaco i šetnja od Oceanografskog muzeja uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i Kneževe palače. Slobodno vrijeme na stijeni tijekom kojeg će sigurno mnogi biti zainteresirani posjetiti slavni muzej u kojem je Jacques Cousteau bio dugogodišnji ravnatelj, a potom se spuštamo i odlazimo u Monte Carlo (slavni trg s kockarnicom i hotelima uz mogućnost okušavanja sreće u kockarnici!). Slobodno vrijeme za uživanje u ozračju luksuza Monte Carla. U poslijepodnevnim satima putovanje prema Nici po glasovitoj cesti Moyenne Corniche. Noćenje.

   

 • 3. dan:

  Doručak. Jutarnji izlet u jedno od najljepših sela u Francuskoj, umjetničku koloniju Saint-Paul-de-Vence. Nazivaju ga i najljepšim selom Provanse, mjesto inspiracije brojnih slikara i književnika, desetljećima meka i utočište slavnih francuskih umjetnika; mnogi su tu imali svoje ljetne adrese, a neki su se tu i vjenčali: primjerice slavni Yves Montand i Simone Signoret. Šetnja glavnom ulicom utvrđenog mjesta s brojnim umjetničkim galerijama do fontane, crkve i groblja na kojem je sahranjen slavni slikar i stanovnik mjesta, Mark Chagall. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u dražesnom St. Paulu i pogledu na predivan krajolik oko njega. Potom ćemo se uputiti do nedalekog Cannesa, mondenog filmskog grada. Šetnja do Festivalske palače odnosno do staroga grada. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak u Nicu u poslijepodnevnim satima. Priprema za doček Nove godine na ulicama Nice ili na poznatom šetalištu Promenade des Anglais (organizacija i moguće održavanje dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti mjesnih turističkih ureda). Noćenje.

 • 4. dan:

  SRETNA NOVA GODINA!

  Doručak. Odlazak iz Nice. Vožnja do ljetovališta Menton uz samu talijansku granicu, nekadašnjeg prebivališta poznatih umjetnika i jednog od najljepših mjesta rivijere s dugom plažom i promenadom uz more. Kratki obilazak uključuje šetnju „promenadom sunca“ uz gradsku vijećnicu, tipičnu provansalsku tržnicu do crkve sv. Mihovila u starome gradu. Slobodno vrijeme za kavu i kupovinu. Menton je poznat po velikim parkovima i nasadima limuna i naranči, u njemu možete kupiti liker od najpoznatijih mentonskih limuna, sapune i toaletne vodice s mirisom limuna, šarene provansalske stolnjake, mirisne jastučiće s lavandom ili možete pojesti sladoled u nekoj od najboljih slastičarnica Azurne obale. Odlazak iz Mentona u kasnim jutarnjim satima. Povratak kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u noćnim satima.

 • Cijena:

  CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 1.890 kn /2.090 kn

   

 • Cijena uključuje:

   prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Nici u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 3 noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu, te troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

   ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.040 kn

  Cijena za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju: FM 1.790 kn /1.990 kn

   

 • Napomena:

  Odgovorni organizator: Jadrotours

   

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit



T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.