HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Barcelona Nova godina, zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana / 4 noćenja

Datumi putovanja:

 • 29.12.2019 - 02.01.2020.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 3.490 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  29.12.: ZAGREB/SPLIT/PULA - BARCELONA
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 13:30 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 15:20 sati. Po slijetanju zrakoplova u Barcelonu u 17:30 sati, transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom do trga Plaça d'Espanya, jedan od najljepših gradskih trgova, gdje se nalazi i poznata Arena – nekadašnje poprište borbi s bikovima, koje je danas preuređeno u veliki trgovački centar s brojnim restoranima. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.

 • 2. dan:

  30.12.: BARCELONA
  Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya,
  Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja, park Guell - fascinantna kreacija vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). Slobodno vrijeme. Noćenje.

 • 3. dan:

  31.12.: BARCELONA – fakultativni izlet FIGUERAS - GIRONA
  Doručak. Predlažemo odlazak autobusom na cjelodnevni fakultativni izlet Figueras – Girona. U Figuerasu se nalazi Muzej Dali, koji je meta svih ljubitelja umjetnosti i onih koji žele vidjeti nešto potpuno originalno. Salvador Dali utemeljitelj je zaklade koja se brine o tome da sva njegova djela budu prikazana na poseban način i na posebnom mjestu, a oslikani stropovi i trodimenzionalni izlošci svjedoče o njegovoj genijalnosti (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Na povratku, zaustavljanje u slikovitom mjestu Girona - šetnja povijesnim centrom: katedrala i “židovska četvrt. Povratak u Barcelonu u poslijepodnevnim satima. Putnicima koji ostaju u Barceloni predlažemo obilazak čuvenog Camp Noa, stadiona FC Barcelone ili odlazak na Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt  i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom, muzej „Poble Espanyol“  replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. Doček Nove godine na ulicama i trgovima grada. Noćenje.

 • 4. dan:

  01.01.: BARCELONA
  Doručak. Predlažemo odlazak do stare luke Port Vell i posjet poznatom Akvariju, jednom od najvećih u Europi. Slobodno poslijepodne za šetnju gradom, poznatom plažom Barcelonetom, ili posjet poznatoj zgradi La Pedreri (Casa Mila), još jednom Gaudijevom remek djelu, koja zbog svoje nepravilne kamene fasade izgleda kao prirodna kamena litica. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

 • 5. dan:

  02.01.: BARCELONA - ZAGREB/SPLIT/PULA
  Doručak. Predlažemo izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu  i transfera za zračnu luku u Barceloni. Putnicima koji ostaju u gradu predlažemo posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju. Transfer za zračnu luku u 15:30 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20 sati.

 • Cijena:

  CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI:  3.490 KN
   

  Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka 1.190 kn

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.190 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Barcelona – Zagreb, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, sve razglede prema programu, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  pristojbe zračnih luka, fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje.

   

 • Popusti:

  dijete do 12 godina 10% popusta na trećem ležaju, odrasla osoba na trećem ležaju bez popusta.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za vezani let iz Splita ili Pule: od 450 kn

  Fakultativna ponuda izleta (plaćanje na licu mjesta, prijava u agenciji kod rezervacije):
  •    ulaznica za Park Guel €10, djeca 7-12 godina €7
  •    Flamenco show uz piće 35 €, djeca do 12 godina 20 €
  •    izlet na Montserat 40 €, djeca do 12 godina 20 €
  •    izlet Figueras–Girona €60, djeca do 12 god. €40 (min. 15 prijavljenih) – doplata za ulaznicu u Dalijev muzej €15 na licu mjesta


  Cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta €2,20; karnet za 10 vožnji €10,20

   

 • Napomena:

  Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i konačni iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

  PRTLJAGA: Na svim letovima Croatia Airlinesa putnik ima pravo ponijeti sa sobom u putničku kabinu jedan komad ručne prtljage do 8 kg, dimenzije do 115 cm (55x40x20 cm) i dodatno jedan manji komad osobne prtljage (npr. 1 žensku ručnu torbu ili 1 torbu za laptop ili 1 torbu za spise), te jedan komad predane prtljage do 23 kg, zbroja dimenzije do 158 cm.

  Odgovorni organizator: Integral

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Hotel Eurohotel Gran Via Fira****

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.