HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Berlin, zrakoplovom iz Pule, 4 dana / 3 noći

First Minute

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Pule

Cijena:

od 2.480 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  23.06.2019. - PULA - BERLIN

  Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Pula u 07:15 sati kod šaltera informacija. Prijava na direktan let za Berlin avionske kompanije Easyjet. Polazak zrakoplova prema redu letenja u 09:00 sati. Po slijetanju zrakoplova u zračnu luku Berlin Tegel u 10:50 sati, odlazak u panoramski razgled grada autobusom gdje ćemo vidjeti najpoznatije znamenitosti i atrakcije: park Tiergarten, Stup pobjede, dvorac Bellevue, Pariški trg s Brandenburškim vratima - simbolom Berlina, avenija Check Point Charlie, East Side Gallery s ostacima berlinskog zida, trg Alexanderplatz… Nakon razgleda odlazak u pravcu hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odlazak na večeru u tradicionalni njemački restoran s lokalnim specijalitetima ili romantičnu šetnju uz rijeku Spree. Noćenje.

   

 • 2. dan:

  24.06.2019. - BERLIN

  Doručak. Odlazak s vodičem u razgled grada. U pješačkom razgledu vidjet ćemo Check Point Charlie, jedan od najpoznatijih graničnih prijelaza između istočnog i zapadnog Berlina. Naziv "Charlie" potječe iz NATO-ve abecede i predstavlja treće slovo. U blizini se nalazi Topografija terora, muzej posvećen njemačkim zločinima u Drugom svjetskom ratu. Razgled nastavljamo prema Potsdamer Platzu, trgu koji je dobio ime po gradu Potsdamu u blizini Berlina. Tu je podignuto suvremeno zdanje Sony Centar, sjedište tvrtke Sony u Europi, čija se zgrada ističe veličanstvenom kupolom u obliku jedara. Prošetat ćemo uz Tiergarten, jedan od najvećih i najpopularnijih parkova u gradu, te doći do simbola Berlina - Brandenburger Tor (trijumfalna Brandenburška vrata). Pored vrata nalazi se Reichstag, sjedište njemačkog parlamenta s prekrasnom kupolom. U šetnji bulevarom Unter den Linden vidjet ćemo trg Bebelplatz kojeg ukružuju operna kuća Staatsoper Berlin, najstarije berlinsko sveučilište Humboldt-Universität zu Berlin, kao i Sankt-Hedwigs-Kathedrale (katedrala svete Hedwige), prva katolička crkva podignuta u Berlinu nakon Reformacije, sagrađena po uzoru na rimski Panteon. Zatim ćemo otići do spomenika Neue Wache posvećenog poginulima u ratovima, te do Museumsinsel, najboljeg berlinskog muzejskog kompleksa od čak pet muzeja smještenih na otočiću. Slobodno poslijepodne za individualne razglede, posjete muzejima ili shopping. Povratak u hotel. Noćenje.

   

 • 3. dan:

  25.06.2019. BERLIN - izlet u POTSDAM

  Doručak. Odlazak na fakultativni poludnevni izlet javnim prijevozom u grad Potsdam, nekadašnji glavni grad pruskih kraljeva. Grad je poznat po jezerima, palačama i parkovima, te kao mjesto održane čuvene Postzdamske konferencije iz 1945. godine. S vodičem ćemo otići do parka s dvorcem Sanssouci koji se nalazi na UNESCO popisu svjetske baštine, te se često smatra njemačkim rivalom francuskom Versaillesu. Zatim ćemo vidjeti Alter Markt, trg stare tržnice i povijesno središte Potsdama. Trgom danas dominiraju Nikolaikirche (Crkva sv. Nikole), Fortunaportal (Vrata sreće) i Altes Rathaus (Gradska vijećnica). Još jedna znamenitost Potsdama je Holländisches Viertel - dvosmjerna Nizozemska četvrt, skup zgrada koji je jedinstven u Europi s oko 150 zgrada od crvene opeke u nizozemskom stilu. Sjeverno od gradskog središta je ruska kolonija Alexandrowka, malena enklava izgrađena u ruskom stilu, a tu je i park Babelsberg, nekadašnje središnje mjesto njemačke filmske industrije s najstarijim filmskim studijem u Europi. Nakon slobodnog vremena za ručak i shopping, povratak u Berlin. Slobodno vrijeme u gradu. Povratak u hotel. Noćenje.

   

 • 4. dan:

  26.06.2019. - BERLIN - PULA

  Doručak. Slobodno prijepodne za osobne programe, šetnju, razgledavanje i upoznavanje zanimljivosti grada. Preporučujemo posjet atraktivnom berlinskom zoološkom vrtu, akvariju ili brojnim muzejima. Svi muzeji u Berlinu sadrže fantastične izložbe umjetničkih djela, skulpture, podsjetnike na drevne civilizacije i povijest Njemačke, Židova i mnoge druge zanimljive tematske cjeline. Neues Museum (Novi muzej) posjeduje različite predmete iz daleke prošlosti, primjerice antičke ostatke i predmete iz Troje, lubanje neandertalaca i bistu egipatske kraljice Nefertiti. Altes Museum (Stari muzej) je jedan od najstarijih muzeja u Berlinu, ali i cijeloj Njemačkoj, a u njemu se nalazi antička kolekcija stare Grčke. Pergamonmuseum (Pergamski muzej) smješten je na Muzejskom otoku, a glavne atrakcije su vjerno i u nekadašnjoj veličini rekonstruirane monumentalne građevine kao što su Ištarine dveri, Pergamski oltar i Vrata tržnice u Miletu. Na kraju ulice Tauentzienstraße, za sve željne shoppinga, nalazi se Kaufhaus des Westens ili skraćeno KaDeWe, legendarna berlinska robna kuća, najveća u Njemačkoj i druga po veličini u Europi, odmah nakon londonskog Harrodsa. U dogovoreno vrijeme transfer autobusom do zračne luke Berlin Tegel. Polazak zrakoplova za Pulu prema redu letenja u 17:35 sati. Slijetanje u zračnu luku Pula predviđeno je u 19:25 sati.

   

 • Cijena:

  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.480,00 kn (vrijedi do 28.02.2019.)

  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.680,00 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na relaciji Pula - Berlin - Pula

  transfere autobusom, zračna luka Berlin Tegel - hotel - zračna luka Berlin Tegel

  smještaj u hotelu Gat Point Charlie 3* u strogom centru, na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

  panoramski razgled Berlina autobusom

  sve razglede prema programu

  osiguranje putnika od rizika nezgode

  uslugu voditelja putovanja

  organizaciju putovanja i jamčevinu

   

 • Cijena ne uključuje:

  Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu, osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje, putno osiguranje (zdravstveno osiguranje za putovanja u inozemstvo, osiguranje od otkaza putovanja)

   

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  Zrakoplovne pristojbe i naknade - obavezna doplata 680,00 kn (promjenjivo do izdavanja avionskih karata)

   

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za jednokrevetnu sobu - 750,00 kn

  Doplata za predanu prtljagu do 23 kg po osobi - 350,00 kn (moguće uzeti jednu prtljagu za dvije osobe)

   

   

 • Napomena:

  Odgovorni organizator: Zeatours d.o.o.

   

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (plaćanje na licu mjesta; mogućnost promjene cijene do putovanja):

- Altes Museum 10 EUR; Neues Museum, Pergamonmuseum, Alte Nationalgalerie i Bode-Museum svaki 12 EUR (Museuminsel, sve izložbe 18 EUR)

- DDR Museum 9.80 EUR

- Berliner Fernsehturm (TV toranj) 15.50 EUR

- WELT Balloon 25 EUR odrasli, 12 EUR djeca 3-10 godina

- vožnja brodom po rijeci Spree od 15 EUR

- karta za dnevnu vožnju javnim gradskim prijevozom 7.70 EUR (zona ABC - uključuje Potsdam)

- ZOO Berlin + Aquarium 21 EUR (svaka ulaznica posebno 15.50 EUR)

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.