HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Bled i Kanjon Vintgar, autobusom iz Pule i Poreča, 28.06. i 29.08. i 13.09.2020.

Datumi putovanja:

 • 28.06.2020.

 • 29.08.2020.

 • 13.09.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Poreča mogućnost ukrcaja: Okreti i GP Kaštel

Cijena:

od 200 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Bled je sjajno mjesto uživati u zelenilu kojega je doista toliko da mora oduševiti sve ljubitelje prirode i svježeg zraka, posebice uz njegovo prelijepo modrozeleno jezero.
  Oduševite se prekrasnim Kanjonom Vintgar.
  PROGRAM PUTOVANJA:
  Polazak iz Pule u 6 :00( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 i  Poreča u 7:00. Vožnja u smjeru Ljubljane i dalje prema Kanjonu Vintgar koji se smjestio svega nekoliko kilometara od Bleda. Kanjon Vintgar je klisura, smještena na istočnoj strani Nacionalnog parka Triglav, kroz koju teče rijeka Radovna i prostire se u dužu od 1,6 km. Stijene koje se nadvijaju iznad kanjona dosežu visinu između 50 i 100 metara, dok se na kraju nalazi i najveći slap – Vintgarski šum. Rijeka Radovna teče kroz uski klanac okružen visokim stjenovitim zidovima tvoreći brzace i prekrasne slapove. Još 1893. godine su ovdje izgrađene galerije, drvene staze i mostovi za pješake, dok se uz staze nalaze i odmorišta s klupama i stolovima za piknik. 
  Nakon toga slijedi vožnja prema Bledskom jezeru, biseru slovenskih Alpa, okruženom visokim planinskim vrhuncima. Bled je bajkovit gradić koji se smjestio na ledenjačkom jezeru koje okružuju moćne planine.  Preporučamo izlet brodićem Pletnom kojim se posjećuje otočić na sredini jezera na kojem se smjestila crkva sv.Marije koja se može pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću (doplata na licu mjesta)! Svakako posjetite i Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu.
  Slijedi kratka šetnja te slobodno vrijeme tokom kojeg vam svakako preporučamo da probate glavni specijalitet - Bledske kremšnite.
  Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Istri, dolazak u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi : 200 kn
  Cijena za djecu do 12 godina : 150 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom prema programu putovanja
  razglede prema programu putovanja
  licenciranog  voditelja putovanja

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
  troškove osobne potrošnje
  ulaznica za kanjon Vintgar – 12 eur po osobi; djeca od 6 -15 god - 3 eur; djeca do 6 god- 2 eur;  studenti i umirovljenici - 8 eur

   

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Informativna cijena ulaznica: 
  ulaznica u Bledski stari grad (11 € )
  ulaznica u crkvu Sv. Marije ( 6,00 eur )
  vožnja Bledskim jezerom (14 €)
  kremšnita i kava oko 4,50 eur

   

 • Napomena:

  Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)
  Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.
  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  Preporuka polica putnog zdravstvenog osiguranja.
  Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.