HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Bukurešt, putovanje avionom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 12 - 15.10.2018.

Vrsta prijevoza:

Avionom iz Zagreba.

Cijena:

od 2.390 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Sastanak putnika u zračnoj luci Franje Tuđmana u Zagrebu, 2. kat kod šaltera informacija. Slijedi direktan let za Bukurešt u 08:40 h. Po slijetanju u Bukurešt oko 11:30 h  transfer autobusom do grada. Slijedi panoramski razgled glavnog I najvećeg grada Rumunjske koja neodoljivo podsjeća na Pariz . Muzej sela - jedan od najljepših muzeja na otvorenom s originalnim kućama rumunjskih sela. Vožnja predsjedničke palače Cotroceni i Opere te do Palače Parlamenta koja je po površini jedna od najvećih građevina na svijetu građen u vrijeme vladavine Ceausescua. Trg Uniri jedan od najvećih u Bukureštu, Avenija pobjede - najstarija ulica u gradu te središte gradskog života i mjesto održavanja brojnih kulturnih i zabavnih događaja, ali i prosvjeda i političkih skupova, Trg Revolucije na kojem se odigrala poznata rumunjska revolucija 1989. godine i mjesto koje je steklo svjetsku slavu zbog govora Ceausescua s balkona tadašnjeg stožera komunističke partije kojeg su prenosile tv postaje iz cijelog svijeta. Više od petine centralnog dijela Bukurešta, uključujući i crkve i povijesne zgrade, porušeno je tijekom 80-tih godina, kako bi Ceauşescu izgradio grad po svojoj zamisli. Kao dio svojih programa "urbanizacije" i "industrijalizacije", Ceauşescu je planirao rušenje mnogih sela i raseljavanje seljaka po gradovima. Pogubljen je 1989. godine. Odlazak i smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 • 2. dan:

  Nakon doručka nastavak razgleda grada pješice po starom dijelu grada, ostaci palače Curtea Veche u kojoj je boravio Vlad Tepeš, poznatiji pod imenom Drakula danas slavljen kao narodni junak a njegova okrutnost ga je učinila poznatim diljem Europe,  rumunjski povjesni muzej, crkva Sv. Antona, crkva Stavropoleos, najslavnija gradska prometnica - ulica pobjede ( Calea Victoriei). Nastavak razgleda prema Piaţa Universităţii, Nacionalni muzej likovnih umjetnosti, koncertna dvorana Ateneul Roman. Navečer predlažemo odlazak u poznati restoran Caru cu Bere, mjesto na kojem možete isprobati neka od najboljih rumunjskih jela originalne recepture I osjetiti duh starog Bukurešta. Noćenje.

 • 3. dan:

  Doručak. Preporučamo odlazak na izlet u Transilvaniju. Vožnja prema zlosutnom dvorcu Bran-Drakulinom dvorcu koji je tako dobro smješten da ga nitko nije uspio osvojiti u 630 godina postojanja. Dvorac je najveća atrakcija južne Rumunjske koju posjećuju turisti i obožavatelji vampira i priča vezanih uz grofa Drakulu. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. Nastavak putovanja prema Brašovu, jednom od najočuvanijih saksonskih gradova u Transilvaniji. Poznata Crna Crkva, najveća gotička crkva Jugoistočne Europe, Crkva Svetog Nikole, stara vječnica. Povratak u Bukurešt. Noćenje.

 • 4. dan:

  Doručak. Transfer do zračne luke. Polazak zrakoplova Croatia Airlinesa za Zagreb u 12:10 h. Dolazak u Zagreb u 13:15h

 • Cijena:

  CIJENA ARANŽMANA:

  2.390 kn FIRST MINUTE
  2.590 kn REDOVNA CIJENA

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Croatie Airlines na relaciji Zagreb-Bukurešt-Zagreb
  prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu 4* na bazi 3 noćenja s doručkom
  razglede prema programu
  stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja - usluge voditelja putovanja
  troškove organizacije putovanja

   

 • Cijena ne uključuje:

  doplatu za zrakoplovne pristojbe – 990 kn (iznos može biti podložan promjeni)
  dodatne obroke
  ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  putno osiguranje
  Fakultativni izlet Transilvanija: cijena 390 kn (min. 15 osoba, prijave i uplate u agenciji prije puta)

   

 • Napomena:

  Minimalan broj putnika: 20

  Odgovorni organizator: Mondo Travel

   

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.