HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Cinque Terre, Elba i Ligurska obala, putovanje autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke, 4 dana / 3 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 01.11.-04.11.2018.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Cijena:

od 1.440 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - MANTOVA – OKOLICA LA SPEZIE 
  Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506 u 5:30 sati, mogućnost polaska iz Karlovca u 6:15 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 8:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, točno mjesto ukrcaja u Karlovcu bit će u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja kroz sjevernu Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u Mantovu, gradu poznatom po slavnom acettu balsamicu, šetnja centrom. UNESCO je Mantovu na popis zaštićene svjetske baštine stavio 2008. godine, zbog čudesne arhitektonske i umjetničke ostavštine plemićke obitelji Gonzaga, koja je vladala Mantovom četiri stoljeća. Kraće slobodno vrijeme za osobne programe. Nastavak putovanja te smještaj u hotel na području La Spezie. Noćenje.

 • 2. dan:

  OKOLICA LA SPEZIA - CINQUE TERRE - OKOLICA LA SPEZIE Doručak. Nakon doručka vožnja do obližnje La Spezie, pristaništa u Ligurskom primorju, otkuda nastavljamo vlakom u cjelodnevni posjet nacionalnom parku Cinque Terre (uplata pri rezervaciji aranžmana). Zbog ljepote krajolika stavljen je na popis svjetske baštine UNESCO-a, dok njegovi slikoviti gradići priljubljeni uz stijene i okruženi zelenilom i morem privlače mnogobrojne posjetitelje. Svaki od gradića raznobojnih fasada romantičan je i zanimljiv na svoj način; najjužniji Riomaggiore prvi put spomenut u 13. st., Manarola na strmim stijenama iznad ribarske luke, Corniglia smještena na visokom rtu iznad mora, živopisna Vernazza sa svoja dva tornja te Monterosso al Mare s lijepom pješčanom plažom. Pristup automobilima i autobusima je ograničen te se između gradića posjetitelji voze regionalnim vlakom ili brodovima. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  FAKULTATIVNI IZLET ELBA Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet na Elbu (uplata pri rezervaciji aranžmana), biser u nacionalnom parku toskanskog arhipelaga, destinacija kojoj je turizam glavni izvor prihoda. Ovo je otok na koji je Napoleon Bonaparte bio protjeran i na kojem je proveo 10 mjeseci egzila, otok na kojem se živi tisućama godina i kojem stanovnici tepaju da je „osmi kontinent svijeta“. Otočni pejzaž, prepun mediteranskog grmlja, s jedne strane diči se zlatnim plažama s čistim morem, a s druge gustim šumama bogatim divljim životinjama. Upoznat ćemo Portoferraio, glavno i najveće mjesto na otoku gdje dvije vile, vila dei Mulini, danas Napoleonov muzej, i San Martino, svjedoče o tome koliko mu je zapravo bio "težak" boravak na otoku. Iako je Napoleon bio prognan na otok kao zatvorenik, zapravo je bio njegov vladar te je proveo nekoliko gospodarskih i društvenih reformi kako bi poboljšao kvalitetu života otočana. Posjetit ćemo i istočnu obalu otoka i slikoviti gradić Porto Azzurro, gdje je španjolski je kralj Filip II. dao izgraditi dvije tvrđave. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  RAPALLO - PORTOFINO - ZAGREB Doručak. Odjava iz hotela i odlazak do Rapalla, smještenom na Rivijeri Levante, koji svojim šljunčanim plažama i dvorcem iz 16. stoljeća smještenim iznad mora nudi posjetiteljima jedno posebno, nostalgično ozračje. Nastavak putovanja do još jednog od bisera ligurske rivijere, Portofinu (uplata pri rezervaciji aranžmana). Ovo prekrasno morsko odmaralište s luksuznom, mediteranskom osobnošću, jedno je od onih mjesta koje vole umjetnici, poznate ličnosti i pisci koji su ga oduševljeno opisivali. "Piazzetta", sjedište međunarodnog jet- seta, simbol je Portofina, dok je luka, s karakterističnim, živopisnim kućama, ikona njihove pomorske tradicije. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak za Hrvatsku, dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 
  redovna cijena       1.540 kn
  first minute cijena  1.440 kn
  Jednokrevetna soba (doplata) za datum 01.11. 430 kn
  Jednokrevetna soba (doplata) za ostale datume 280 kn

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* na području La Spezie/ Viareggia u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom te troškove organizacije i prodaje

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, izet na Elbu, ulaznicu u nacionalni park Cinque terre, izlet brodićem u Portofino, fakultativne sadržaje, putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

 • Popusti:

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Paket ulaznica s izletom na Elbu (uključuje ulaznicu za Cinque terre i željeznicu, izlet na Elbu i izlet brodićem u Portofino): 530 kn

 • Napomena:

  Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda obilaska znamenitosti ovisno o radnom vremenu muzeja, prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, državnim praznicima, mogućem dobivanju satnice rezervacije za određeni grupni popust, itd.
  Polazak iz Karlovca moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke! Obavezno napomenuti pri uplati aranžmana.
  A.T.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.