HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Crna Gora i Dubrovnik, autobusom iz Pule i Pazina, 08.-11.10.2020. 4 dana / 3 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 08.-11.10.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule, Pazina i sa Vrata Jadrana

Cijena:

od 1.850 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  PULA  – PAZIN - NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA  - KOTOR -  BUDVA
  Polazak iz Pule u pola noći 00,00h (u noći srijeda na četvrtak), iz Pazina (Etradex) u 00:45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 1:30h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora.  Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u obiteljskom pansionu 3*, udaljen 10 minuta pješke od starog djela grada Budve. Osvježenje i odmor te zajednički odlazak na večeru koja je organizirana u lokalnom restoranu u centru grada. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 • 2. dan:

  VINSKI PODRUM ŠIPČANIK - SKADARSKO JEZERO 
  Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na izlet. Ugodna vožnja uz more uz panoramu zanimljivih mjesta uz obalu. Zaustavljanje kod Svetog Stefana -  srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezadma, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma "Šipčanik". Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, vožnja do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani riblji ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru. Povratak u Budvu. Odlazak u organizirani razgled Budve. Slobodno vrijeme do večere.  Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru gradu. Noćenje.

 • 3. dan:

  BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN - NJEGUŠI
  Doručak. Odlazak autobusom prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš... Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 461 stepenica do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nakon Lovćenja, odlazak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Slobodno popodne za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje.

 • 4. dan:

  BUDVA - DUBROVNIK - PULA
  Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup..... Slobodno vrijeme. U slobodno vrijeme, preporučujemo vam posjet gradskim zidinama, vožnja žičarom na Srđ... U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u kasnijim večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi: 1.990,00 kn
  First minute cijena do 01.08.2020: 1.850,00 kn
  Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz udobnim turističkim autobusom; voditelj putovanja; licencirani lokalni vodič u Crnoj Gori; lokalni vodič za razgled Dubrovnika; 3 noćenja s doručkom u obiteljskom pansionu 3* u centru grada u dvokrevetnim i trokrevetnim(tuš/WC, TVSAT)); 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi; vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej; paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani riblji ručak; degustacija pršuta u selu Njeguši, posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik; ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju; trajekt na relaciji Lepetani - Kamenari; turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

   

 • Cijena ne uključuje:

  piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

   

 • Popusti:

  Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn
  Doplate na licu mjesta:  ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 5€
  Informativne cijene ulaznica: Dubrovačke zidine cca 200,00kn; Žičara za Srđ – cca 150,00kn 

 • Napomena:

  Cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.

   

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.