HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Dubai – Nova godina i školski praznici, zrakoplovom iz Zagreba, 28.12.2019., 02.01., 04.01. i 07.01.2020., 6 dana / 5 noći

Datumi putovanja:

 • 28.12.2019.-2.1.2020. GARANTIRANO

 • 2.1.-7.1.2020. GARANTIRANO

 • 4.1.-9.1.2020. GARANTIRANO

 • 7.1.-12.1.2020

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 6.150 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - DUBAI 
  Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 2013 (Emirates) u 14:30 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:00 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

   

 • 2. dan:

  DUBAI
  Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Posjet Dubai Marini, a zatim odlazak do Pointe Palm Jumeirah odakle seže pogled na jedan od najpoznatijih hotela u Dubaiju, luksuzni hotel Atlantis koji se nalazi na umjetno izgrađenom otoku Palm Jumeirah. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do šetnice Al Seef i do četvrti Al Fahidi gdje se nalaze najstarije građevine Dubaija. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Prelazak zaljeva na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. Posljednje stajanje za slikanje je Zabeel Palace, rezidencija kraljevske vladajuće obitelji Dubaija. Povratak u hotel. Predlažemo fakultativni odlazak na izlet u Global Village gdje možete na jednom mjestu upoznati kulturu, gastronomiju, poznate građevine i atrakcije u preko 90 zemalja svijeta uz odličan zabavni program i ponudu velikog broja predstava i raznih zabavnih sadržaja. Povratak u hotel. Noćenje.

   

 • 3. dan:

  DUBAI – ABU DHABI – DUBAI 
  Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Kratko zaustavljanje kod muzeja Louvre i odlazak na tržnicu datulja. Odlazak do Qasr Al Watan (ulaznica se plaća posebno), nezaobilazne predsjedničke palače koja je tek nedavno otvorila svoja vrata posjetiteljima te će vas ostaviti bez daha svojim bogato ukrašenim interijerom. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Nastavak putovanja prema džamiji šeika Zayeda, jednoj od najvećih džamija na svijetu koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Povratak prema Dubaiju. Noćenje.

   

 • 4. dan:

  DUBAI
  Doručak. U jutarnjim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Miracle Garden, nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova, arkada i maketa napravljenih od cvijeća u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini. Cijeli park broji preko 100 milijuna cvjetova. Otvoren 2013. godine u nastojanju da stvori bujnu oazu usred pustinje, ovaj je vrt od tada postao jedna od najposjećenijih atrakcija u Dubaiju, privlačeći milijune posjetitelja godišnje. Zatim slijedi odlazak do Dubai Frame-a. Divovski pravokutni okvir smjestio se u Zabeel Park te je pažljivo odabran kako bi posjetiteljima pružio najbolji pogled na stari i novi Dubai. Okvir obuhvaća strukturu širine 150 metara, široku 93 metra, koja je izgrađena tako da podsjeća na ogroman okvir za slike, kroz koji se s jedne strane mogu vidjeti znamenitosti koje predstavljaju moderni Dubai, kao što su Emirates Towers i Burj Khalifa, dok s druge strane, posjetitelji mogu vidjeti starije dijelove grada kao što su Deira, Umm Harare i Karama. Povratak u hotel.
  U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom na brodu i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

   

 • 5. dan:

  DUBAI
  Doručak. U jutarnjim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife odakle se možete diviti fascinantnom pogledu na najmodernije zgrade današnjice i pustinju u daljini. Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari. Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i konzumiranja aromatične nargile. Povratak u hotel. Noćenje.

   

 • 6. dan:

  DUBAI - ZAGREB
  Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 10:00 sati na liniji EK2012 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:15 sati po lokalnom vremenu.

   

 • Cijena:

  Polazak:
  6 dana / 5 noćenja
  GARANTIRANO
  28.12.2019.-2.1.2020.
  GARANTIRANO
  2.1.-7.1.2020.
  GARANTIRANO
  4.1.-9.1.2020.
  7.1.-12.1.2020
  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 9.480 kn
  Posebna ponuda
  8.580 kn
  7.480 kn
  Posebna ponuda 6.780 kn 
  6.780 kn
  Posebna ponuda
  6.150 kn 
  6.780 kn
  Posebna ponuda 6.150 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu 3.590 kn 1.990 kn 1.690 kn 1.690 kn

  *FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.

  Zrakoplovne pristojbe (490 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

  *POSEBNA PONUDA VRIJEDO DO 10.11.2019.

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai - Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 4* u Dubaiju na osnovi 5 noćenja s doručkom, standardna dvokrevetna soba, transferi prema programu, poludnevni organizirani razgled Dubaija, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju i pripremu putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  napojnice za lokalnog vodiča i vozača (ca. 15 eur po osobi - plaćanje na licu mjesta), fakultativne sadržaje, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, lokalna pristojba Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, 15 AED ca. 30 kn po sobi po noći).

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  lokalna pristojba (Turizam Dirham) – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Fakultativni izleti

  Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise) 530 kn
  Jeep safari i večera u beduinskom kampu 480 kn
  Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu 450 kn
  Abu Dhabi 360 kn
  Ulaznica za predsjedničku palaču Qasr Al Watan na izletu Abu Dhabi 105 kn
  Miracle Garden i Frame 490 kn
  Global Village 250 kn
  Napomene za izlete:

  Svi sadržaji koje ćete koristit u Global Village-u dodatno se plaćaju na licu mjesta.
  Cijene izleta važeće su za uplate prilikom rezervacije aranžmana. Ne garantiramo mogućnost uplate izleta na licu mjesta.
  Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 16 putnika

  Ponuda individualnih izleta (informativne cijene):

  Vožnja helikopterom iznad Dubaija (12 min) 1.590 kn
  Interakcija s dupinima u hotelu Atlantis u plitkoj vodi (30 min) i ulaznica za Lost Chambers  2.590 kn
  Plivanje s dupinima u hotelu Atlantis u plitkoj vodi (30 min)  i ulaznica za Lost Chambers 3.290 kn
  Čaj u Burj Al Arabu 1.590 kn

   

 • Napomena:

  Na nekim od navedenih polazaka postoji mogućnost da Vas pratitelj putovanja čeka u zračnoj luci na destinaciji, dok će u zračnoj luci Zagreb biti osigurana Atlasova asistencija.
  Usluga vođenja putovanja bit će na hrvatskom jeziku. Usluga turističkog vođenja pružena po lokalnom ovlaštenom vodiču bit će na engleskom jeziku. Program je grupni. Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću
  Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
  Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
  Dozvoljen unos predane prtljage po putniku je 30kg i 1 komad ručne do 7kg.
  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
  Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
  Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
  Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

  UNOS LIJEKOVA U DUBAI

  Svi putnici koji imaju namjeru putovati u Dubai i pritom nositi lijekove koji se izdaju na recept trebaju podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovoj službenoj stranici www.mohap.gov.ae 
  Nakon podnesenog zahtjeva, putnici trebaju povratno dobiti odobrenje koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba. 
  Procedura podnošenja zahtjeva na web stranici:
  www.mohap.gov.ae 
  - services
  - e-services
  - patient support services
  - issuing permission to import medicines for personal use
  - go to e-service (desno gore)

   

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.