HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Izleti

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Dubai, zrakoplovom iz Zagreba, 6 dana / 5 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 16.09. GARANTIRANO

 • 08.10. GARANTIRANO

 • 29.10. GARANTIRANO

 • 26.11. GARANTIRANO

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 6.435 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - DUBAI 
  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 130 (Emirates)* u 15:25 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:00 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje. 

 • 2. dan:

  DUBAI
  Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel*. Noćenje.
   

 • 3. dan:

  DUBAI – ABU DHABI – DUBAI 
  Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje.

 • 4. dan:

  DUBAI
  Doručak. U jutarnjim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Miracle Garden, nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova, arkada i maketa u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini, a sve je napravljeno od cvijeća. Cijeli park broji preko 150 milijuna cvjetova. Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari. Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i konzumiranja aromatične nargile. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 5. dan:

  DUBAI
  Doručak. Fakultativni odlazak u Global Village gdje možete na jednom mjestu upoznati kulturu, gastronomiju, poznate građevine i atrakcije u preko 90 zemalja svijeta uz odličan zabavni program i ponudu velikog broja predstava. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jednom od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenog u obliku jedra (na upit). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 6. dan:

  DUBAI - ZAGREB
  Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:30 sati na liniji EK 129 (Emirates)*. Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:35 sati po lokalnom vremenu.

 • Cijena:

  GARANTIRANO
  16.-21.9.
  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
  Redovna cijena: 6.750 kn
  First Minute cijena: 6.435 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.990 kn

  GARANTIRANO
  8.-13.10.
  29.10. -3.11.
  26.11.-1.12.
  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
  Redovna cijena: 7.350 kn
  First Minute cijena: 7.005 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.990 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai - Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 4* u Dubaiju na osnovi 5 noćenja s doručkom, standardna dvokrevetna soba, transferi prema programu, poludnevni organizirani razgled Dubaija, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju i pripremu putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  napojnice za lokalnog vodiča i vozača (ca. 15 eur po osobi - plaćanje na licu mjesta), fakultativne sadržaje, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, lokalna pristojba Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, 15 AED ca. 30 kn po sobi po noći).

   

 • Popusti:

  *FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.
  Zrakoplovne pristojbe (460 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

  Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

   

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  lokalna pristojba (Turizam Dirham) – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Ponuda individualnih izleta (informativne cijene):

  Vožnja helikopterom iznad Dubaija (12 min) 590 kn
  Interakcija s dupinima u hotelu Atlantis u plitkoj vodi (30 min) i ulaznica za Lost Chambers  2.590 kn
  Plivanje s dupinima u hotelu Atlantis u plitkoj vodi (30 min)  i ulaznica za Lost Chambers 3.290 kn
  Čaj u Burj Al Arabu 1.590 kn

   

 • Napomena:

  Usluga vođenja putovanja bit će na hrvatskom jeziku. Usluga turističkog vođenja pružena po lokalnom ovlaštenom vodiču bit će na engleskom jeziku. Program je grupni. Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću
  Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
  Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
  Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
  Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr

  Odgovorni organizator putovanja: ATLAS plus d.o.o.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.