HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Dublin City Break, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 23 - 26.07.2020.

 • 20 - 23.08.2020.

 • 15 - 18.10.2020.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 4.280 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - DUBLIN
  Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom za Dublin na liniji OU 512 u 7:40 sati. Po dolasku u Dublin u 9:30 sati ukrcaj u autobus i panoramski razgled grada. Vozit ćemo se uz rijeku Liffey na kojoj su se smjestili zanimljivi mostovi kao što je stari Half Penny Bridge, te posjetiti slavni Trinity College, najstarije od triju sveučilišta u Dublinu, s poviješću dužom od pet stoljeća – osnovala ga je 1592.g. engleska kraljica Elizabeta I.. Impresivna je stara čitaonica knjižnice s vrlo vrijednim rukopisima, među kojima se posebno ističe slavna „Book of Kells“, oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku, predlažemo da je posjetite u slobodno vrijeme. Otići ćemo i do poznate Katedrale sv. Patrika, najveće irske crkve. Njezina je gradnja započela 1191.g., a u njoj je nekoć bio dekan slavni Jonathan Swift, autor „Guliverovih putovanja“ koji je tu i pokopan. Odlazak u hotel nakon panoramskog razgleda. Kraće slobodno vrijeme za osvježenje. Predlažemo odlazak s voditeljem putovanja u središte grada do Temple Bara, zabavne gradske četvrti omiljene i među lokalnim stanovništvom. U tom živahnom i slikovitom dijelu grada nalazi se mnogo barova, restorana i pubova u kojima svatko može pronaći zabavu za sebe, a četvrt koja nekoć i nije bila na glasu danas je jedan od simbola grada gdje se nalaze sjedišta mnogobrojnih instituta i ustanova. Vikendom u Temple Baru otvara se tržnica živežnih namirnica, a u blizini su i poznati sajam knjiga, odnosno sajam dizajnera. Povratak u hotel javnim prijevozom s voditeljem putovanja ili u individualnom aranžmanu. Noćenje.

 • 2. dan:

  DUBLIN
  Doručak. Poslije doručka odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom do središta georgijanskog Dublina poznatog po zanimljivim, živo obojanim vratima: prošetat ćemo od zanimljivog Grand Canala prema Merrion trgu gdje se nalazi rodna kuća slavnog Oscara Wildea, prema parku St. Stephens Green. Pješački ćemo razgled završiti posjetom Guinness Storehouse pivovari, odnosno muzeju (doplata za ulaznicu na licu mjesta), mjestu gdje se proizvodi slavni Guinness kojeg možete na kraju posjeta i iskušati na vrhu zgrade u zanimljivom Gravity Baru. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Svakako prošetajte središnjim trgovima i ulicama, posjetite neki od brojnih besplatnih muzeja poput Nacionalne galerije ili provedite dan u predivnom Phoenix Parku gdje stanovnici vole provoditi slobodno vrijeme, a obitelji posebno vole Phoenix park jer se u njemu nalazi i zološki park. U Dublinu ćete svakako moći uživati i u kulinarskim blagodatima koje se sastoje od brojnih ribljih jela i specijaliteta poput lososa, janjetine i sezonskog povrća. A za željne kupovine uputite se na ulicu Grafton, najljepšu trgovačku ulicu. Noćenje.

 • 3. dan:

  DUBLIN: fakultativno cjelodnevni izlet u GALWAY
  Doručak. Slobodan dan za uživanje u Dublinu, posjete muzejima, brojnim parkovima, poznatom zološkom vrtu, itd. Preporučujemo doplatu za fakultativni izlet do živopisnog Galwaya (doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum za realizaciju 15 prijavljenih putnika). Lučki grad i središte kulturnog života Irske zbog svojih brojnih festivala, sa svojih 80-ak tisuća stanovnika, Galway je najveći grad u zapadnoj Irskoj, a poznat je i kao sveučilišni grad. Iznimno živahan, pun uličnih kavana, glazbenika i raznih umjetnika Galway je mjesto koje morate posjetiti, a sljedeće godine za to postoji i razlog više: Galway zajedno s Rijekom dijeli titulu Europske prijestolnice kulture za 2020.! Povratak u Dublin u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje.

 • 4. dan:

  DUBLIN - ZAGREB
  Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let zrakoplovom iz Dublina za Zagreb u jutarnjim satima na liniji OU 513 u 10:20 sati, dolazak u Zagreb u 14:05 sati po lokalnom vremenu.

 • Cijena:

  Polazak:
  4 dana / 3 noćenja

   23.-26.7., 20.-23.8. 15.-18.10.
  Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 4.480 kn
  *FM 4.280 kn
  4.780 kn
  *FM 4.580 kn
  Jednokrevetna soba (doplata) 890 kn

  (Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.190 kn uključene u cijenu)

  *FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn
  (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

   

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb-Dublin-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3/4* na području Dublina u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s irskim doručkom, transfer od/do zračne luke u Dublinu, panoramski razgled Dublina po dolasku, te troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike osim onih izrijekom navedenih kao uključene, fakultativni izlet u Galway, putno osiguranje (preporučujemo!), trošak javnog prijevoza, napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Izlet u Galway /minimum 15 prijavljenih putnika: 470 kn

 • Napomena:

  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Dublinu, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlines objavljenom u prosincu 2019. godine i podložna su promjeni.

  Odg. organizator: Atlas

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

VRIJEDNOST VIŠE: fakultativni izlet u Galway, Europsku prijestolnicu kulture 2020.g.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.