HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Apartments

 • Hotels

 • Rent a Car

 • ..... pay offline .....

Aktualno

Nova Godina u Parizu, putovanje avionom iz Zagreba, 4 dana/3 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 29.12.2018.-01.01.2019. GARANTIRANI POLAZAK

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 2.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – PARIZ
  Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija na 2.katu u 07:00 sati. Prijava na let za Pariz. Polazak zrakoplova Croatia airlinesa na liniji OU 470 u 09:00 sati. Dolazak u parišku zračnu luku Charles de Gaulle u 11:05 sati. Panoramski razgled Pariza autobusom: trg Bastille  - veliki bulevari – Opera - slavni trgovi Vendome i Concorde - Champs Elysees, najslavnija ulica svijeta -Slavoluk pobjede – Sorbonne – Panteon - Luksemburški park – Invalidi - Trocadero. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Zajednički odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom na Champs Elysees. Šetnja najljepšom avenijom Pariza. Preporučujemo uspon na Slavoluk pobjede - s panoramske terase pruža se prekrasni pogled na raskošno  osvijetljene avenije Pariza! Dojam će upotpuniti čaša šampanjca u tipičnom pariškom bistrou ili razgledavanja luksuznih izloga. Brojne trgovine u ovoj ulici rade do kasno-možda želite obaviti već i prvi pariški shopping? Povratak u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  PARIZ
  Doručak. Nastavak razgleda grada javnim prijevozom i pješice: odlazak na Montmartre poznatu umjetničku četvrt Pariza. Posjet bazilici Sacre Couer i trgu slikara Place Tertre gdje možete naručiti izradu portreta, kupiti tipične pariške suvenire ili uživati u umjetničkom ozračju. Odlazak do muzeja Louvre. Nakon razgleda staklene piramide, slavoluka Carousel i vrtova Tuleries, vrijeme za samostalni obilazak jednog od najvećih svjetskih muzeja. Moguć fakultativni odlazak na toranj Montparnasse, najvišu građevinu Pariza. S panoramske terase pruža se pogled kao na dlanu na sve važnije pariške znamenitosti. Odlazak do obale Seine i fakultativna jednosatna  panoramska vožnja brodom ispod  Eiffelovog tornja, najpoznatijih pariških mostova i spomenika koja će upotpuniti Vaš dojam o Parizu, gradu svjetlosti. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  PARIZ
  Doručak. Odlazak  javnim prijevozom do otoka Ile de la Cite, srca Pariza. Posjet katedrali Notre Dame, šetnja do tržnice cvijeća, crkve St. Chapelle  i palače La Conciergerie. Odlazak  do romantičnih uličica Latinske četvrti i bulevara Saint Michel i  slobodno vrijeme za kavu ili kupovinu suvenira. Ovdje ćete naći tipičnu parišku atmosferu, brojne ugodne restorane i zanimljive suvenirnice. Slobodno poslijepodne za posjet velikim robnim kućama na bulevaru Hausmann, uživanje u prednovogodišnjem ozračju Pariza i osobne programe. Putnici koji to žele mogu  uz upute pratitelja umjesto nastavka razgleda Pariza  otići brzim vlakom RER do Disneylanda i iskoristiti dan za posjet zabavnom parku, jednoj od najvećih turističkih atrakcija Francuske. Navečer se možete pridružiti dočeku Nove godine na ulicama i trgovima Pariza (organizacija dočeka u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda).Noćenje.

   

 • 4. dan:

  PARIZ – ZAGREB  SRETNA NOVA GODINA!
  Doručak. Odlazak iz hotela i transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb. Odlazak zrakoplova Croatia  airlinesa na liniji OU 471 u 15:15 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 17:10 sati.

 • Cijena:

  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:2.990 kn  
  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 3.190 kn
  Rok za prijavu: 7 dana prije puta
  Minimalan broj putnika: 20
  Doplata za polazak iz Zadra, Splita, Pule i Dubrovnika: : 410 kn + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit !

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom redovne linije prijevoznika Croatia airlines  Zagreb-Pariz-Zagreb 
  smještaj u hotelu  Ibis La Defense 3* u Parizu na osnovi 3 noćenja s doručkom
  transfer od zračne luke u Parizu do hotela i natrag
  panoramski razgled grada autobusom
  razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja
  pratitelja putovanja
  pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 • Cijena ne uključuje:

  moguću doplatu za jednokrevetnu sobu – 1.090 kn
  zrakoplovne pristojbe : 1.190 kn ( iznos može biti podložan promjenama)
  • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike ( informativne cijene, mogu biti podložne promjeni)
  • ulaznicu za dvorac Versailles 18 EUR  besplatno za mlade iz EU do 26 godina
  • karte javnog prijevoza u Parizu  karnet od 10 karata 14,90 EUR, pojedinačna karta 1,90 EUR 
  • Vožnju brodom po Seini, po osobi 15 EUR
  • Eiffelov toranj 3.kat, po osobi 25 EUR
  • Ulaznica za toranj Montparnasse 18 EUR 
  • Ulaznica za Louvre, po osobi 15 EUR, besplatno za mlade iz EU do 25  godina
  • Ulaznica za muzej Orsay , po osobi 12 EUR , besplatno za mlade iz EU do 25  godina
  • Ulaznica za cabaret Moulin Rouge ili Crazy Horse, po osobi: cca 120 EUR (rezervacija i cijena na upit)
  • Karta za brzi vlak RER + metro do Disneylanda : oko 16 EUR    po osobi
  • Informativna cijena ulaznica za Disneyland (1 park) za odrasle 79 EUR (1 park) za djecu od 3 do 11 god 71 EUR 
  dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  ulaznicu za cabaret npr. Moulin Rouge ili Lido cca 120 Eur po osobi (rezervacija i cijena na upit)
  putno osiguranje

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Trokrevetne sobe: rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem moguća je za dijete do 12 godina uz popust od 10%. Rezervacije dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem za odraslu osobu nije moguća na ovom programu. 

  Doplata za polazak iz Zadra, Splita, Pule i Dubrovnika: :410 kn + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit !

 • Napomena:

  iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji, državnim praznicima i radnom vremenu muzeja i znamenitosti. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia airlines i može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
  Redoslijed razgleda može biti promijenjen zbog radnog vremena muzeja i praznika, kao i prometne situacije u Parizu. Organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

  VAŠ HOTEL U PARIZU: Hotel Ibis La Defense 3* na odličnom je položaju na obali Seine u poslovnoj četvrti La Defense, udaljen samo 4 stanice podzemne željeznice od Champs Elysees i Slavoluka pobjede, metro stanica  Esplanade de la Defense je odmah do hotela.  U blizini hotela je novi Slavoluk La Defense, shopping centar i terasa  s panoramskim pogledom na cijeli Pariz.

  Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 20. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

  Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.
  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete

  Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o.

Francuska je država u zapadnoj Europi s 66 900 000 stanovnika i površinom od 674.000 kvadratnih kilometara, s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije, i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija..

Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Smješten je na obalama rijeke Seine u sjevernoj Francuskoj u središtu Pariške regije. Metropolitansko područje Pariza naseljava više od 11 milijuna stanovnika. Pariz je danas jedno od vodećih svjetskih poslovnih i kulturnih središta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Francusku nije potrebna,ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Your name (*)

Your e-mail (*)

Your message

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.