HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN | IT | DE

 • 1. Maj

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Kuba, Havana i Varadero, putovanje avionom iz Zagreba, 9 dana / 7 noćenja

First Minute

Last Minute

Datumi putovanja:

 • 04 - 12.02.2018.

 • 26.03 - 02.04.2018.

 • 25.04 - 02.05.2018.

Vrsta prijevoza:

avionom iz Zagreba

Cijena:

od 10.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – PARIZ – HAVANA Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parizu u 9.05 sati na liniji AF5075 (Air France). Po dolasku u Pariz u 11.05 sati, nastavak leta za Havanu u 13.55 sati na liniji AF946 (Air France). Dolazak u Havanu u 18.10 sati prema lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, organizirani prijevoz do hotela. Smještaj i noćenje.

 • 2. dan:

  HAVANA

  Nakon doručka odlazak na cjelodnevni vođeni razgled grada Havane, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do centra te nastavak razgleda pješice i autobusom. Tijekom ture vidjet ćete sve važne znamenitosti: Plaza de Armas, ulica Obispo, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja. Razgled moderne i stare, kolonijalne Havane, posjet muzeju ruma (Kuba je poznata po bijelom rumu i cigarama). Ručak je organiziran u lokalnom restoranu. Nakon ručka, odlazak prema Miramaru – rezidencijalnom dijelu Havane, zaustavljane kod Trga Revolucije. Ukoliko će tvornica cigara u gradu biti otvorena, organizirat će se grupni posjet gdje ćete moći vidjeti kako se izrađuju poznate kubanske cigare. Povratak u hotel i odmor. Noćenje.

 • 3. dan:

   

  HAVANA - DOLINA VINALES (PINAR DEL RIO) - HAVANA

   

  Doručak. Sastanak s lokalnim vodičem i odlazak prema gradiću Pinar del Rio, koji se nalazi u pokrajini Vinales . Ukoliko tvornica duhana u gradu neće biti otvorena, predviđeno je zaustavljanje i ulazak u manufakturu cigara. Kratki razgled Pinar del Ria i Vinalesa, koji se nalaze u srcu plantaža duhana, ali i plantažama palmi, nasadima ananasa, banana i manga. Odlazak u spilju Taino indijanaca, prvih stanovnika otoka, gdje je organizirana vožnja brodićem po rijeci koja teče unutar spilje. Nakon izleta, a prije povratka u Havanu, organiziran je ručak u lokalnom restoran koji je uključen u cijenu (piće nije u cijeni ručka).

   

 • 4. dan:

  Havana Doručak. Slobodan dan za osobne programe. Preporučujemo odlazak na tržnicu suvenira ili šetnju gradom koji oduševljava svojim šarmom, toplinom, pjesmom i plesom na svakom koraku. Ukoliko ste raspoloženi za večernji provod, možete posjetiti Parisien Show u hotelu National ili tradicionalni kabaret show Tropicana s preko 80 izvođača, ili otići u restoran na večeru uz nastup Buena Vista Social Club-a. Noćenje u hotelu.

 • 5. dan:

  Havana - Cojimar – Varadero Nakon doručka odlazak iz Havane i vožnja prema Varaderu. Tijekom vožnje zaustavljanje kod Cojimara, ribarskog sela na Kubi gdje je Ernest Hemingway imao usidren brod. Nastavak putovanja prema Varaderu, po dolasku prijava u hotel. Smještaj i noćenje. Usluga All Inclusive.

 • 6. dan:

  Varadero Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama ili odlazak na neki od brojnih fakultativnih izleta, uz doplatu. Preporučujemo izlet u Trinidad, Cienfuegos i Santa Claru ili izlet katamaranom na Cayo Blanco, otočić s prekrasnim plažama te usputno kraće plivanje s delfinima. Noćenje.

 • 7. dan:

  Varadero Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama

 • 8. dan:

  Varadero – Havana – Amsterdam/Pariz Nakon doručka slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza za zračnu luku u Havani. Polijetanje zrakoplova prema Amsterdamu u 19.15 sati na liniji KL724 (KLM) ili Parizu na liniji AF943 (Air France) u 22.35 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

 • 9. dan:

  Amsterdam/Pariz - Zagreb Dolazak u Amsterdam u 10.35 sati lokalnom vremenu te nastavak leta za Zagreb u 13.20 sati na liniji KL1943 (KLM) s dolaskom u Zagreb u 15.15 sati ili dolazak u Pariz u 13.40 sati te nastavak leta za Zagreb u 18.30 sati na liniji OU471 (Croatia Airlines) s dolaskom u Zagreb u 20.20 sati.

 • Cijena:

  Cijena za polazak 04.02.: 12.490 kn

  Cijena za polazak 26.03.: 13.490 kn / First Minute cijena 12.990 kn

  Cijena za polazak 25.04.: 11.490 kn / First Minute cijena 10.990 kn

   

 • Cijena uključuje:

  - prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
  - smještaj u dvokrevetnoj sobi na osnovi 4 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Havani
  - smještaj u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s all inclusive uslugom u hotelu 4* u Varaderu
  - ručak u Havani i ručak u Pinar del Riu prema programu
  - grupne transfere, izlete i razglede prema programu
  - usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku
  - pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
  - organizaciju putovanja i jamčevinu

   

 • Cijena ne uključuje:

  - pristojbe zračnih luka 3.260 kn
  - napojnice za lokalne vodiče i vozače (cca 30 eur) - plaćanje na licu mjesta
  - dodatne usluge, obroke i izlete
  - doplatu za jednokrevetnu sobu 2.500 kn 
  - putno osiguranje (zdravstveno osiguranje je obavezno)
  - kubansku vizu / turističku kartu 450 kn

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  - pristojbe zračnih luka 3.290 kn - obavezna doplata kod prijave (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata)
  - napojnice za lokalne vodiče i vozače (plaćanje na licu mjesta)

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  - kubanska vizu/turistička karta (450 kn s uključenim posredovanjem)


  Fakultativni sadržaji (plaćanje na licu mjesta, ovisno o raspoloživosti): večera u restoranu La Bodeguita del Medio ili u „paladaru“ cca 25 USD; izleti iz Varadera: Tri grada: Santa Clara - Trinidad - Cienfuegos cca 90 USD, Cayo Blanco (izlet katamaranom na otok Cayo Blanco, ručak, plivanje s delfinima) cca 100 USD.

   

 • Napomena:

  - Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Kube i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
  - Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
  - Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Kompas Zagreb d.d. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Kompasa Zagreb.
  - Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
  - Za kubansku vizu (turističku kartu) potrebna je kopija putovnice (putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od datuma izlaska iz Kube). 
  - Osiguranje nije uključeno u cijenu aranžmana. Obavezna je uplata police putnog zdravstvenog osiguranja (pri ulasku u zemlju mogu Vas zatražiti istu).

  K.O.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.