HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN | IT | DE

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Malta Nova godina, putovanje avionom iz Zagreba, 5 dana

First Minute

Datumi putovanja:

 • 29.12.2017.-2.1.2018. GARANTIRANI POLAZAK

Vrsta prijevoza:

avionom iz Zagreba

Cijena:

od 2.750 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  29.12.2017.: ZAGREB - MALTA Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada – Vallette. Izlet u pratnji lokalnog ovlaštenog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice grada Vallette, glavnog grada otoka. Posjećujemo bogato ukrašenu konkatedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i Crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Potom nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima (na hrvatskom jeziku). Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

 • 2. dan:

  30.12.2017.: MALTA - GOZO Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi razgled autobusom najpoznatijih lokacija otoka: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza te strmim stijenama u zaljevu Xlendi. Potom je planiran ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

 • 3. dan:

  31.12.2017.: MALTA Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „Izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), za one koji se ne odluče za taj izlet slobodan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Mdina je jedan od najboljih europskih primjera drevnog grada opasanog zidinama i izvanredan u svojoj mješavini srednjovjekovne i barokne arhitekture. Mdina je nosila drugačija imena ovisno o njezinim vladarima i ulozi, ali njegovo srednjovjekovno ime najbolje opisuje grad, „Citta' Notabile“ odnosno plemeniti grad, upravo zbog činjenice da je od 12. st. bio dom raznih plemenitaških obitelji. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti gradskih turističkih ureda), ili u Paceville, poznati dio St. Juliansa, koji nudi mnogobrojne barove i klubove.

 • 4. dan:

  1.1.2018.: MALTA Sretna Nova 2018.! Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili kratki fakultativni izlet, vožnja brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U luci Slieme ukrcat ćemo se na brod i uputiti se na plovidbu prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri Grada („Three Cities“). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a sada je omiljena brojnim fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 • 5. dan:

  2.1.2018.: MALTA - ZAGREB Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i tri Grada“. Vožnja do tri stara utvrđena grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) otkud se pruža pogled na cijelu „Veliku luku“ (Grand Harbour). Odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Po završetku izleta povratak u hotel. Transfer do zračne luke na let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

 • Cijena:

  CJENICI I OPISI HOTELA:

  * Objavljene cijene aranžmana u cjeniku su po osobi

   

  HOTEL BAYVIEW 3*
  http://www.bayviewmalta.com/

  Položaj: Hotel Bayview nalazi se na šetalištu Gzire, 15 minuta hoda od centra Slieme i gleda na utvrđene i povijesne zgrade malteškog glavnog grada Vallette i luke Marsamxett. Stanica javnog prijevoza (autobusi) za Vallettu, St. Julian's i ostale destinacije na otoku nalazi se odmah ispred hotela.
  Hotel: Bayview Hotel & Apartments ima 137 hotelskih soba, a sve imaju balkon. Može se birati između pogleda na more, bočnog pogleda na more ili unutrašnjosti. Hotel nudi restoran, 2 bara, frizerski salon, spa, teretanu, zatvoreni bazen, jacuzzi, saunu i otvoreni bazen na krovu sa spektakularnim pogledom na luku (sezonski).
  Smještaj: Sve sobe imaju privatnu kupaonicu, TV, klima uređaj i Wi-Fi dostupan uz nadoplatu te sef (uz doplatu)
  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

  Cijena po osobi:

  SOBA 1/2+2 UNUTRAŠNJA STANDARD  FM 2.750 kn / 2.950 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 2.550 kn
  SOBA 1/2+1 STANDARD BOČNI POGLED MORE FM 2.850 kn / 3.050 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 2.650 kn
  SOBA 1/2+1 STANDARD DIREKTNI POGLED MORE  FM 2.950 kn / 3.150 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju -  2.750 kn
  SOBA 1/1 UNUTRAŠNJA STANDARD FM 3.450 kn / 3.650 kn
  SOBA 1/1 STANDARD BOČNI POGLED MORE FM 3.600 kn / 3.800 kn
  SOBA 1/1 STANDARD DIREKTNI POGLED MORE FM 3.750 kn / 3.950 kn
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  CIJENA ZA DIJETE od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: 2.160 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 740 kn; djeca 2-12 godina 370 kn
  Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 450 kn, djeca 220 kn

  NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

  Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru plaćaju svi prema cjeniku, kako je navedeno.

   

   

  PLAZA REGENCY HOTEL 3* 
  http://www.plazahotelsmalta.com/

  Položaj/hotel: smješten na čuvenoj promenadi Slieme, nedaleko od Pacevillea; hotel se sastoji od dvije zgrade povezane mostom u visini šestog kata, koje zajedno čine jednu hotelsku cjelinu sa sljedećim sadržajima: vanjski i unutarnji bazen, pizzeria, dva bara, kavana Cara's (jedna od najpopularnijih na otoku radi kave i kolača koje poslužuje); internet cafe; wifi uz doplatu na recepciji.
  Sobe standard: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC, sušilo za kosu), LCD TV, sef (uz doplatu), telefon, wifi (uz doplatu). Standard sobe imaju prozor, a gledaju na unutrašnjost hotela. Standard sobe s bočnim pogledom ili s direktnom pogledom na more dodatno imaju balkon/terasu. 
  Superior sobe: opremljene kao i standard sobe, a dodatno imaju: mini bar (puni se na zahtjev, uz doplatu) i kuhalo za vodu (za kavu ili čaj).
  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

  Cijena po osobi:

  SOBA 1/2+1 STANDARD FM 3.490 kn / 3.690 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 3.190 kn
  SOBA 1/2+1 STANDARD BOČNI POGLED MORE FM 3.650 kn / 3.850 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 3.250 kn
  SOBA 1/2+1 STANDARD DIR. POGLED MORE FM 4.190 kn / 4.390 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju  3.790 kn
  SOBA 1/2+1 SUPERIOR DIR. POGLED MORE FM 4.490 kn / 4.690 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 3.990 kn
  SOBA 1/1 STANDARD FM 4.350 kn / 4.550 kn
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  CIJENA ZA DIJETE od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: 2.250 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 780 kn; djeca 2-12 godina 590 kn
  Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 480 kn, djeca 240 kn

  Napomena: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

  Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru plaćaju svi prema cjeniku, kako je navedeno.

   

   

  HOTEL ALEXANDRA 3* 
  http://www.alexandrahotelmalta.com/

  Položaj/hotel: idealno smješten u srcu St. Juliansa, hotel Alexandra je nedavno u cijelosti renoviran. Ima recepciju, restoran, lobby bar, vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi, saunu, spa i konferencijsku dvoranu. Hotel ima ukupno 188 soba i 22 apartmana smještenih na 6 katova, od kojih svi uživaju u udobnosti balkona.
  Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, wifi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.
  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.

  Cijena po osobi:

  SOBA 1/2+1 COMFORT  FM 3.690 kn / 3.890 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 3.390 kn
  SOBA 1/1 COMFORT FM 4.890 kn / 5.090 kn
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  CIJENA ZA DIJETE od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: 2.990 kn
  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 1.060 kn, djeca 800 kn
  Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 650 kn, djeca 330 kn
  NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru obavezna je za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

  Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru plaćaju svi prema cjeniku, kako je navedeno.

   

   

  LE MERIDIEN ST. JULIANS HOTEL AND SPA 5*
  http://www.lemeridienmalta.com/ 
     
  Položaj/hotel: na centralnom položaju na promenadi koja okružuje grad Sliemu; u mirnom predjelu udaljen oko 5 minuta pješice od trgovina u Sliemi te barova i klubova u Pacevilleu: recepcija, restoran, bar, grijani unutarnji bazen, fitness, spa centar; wifi kod recepcije.
  Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), LCD TV.
  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

  SOBA 1/2+1 SUPERIOR    FM 4.890 kn / 5.090 kn
  SOBA 1/2+1 DELUXE POGLED MORE  FM 5.390 kn / 5.590 kn
  SOBA 1/2+2 OBITELJSKA FM 5.890 kn / 6.090 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju 3.590 kn
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  CIJENA ZA DIJETE od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: 2.090 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 1.740 kn, djeca 1.380 kn 
  Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 980 Kn, djeca 490 kn  

  Napomena: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

  Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

   

   

  WESTIN DRAGONARA RESORT 5* 
  http://www.westinmalta.com/
      
  Smještaj/hotel: smješten u gradu St. Julian's , udaljen 5 minuta hoda od autobusnog kolodvora i 800 m od zaljeva St. Julian's. Recepcija otvorena 24 sata dnevno, 3 restorana u kojima se poslužuju jela malteške i međunarodne kuhinje, za doručak se poslužuje izdašan švedski stol sa slatkim i slanim jelima, unutarnji vanjski bazeni, besplatne ležaljke i suncobrani, moderno opremljena teretana dostupna je gostima hotela bez doplate. Wifi besplatan kod recepcije i u zajedničkim prostorijama hotela. 
  Sobe: prostrane i moderno opremljene, sve smještajne jedinice su klimatizirane i imaju balkon i pogled na more. Sve sobe sadrže mini bar, aparat za pripremu kave/čaja i LCD TV sa satelitskim programima.
  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera)

  Cijena po osobi:

  SOBA 1/2+2 DELUXE POGLED MORE  FM 6.090 kn / 6.290 kn
  SOBA 1/2+2 TORANJ  FM 7.290 kn / 7.490 kn
  SOBA 1/2+2 EXECUTIVE FM 7.790 kn / 7.990 kn
  SOBA 1/1 DELUXE POGLED MORE   FM 9.190 kn / 9.390 kn
  * cijena za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju  3.690 kn
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  CIJENA ZA DIJETE od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: 3.090 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 2.680 kn, djeca 2.010 kn 
  Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 1.660 Kn, djeca 830 kn  

 • Cijena uključuje:

  prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb
  prijevoz prtljage zrakoplovom (u charteru do 15 kg), snack za vrijeme leta
  transfere na odredištu (zrakoplovna luka – hotel –zrakoplovna luka)
  smještaj u odabranim hotelima prema ponudi
  turističkog pratitelja te troškove organizacije i prodaje

 • Cijena ne uključuje:

  zrakoplovne pristojbe
  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
  karte javnog prijevoza
  fakultativne sadržaje i izlete
  napojnicu vozačima i vodičima
  putno zdravstveno osiguranje
  troškove osobnih narudžbi te turističku pristojbu (Eco Tax) u iznosu od 0,50 EUR po osobi po noćenju (plaćanje na licu mjesta)

 • Obavezne doplate po osobi:

  zrakoplovne pristojbe 690 Kn

 • Neobavezne doplate po osobi:

  DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE (cijena po osobi – prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):

  IZLET „OTKRIJTE GOZO“
  Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom - 
  cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 230 kn

  IZLET „PO OTOKU“
  Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom - 
  cijena: 350 kn; djeca do 12 godina: 200 kn

  IZLET „HARBOUR CRUISE“
  Kraći izlet brodom (transfer do luke) od cca. 2 sata, ručak nije uključen -
  cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn

  IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“
  Poludnevni izlet autobusom, ručak nije uključen
  cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

 • Napomena:

  Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

  Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

  Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

  M.O.

VRIJEDNOST VIŠE: Uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

Posebnim zrakoplovom iz Zagreba

Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti, otočkoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih krajolika i bogate turističke ponude! Maleni arhipelag prepun je raznolikosti; tamo ćete naći prapovijesne hramove, stijene s fosilima, skrivene uvale i živopisne gradove, te okusiti tradicionalnu maltešku kuhinju u kojoj se osjete sicilijanski i bliskoistočni utjecaji

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.