HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN | IT | DE

 • Uskrs

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Ras al Khaimah i Dubai, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 8 dana / 7 noćenja

First Minute

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 8.065 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  DAN / ZAGREB - DUBAI 
  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dubaiju na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

 • 2. dan:

  DAN / DUBAI Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u poludnevni razgled Dubaija (uz doplatu). Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  DAN / DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  DAN / DUBAI Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje u hotelu.

 • 5. dan:

  DUBAI – RAS AL KHAIMAH Nakon odjave iz hotela u Dubaiju slijedi transfer do hotela 4* u Ras Al Khaimahu koji je udaljen ca 100 km (1.30 sat vožnje). Prijava i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor u hotelu ili na plaži. Noćenje.

 • 6. dan:

  RAS AL KHAIMAH Odmor i uživanje na prekrasnim bijelim plažama Ras Al Khaimaha ili odlazak na fakultativni izlet u mistične pustinjske dine (uz doplatu) koje su idealne za uživanje u orijentalnoj večeri u beduinskom kampu za vrijeme zalaska sunca. Izlet započinje adrenalinskom vožnjom džipovima po pustinjskim dinama sa zaustavljanjem za kratkim predahom, promatranjem veličanstvenih sokolova i prilikom za slikanje fascinantnog krajolika. Nastavak vožnje u džipovima prema arapskom šatoru u kojem će se održati večera u 3 slijeda uz nastup trbušnih plesačica. Nakon večere možete se okušati u daskanju po dinama ili jahanju na devama. Ukoliko niste avanturista možda će vam se više svidjeti iscrtavanje ruku kanom i konzumiranje aromatizirane nargile. Povratak u hotel i noćenje.

 • 7. dan:

  RAS AL KHAIMAH – DUBAI Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.

 • Cijena:

  Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi
  Redovna cijena.......8.490 kn
  First Minute.............8.065 kn
   
  Cijena za dijete do 11. god na pomoćnom krevetu .......5.290 kn
  Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom krevetu 10%
  Doplata za jednokrevetnu sobu.......................2.990 kn
  Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe....460 kn

  Obavezna doplata na licu mjesta za Tourism Dirham po sobi po noćenju 15 AED (ca. 25 kn)

  First minute popust 5% na osnovnu cijenu vrijedi do 60 dana prije polaska! 
   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubai - Zagreb na ekonomskoj klasi, smještaj u Dubaiju u hotelu 4* na osnovi 4 noćenja s doručkom, smještaj u Ras Al Khaimah u hotelu 4* na osnovi 3 noćenja s doručkom, transfer zračna luka-hotel u Dubaiju, transfer Dubai - Ras Al Khaimah, transfer Ras Al Khaimah – zračna luka u Dubaiju, pratnja Atlasovog vodiča, trošak organizacije i jamčevinu.

 • Cijena ne uključuje:

  zrakoplovne pristojbe, napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje (preporučujemo!), Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, ca. 25 kn po sobi po noći).

 • Popusti:

  First minute popust 5% na osnovnu cijenu vrijedi do 60 dana prije polaska!

 • Obavezne doplate po osobi:

  zrakoplovne pristojbe....460 kn
  Obavezna doplata na licu mjesta za Tourism Dirham po sobi po noćenju 15 AED (ca. 25 kn)

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za jednokrevetnu sobu.......................2.990 kn

  CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

  Poludnevni razgled Dubaija 200 kn
  Krstarenje brodom uz večeru (Dhow Cruise) 460 kn
  Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu 450 kn
  Abu Dhabi 350 kn
  Večera i safari u pustinji 550 kn 

 • Napomena:

  Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za hrvatske državljane nije potreba.

  A.T.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.