HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN | IT | DE

 • Uskrs

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Sorrento i Napulj, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 3 dana / 2 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 9.-11.3.2018. GARANTIRANI POLAZAK!!

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 1.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - NAPULJ - SORRENTO
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let posebnim zrakoplovom za Napulj u jutarnjim satima. Po dolasku u Napulj odlazak u panoramski razgled glavnog grada talijanske pokrajine Kampanije s voditeljem putovanja i lokalnim vodičem: Teatro di San Carlo – galerija Umberta I – Piazza Plebiscito - Castel Nuovo – Kraljevska palača. Bučan i pun ljudi, uzbudljiv u svom kaosu, Napulj ima sve što mu je potrebno da bude grad koji trebate vidjeti: iznimne građevine, odlične muzeje i kozmopolitski polet, gastronomiju da ne spominjemo. Vjerojatno najglasniji, najžustriji i istodobno najljupkiji od svih talijanskih velikih gradova, „najtalijanskiji“ grad Italije nijednog posjetitelja ne ostavlja ravnodušnim. Transfer do hotela na Sorentinskom poluotoku poslije razgleda i slobodnog vremena za cappuccino i šetnju. Na poluotoku nasuprot Caprija, Sorrento se smjestio na vrhu stjenovitih zidina i kao na prirodnoj pozornici od pamtivijeka privlačio okrunjene glave te umjetnike i bogataše. Smještaj u sobe. Noćenje. 

 • 2. dan:

  SORRENTO: fakultativno izleti na Capri ili obalu Amalfi Doručak. Danas preporučujemo odlazak na jedan od dva izleta - na prelijepu obalu Amalfi ili na slavni, mondeni Capri (uplata prilikom rezervacije aranžmana). IZLET Obala Amalfi: Talijani je zovu Amalfitana, spektakularna i kao u filmu, proteže se od mjestašca Positano do grada Salerna i jedna je od najuzbudljivijih obala na talijanskom poluotoku. Vožnja tom filmskom cestom izaziva u isto vrijeme i bojazan u oštrim zavojima i uzbuđenje pri pogledu na vrtoglave litice i pastelne kućice koje prianjaju na padinama i strmoglavljuju se sa svojim vrtovima u more... Jedna od najljepših razglednica s obale Amalfi jest panoramski pogled na Positano, nekoć ribarsko mjestašce usječeno u obalu, slikovito i romantično, ovjekovječeno u recentnijim američkim filmovima. Glavno mjesto na obali koje joj je dalo i ime jest Amalfi, u bizantinska vremena najveće trgovačko središte na poluotoku, a danas najveće turističko. Od glavnog trga, s njegovom fontanom, uspinju se stube do brončanih vrata katedrale iz 11. stoljeća koja daje pečat tom ljupkom gradu a u čijoj kripti leži njezin svetac zaštitnik, apostol Sveti Andrija. Kraće slobodno vrijeme u Amalfiju za kavu i fotografiranje. Putovanje po obali Amalfi nastavljamo usponom do mjestašca Ravello u kojem se nalazi poznata vila Rufolo iz 13. stoljeća, poznata po svojim lijepim vrtovima i veličanstvenim pogledom obalu. Ravello je oduvijek privlačio umjetnike, bogate i poznate, a danas je mjestašce kao i cijela obala Amalfi pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u hotel. IZLET na Capri: Jedan od tri otoka u Napuljskom zaljevu, na strani Sorrenta, Capri je svakako i najpopularniji. Njegova blaga klima, bujna vegetacija i naizgled nepristupačna obala privlačili su posjetitelje stoljećima, a kao poznato ljetovalište egzistira još iz doba starog Rima: car Tiberije se tu „umirovio“ 27 g.n.e. te na otoku i danas postoje ostaci njegove vile. Polovicom 20. st. Capri je postao omiljeno mjesto za odmor međunarodnog jet-seta: Greta Garbo, Liz Taylor, Jacqueline Kennedy, Grace Kelly i još mnogo slavnih osoba voljelo je dolaziti i odmarati se na Capriju. Na Capriju ćemo posjetiti mjesta Anacapri i Capri s lokalnim vodičem, obići mjestašca i uživati u slobodnom poslijepodnevu u Anacapriju. Poslijepodne povratak u Sorrento i transfer do hotela.

 • 3. dan:

  SORRENTO - POMPEJI - ZAGREB Doručak. Slobodno jutro i odlazak iz hotela nešto prije podneva. Posjetit ćemo fascinantne Pompeje (ulaznica nije uključena, plaćanje na licu mjesta), jedno od najpoznatijih arheoloških nalazišta na svijetu, ostatke drevnog rimskog grada kojeg je erupcija Vezuva 79. godine nove ere uništila i prekrila debelim slojevima vulkanskog pepela, zbog čega je grad koji je brojao više od 20 000 stanovnika u svoje vrijeme ostao odlično sačuvan skoro 1700 godina! Razgled s lokalnim vodičem i voditeljem putovanja. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i kavu. Poslije posjeta transfer do napuljske zračne luke. Planirani let za Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima.

 • Cijena:

  CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:
  Hotel 3*: FM 1.990 / 2.090 kn
  Hotel 4*: FM 2.390 / 2.490 kn

  Doplata za jednokrevetnu sobu:
  Hotel 3*: 390 kn
  Hotel 4*: 540 kn

  Doplata za izlet na Capri*: 690 kn
  Doplata za izlet Obala Amalfi*: 330 kn

  Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 890 kn

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb - Napulj - Zagreb, uslugu voditelja putovanja, smještaj u odabranom hotelu 3* ili 4* (talijanska kategorizacija) na području Sorrenta u dvokrevetnim sobama na osnovi dva noćenja s doručkom, lokalne vodiče za razgled Napulja i Pompeja, te troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

  zrakoplovne pristojbe, večere, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

  CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA:
  Pompeji 13 €, Vila Rufolo u Ravellu 5 € 

 • Obavezne doplate po osobi:

  zrakoplovne pristojbe: 890 kn

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za jednokrevetnu sobu:
  Hotel 3*: 390 kn
  Hotel 4*: 540 kn

  Doplata za izlet na Capri*: 690 kn
  Doplata za izlet Obala Amalfi*: 330 kn

 • Napomena:

  *Izleti na Capri ili obalu Amalfi izračunati su na osnovi 30 prijavljenih osoba i moguće ih je uplatiti samo u poslovnici, prilikom rezervacije aranžmana, plaćanje na licu mjesta neće biti moguće. Izlete nije moguće kombinirati. Izlet na Capri uključuje prijevoz do luke, prijevoz trajektom na Capri i nazad, vožnju minibusevima po otoku i razgled s lokalnim vodičem. Izlet na obalu Amalfi uključuje autobusni prijevoz i lokalnog vodiča.
  Boravišna pristojba nije najavljena za to razdoblje godine, ali u slučaju da se nešto izmijeni, plaćanje je na recepciji od 2 - 4 € po danu, ovisno o kategorizaciji odabranog hotela.

  Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na putovanje kao i tijekom samog putovanja. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%

  Pridržavamo pravo promjene programa putovanja odnosno vremena polaska i povratka, ako nam zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi zatraženi vozni red. Ne preuzimamo odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Kod zračnog prijevoza je za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna tvrtka, po propisima koji vrijede u međunarodnom putničkom prometu. Prijavu izgu¬bljene ili oštećene prtljage putnik sam naslovljava na prijevoznika.
  A.T.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.