HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Florida i Bahami, putovanje avionom iz Zagreba, Ljubljane i Venecije, 10 dana / 8 noćenja

Datumi putovanja:

 • 28.09 - 7.10.2018.

 • 20 - 29.10.2018.

 • 13 - 22.11.2018.

 • 05 - 14.12.2018.

Vrsta prijevoza:

Avionom iz Zagreba, Ljubaljne i Venecije.

Cijena:

od 12.590 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Miami. Po dolasku, prijevoz do hotela i smještaj. Po želji, odlazak u šetnju. Miami je atrakcija za sva generacije! South Beach i Miami Beach nisu samo plaže, već predstavljaju način života! Miami je šarolik i živahan što pokazuje i tijekom noćnih sati kada imate bezbroj mogućnosti za doživljaj dobre zabave. Ovo je grad u kojem riječ „dosada“ ne postoji. Noćenje.

 • 2. dan:

  Vožnja na zapadnu obalu Floride i mjesta Napels, jednog od najbogatijih američkih gradova. Nekoć ribarsko naselje, danas je mjesto u kojem žive pretežito dobrostojeće obitelji. U Napelsu se kuće prodaju za 40 i više milijuna dolara. Kraće zaustavljanje i nastavak vožnje kroz Fort Mayers preko Winter Havena u Orlando, grad tematskih i zabavnih parkova. Smještaj u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  Zabavni park Walt Disney World mnogima predstavlja ostvarenje snova. U parku se nalazi čak 8 zabavnih parkova od kojih je najpoznatiji Magic Kingdom – zemlja avantura. Osim njega, uživati ćete i u Epcot centru – svijetu budućnosti, mašte i fantazije. Na raspolaganju vam je i Disney Hollywood studio Universal Studios, u kojem ćete doživjeti svijet filma, kaskadera i fascinantnih filmskih trikova. Šteta bi bilo ne posjetiti i SeaWorld s delfinima, pingvinima, kitovima, morskim lavovima i kornjačama. Očekuje vas cjelodnevna zabava! Noćenje.

 • 4. dan:

  Rani odlazak do Kennedy svemirskog centra, gdje vas očekuje poučna i nezaboravna pustolovina koja se može doživjeti samo na Floridi. Upoznati ćete astronaute koji su bili u svemiru, čuti njihove priče i saznati nešto više o najnovijoj svemirskoj tehnici kao i o povijesti svemira te najnovijim spoznajama. Nakon razgleda slijedi vožnja u Miami i poslijepodnevni ukrcaj na brod. Miami je luka velikih pomorskih brodova od kuda kreću luksuzna krstarenja po Karibima i Bahamima. Smještaj u unutarnjim kabinama i početak morske bajke prema otočju Bahami, poželjnom turističkom odredištu. Večera i noćenje.

 • 5. dan:

  Doručak. Jutarnji pristanak broda na najvećem otoku New Providence i odlazak u Nassau, glavni i najveći grad države Bahami. Nassau je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija. Glavni grad je prepun zanimljivih ljudi, okusa i nevjerojatne kolonijalne arhitekture. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet po otoku koji će započeti obilaskom poznatog hotela Atlantis, koji izgleda kao u bajci: okružuju ga tri rajske pješčane plaže, zaljev delfina, aqua park, brojne lagune... Nassau ima i jedinstven, vrlo zanimljiv Muzej gusara u kojem ćemo čuti zanimljive priče o slavnim gusarima. Kasno navečer, nastavak noćne plovidbe. Večera i noćenje.

 • 6. dan:

  Doručak. Otočje Bahami čini 700 otoka od kojih je naseljeno samo 30 otoka, od kojih je 15 u potpunosti otvoreno za turiste. Gosti ih rado posjećuju zbog tirkizno – plavog mora i bijelih pješčanih plaža i idealno je mjesto za ljubitelje sportskih aktivnosti kao što su surfanje, kajtanje i jedrenje. Vrlo je popularan i među roniocima zbog kristalno čistog mora. Brod će se usidriti na otočiću Coco Bay. Očarati će vas plavo more, bijele pješčane plaže, palme i dobra atmosfera. Poslijepodnevni nastavak plovidbe. Večera i noćenje.

 • 7. dan:

  Doručak. Nakon noćne plovidbe, jutro ćemo dočekati u simpatičnom Key Westu. Južno od otoka Miami beach, nalazi se skupina Florida Keys koju čini više od tisuću otoka. Oni su kao biseri koji se nižu u tirkiznom moru i protežu od istočne obale južne Floride do Meksičkog zaljeva. Key West je u prošlosti bio jedan od najbogatijih američkih gradova. Danas je živahan i arhitekturno bogat karipski otok s vrlo ljubaznim domaćinima. Otok je od Kube udaljen svega 145 km, a nekoć je pružao dom slavnom piscu Ernestu Hemingwayu kao i mnogim drugim slavnim ličnostima. Poseban doživljaj predstavlja šetnja glavnom ulicom Duval koju sa obje strane okružuju živopisne drvene kuće, palme i bujno raslinje. Osim zanimljivih manjih trgovina, barova i restorana, zanimljivost otoka je pješčana plaža na južnoj strani. Jedinstvenost Key Westa se najviše osjeti u avanturističnom duhu lokalnog stanovništva, u izvanrednoj klimi i toplom moru. Poslijepodnevna plovidba u Miami. Večera i noćenje.

 • 8. dan:

  Doručak. Dolazak u Miami u ranim jutarnjim satima. Odlazak u četvrt Little Havana u kojoj se osjeća kubanska atmosfera, nakon čega slijedi razgled Miami Downtown-a, financijskog i gospodarskog središta Floride kao i zaljeva Biscayne, unutar kojeg se nalazi nekoliko stotina prirodnih i umjetno izgrađenih otoka. Vožnja znamenitom ulicom Collins Avenue do legendarne plaže Miami Beach koja se nalazi svega 6 km od centra grada. Očekuju nas arhitekturno zanimljivi povijesni hoteli i zgrade,  kao i živopisni restorani i koktel barovi. Najveća zabava nas očekuje na ulici Ocean Drive, koja izgleda kao u američkim serijama i filmovima. Poslijepodnevni smještaj u hotel. Noćenje.

 • 9. dan:

  Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let prema jednoj od europskih zračnih luka.

 • 10. dan:

  Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).

 • Cijena:

  Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana (12.590 kn), doplata za najmanji broj putnika i takse (od 17.320 kn).

  CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: od 12.590 kn min. 20 putnika:
   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja na Floridi, krstarenje prema programu (4 noćenja na bazi punog pansiona), lučke pristojbe, prošireni puni pansion tijekom plovidbe, kapetanovu večeru, predstave i animaciju, sportske aktivnosti, korištenje bazena, autobusne prijevoze prema programu bez ulaznica, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  zrakoplovne pristojbe 3.570 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu i kabinu 5.390 kn, fakultativne izlete: Everglades 610 kn, izlete na licu mjesta: ulaznica u razne tematske parkove u Orlandu od 50 $/park (mogućnost kombiniranih ulaznica), ulaznica u Kennedy Space center: 50 $, Muzej Dali: 24 $, ostali muzeji od 18-25 $, dodatni izleti na brodu, napojnice (odrasli i djeca), dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu (obavezna, samostalno ishođenje u američkoj ambasadi), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/dolazne zračne luke.

   

 • Popusti:

  3. ili 4. osoba na dodatnom krevetu: djeca do 12 godina 1.540 kn, odrasli 1160 kn.

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.570 kn

  Doplata za manji broj putnika (do 19 putnika): 1.160 kn

   

 • Napomena:

  Po američkim standardima, u većini američkih hotela u cijenu noćenja doručak nije uključen, ali su na raspolaganju u hotelskim restoranima uz doplatu. U četverokrevenim sobama je moguć smještaj na 2 francuska kreveta. VIZA: građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije je potrebno priložiti kopiju prve i zadnje stranice putovnice.

  Odgovorni organizator: Palma Travel

   

Upoznajte sjevernu Ameriku i njene raznolike kulture, prostrane krajolike i milijunske gradove. Posjetite neke od najpopularnijih američkih gradova - Miami i mondeni South Beach. Doživite noćni život Miamija, razgledajte Napels, jedan od najbogatijih američkih gradova, a zatim se zabavite u zabavnom parku Walt Disney World koji mnogima predstavlja ostvarenje snova. Bahame čini 700 otoka od kojih je naseljeno svega 30, a 15 otvoreno za turiste. Uživajte na bijelim, pješčanim plažama dok vam pogled počiva na tirkizno-plavim bojama mora. More, sunce i užitak!

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.