HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Graz i tvornica čokolade Zotter, jednodnevno putovanje autobusom iz Pule i Poreča

Datumi putovanja:

 • 21.03.2020. subota

 • 23.05.2020. subota

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Poreča

Cijena:

od 270 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule (parking kod Konzuma ex Mercatora) u 5:00, Okreti u 5:20, Poreča ispred dvorane Veli Jože u 6:00, GP Kaštel u 6:35 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju prema Riegersburgu i tvornici čokolade Zotter. Obilazak je u trajanju od cca 1 h uz neograničenu degustaciju svih vrsta i okusa čokolade. Tvornica je izvana uređena živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata te skulpturama. U predvorju tvornice dobiti ćete elektronskog vodiča sa slušalicama te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a već na sljedećoj postaji možete vjerojatno prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima te s različitim postotkom kakaa. Potom slijedi odlazak do čokoladnog bara, a njegova glavna ponuda je topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati. Mogućnost posjeta zoološkom vrtu u sklopu tvornice.

  Nakon najslađeg početka dana, odlazimo prema centru GRAZA. Po dolasku, slijedi šetnja gradom u pratnji pratitelja: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ. Slobodno vrijeme za kupovinu i šetnju gradom. Predlažemo posjet gornjem gradu Schlossberg gdje se nalazi najpoznatija znamenitost grada – Uhrturm, toranj sa satom, i odakle se pruža prekrasna pogled na grad  ili posjet otoku-mostu na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu, te odlazak do KUNSTHAUSA – futuristički građenog Muzeja suvremene umjetnosti.

  U dogovoreno vrijeme sastanak grupe sa pratiteljem te povratna vožnja prema Poreču i Istri. Očekivano vrijeme dolaska u Poreč je u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  CIJENA po osobi: 270 KN
  Djeca od 5 – 12 godina:  200 KN

  MOGUĆNOST UKRCAJA U PULI, OKRETIMA, POREČ I GP KAŠTEL

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i troškove organizacije

   

 • Cijena ne uključuje:

  sve što nije navedeno pod cijena uključuje,  troškovi osobne prirode,  putno osiguranje i osiguranje od otkaza

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  Ulaznica u tvornicu čokolade Zotter grupa minimalno 20 osoba:
  Djeca:  4 -5 god.:  5,40 €

  6-10 god.:  11,40 €

  Mladi: 11-17god.:  14,40 €

  Odrasli:  17,40 €

   

 • Napomena:

  Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica


  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

  Odg. organizator: Sabina Travel

   

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.