HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN | IT | DE

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Krstarenje MSC Opera – krstarenje iz Havane, grupni polazak avionom iz Zagreba 7 dana/6 noći

Datumi putovanja:

 • 03.02.-12.02.2018.

Vrsta prijevoza:

grupni polazak avionom iz Zagreba

Cijena:

od 9.490 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - ISTANBUL - HAVANA, Polazak iz Zagreba u 20:15 sati, dolazak u Istanbul u 00:30 sati (po lokalnom vremenu), let TK1056. Nastavak leta za Havanu u 02:10 sati.

 • 2. dan:

  HAVANA, Kuba Dolazak u 08:00 sati (po lokalnom vremenu), let TK183. Transfer do luke te ukrcaj na brod. Prošireni puni pansion na brodu. Slobodno vrijeme za razgled Havane ili odlazak na neki od izleta. Noćenje na brodu.

 • 3. dan:

  HAVANA, Kuba Slobodno vrijeme za razgled Havane ili odlazak na neki od izleta. Prošireni puni pansion na brodu. Isplovljavanje u 13:00 sati.

 • 4. dan:

  ISLA DE LA JUVENTUD, Kuba dolazak u luku u 08:00, polazak iz luke u 18:00

 • 5. dan:

  Dan na moru

 • 6. dan:

  MONTEGO BAY, Jamajka dolazak u luku u 08:00, polazak iz luke u 19:00

 • 7. dan:

  GEORGETOWN, Kajmansko otočje dolazak u luku u 08:00, polazak iz luke u 14:00

 • 8. dan:

  HAVANA, Kuba, iskrcaj s broda, transfer do hotela, noćenje dolazak u luku u 15:00

 • 9. dan:

  KUBA Transfer do zračne luke HAVANA-ISTANBUL, polazak iz Havane u 10:00 sati (po lokalom vremenu), let TK183

 • 10. dan:

  ISTANBUL – VENECIJA - ZAGREB, Dolazak u Veneciju u 13:20 sati, let 1871. Organizirani transfer do Zagreba. Dolazak u Zagreb (Autobusni kolodvor) u poslijepodnevnim satima.

 • Cijena:

  Cijena aranžmana u dvokrevetnoj kabini po osobi:

  FIRST MINUTE

  DO 31.08.2017.

  REDOVNA CIJENA

  OD 01.9.2017.

  Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella, I1*

  9.490 kn

  9.990 kn

  Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica, I2*

  9.690 kn

  10.290 kn

  Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella, O1* (djelomično zaklonjenog pogleda)

  10.390 kn

  10.990 kn

  Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica, O2*

  10.890 kn

  11.590 kn

  Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica, B2*

  13.990 kn

  14.990 kn

  *za sve FM rezervacije ulazna turistička karta za Kubu s posredovanjem je uključena u cijenu aranžmana

  (450 kn po osobi)

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji Zagreb – Istanbul – Zagreb (ekonomska klasa, Turkish Airlines); poseban transfer: Zračna luka Havana - luka ukrcaja/iskrcaja Havana – hotel - Zračna luka Havana; smještaj u odabranoj kabini na brodu MSC OPERA, prošireni puni pansion na brodu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, disco itd., sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4*

   (10.-11.2.2018.), troškove ulazne turističke karte za Kubu za sve rezervacije po FM uvjetima, pratitelja putovanja (pri minimum 24 prijavljenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

 • Cijena ne uključuje:

   lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, zrakoplovne pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana (iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), troškove u barovima i restoranima (na njih se nadodaje 15% naknade za uslugu) izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama…), brodska uslužna pristojba (10 EUR po danu za odrasle i djecu od 12 godina; 5 EUR po danu za djecu od 2 do 11,99 godina; djeca ispod 2 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu – plaćanje moguće isključivo na brodu), troškove turističke karte za Kubu za sve rezervacije nakon 31.08.2017.,donacija UNICEF-u 1€ po osobi, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

 • Popusti:

  Djeca do 12,99 godina na 3. i 4. ležaju u kabini s dvije odrasle osobe – cijena na upit!

  Djeca od 13 do 17,99 godina na 3. i 4. ležaju u kabini s dvije odrasle osobe – cijena na upit!

  Odrasle osobe na 3.i 4. ležaju u kabini s dvije odrasle osobe  – cijena na upit!

  Jednokrevetna kabina na upit!

 • Obavezne doplate po osobi:

  OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe i zrakoplovne pristojbe** po osobi 3.990 kn

  ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE **– iznos promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata!

  (obavezna doplata za odrasle i djecu odmah prilikom rezervacije)

 • Napomena:

  Izračun je rađen na osnovi najmanje 24 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.

  U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, Organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

  Itinerer je podložan promjenama koji su vezani za trenutnu situaciju na moru i u lukama pristajanja.

   

  Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 24 prijavljenih putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje, ukoliko se ne dogovori drugačije.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 31 dan prije početka putovanja. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

  DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska.

  TURISTIČKA KARTA ZA KUBU: Potrebna za državljane Republike Hrvatske – više informacija u agenciji!

  OBVEZNU POLICU PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA.

  B.R.

MSC OPERA – novoobnovljeni brod (Renaissance program) sa svim sadržajima, udobnim kabinama, raznovrsnim aktivnostima, ukusnom hranom kako bi Vaše krstarenje bilo savršeno. MSC Opera: dužina 251,25 m / širina 28,80 m/ visina 54 m. Ima 13 paluba, od toga ih je 9 za putnike. Prima 1.712 putnika u 878 kabina.

KUBA, službeno ime Republika Kuba. Kuba je najveći karipski otok smješten između Karipskog mora i Atlantskog oceana, južno od Floride. Ima 11 milijuna stanovnika, glavni grad je Havana (3 milijuna stanovnika). Okružena je Sjedinjenim Američkim Državama i Bahamima na sjeveru, Meksikom na zapadu, Kajmanskom otočjem i Jamajkom na jugu te Haitijem na jugoistoku. Kuba je turistička raj kojeg bi svatko volio posjetiti. S veselom atmosferom, prekrasnim plažama, ukusnom hranom, raznovrsnim sadržajima i toplim vremenom svakoga oduševi!

JAMAJKA, je treći najveći otok na Karibima i dom za više od 2,6 milijuna stanovnika. Većina glavnih gradova se nalaze uz obalu kao i Montego Bay koji se nalazi u itinereru ovog krstarenja. Glavni grad je Kingston. Jamajka ima lijepe bijele pješčane plaže, čudesnu vegetaciju i tropsku klimu cijele godine. Ima bogatu kulturnu baštinu te jedinstvenu kuhinju. Ostavlja veliki dojam na posjetitelje svojom ljepotom, domaćim stanovništvom, reggae muzikom i velikom ikonom Bobom Marleyjem.

 KAJMANSKI OTOCI su grupa otoka u Karipskom moru i prekomorski posjed Ujedinjenog Kraljevstva.

Otoci su dobili ime po jednoj vrsti guštera koje su Europljani u početku zabunom smatrali kajmanima (porodica aligatora). Otočna skupina sastoji se od tri otoka: Veliki Kajman, Mali Kajman i Kajman Brac, a leži oko 750 km južno od Miamija na Floridi odnosno oko 300 km sjeverozapadno od Jamajke. Otoci su zapravo vrhovi podvodnog grebena koji se proteže sve do Kube. Karibi ovdje nude najbolje mogućnosti za ronjenje, rajske plaže i mogućnosti ribolova na otvorenom moru na najvišem nivou.

George Town je omiljeno mjesto za bescarinsku kupovinu: skupocjena roba i nakit svih svjetski poznatih marki kao i nakit od mjesnih materijala, kao što su crni koralji, mogu se ovdje kupiti izuzetno povoljno. Svakako preporučujemo posjetiti draguljarnicu "Black Coral" koja je specijalizirana za nakit od crnih koralja kojih ima još samo na Kubi.

OTOK MLADOSTI (ISLA DE LA JUVENTUD) je najveći otok koji pripada državi Kubi, osim samog otoka Kube. Najveći je otok u otočju Canarreos u kojem je osim Otoka mladosti još 671 manji otok. Otkrio ga je Kristofor Kolumbo. Mjesto je neusporedive ljepote, blagoslovljeno blagodatima prirode s atraktivnim krajolikom, očuvanim u prirodnom okruženju. Njegove prekrasne plaže smještene su u 24 kilometra finog bijelog pijeska i bistre plave zelene vode okružene gustom vegetacijom. Iskoristite priliku i zaronite u morski svijet jer je ovo jedno od najboljih mjesta za ronjenje u okruženju prekrasnih koraljnih grebena.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.