HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Indija, putovanje avionom iz Zagreba, 9 dana / 8 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 21 - 28.03.2019.

Vrsta prijevoza:

Avionom iz Zagreba.

Cijena:

od 6.335 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines) i polijetanje zrakoplova u 09:15 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 12:30 sati. Nastavak leta za New Delhi 20:20 sati na liniji TK716. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

 • 2. dan:

  Dolazak u Delhi predviđen je u 4:35 sati. Po dolasku obavljanje viznih i carinskih formalnosti. Odlazak u hotel, smještaj i noćenje. U poslijepodnevnim satima odlazak u razgled Starog Delhija, magičnog, tajanstvenog i kaotičnog grada od 25 mil. stanovnika. Vožnja pored India Gate-a, spomenika žrtvama 1. svjetskog rata, zatim predsjedničke rezidencije, zgrade Parlamenta i Sekretarijata – građevina koje su zanimljiv spoj viktorijanske arhitekture i arhitekture 20. stoljeća. Slijedi vožnja pored Crvene utvrde na obali rijeke Yamuna koja je djelo vladara Shaha Jahana. Zatim odlazak do Raj Ghata, memorijala ocu nacije, Mahatmi Gandhiju te do najveće džamije u Indiji – Jama Masjid. Vožnja rikšama i šetnja kroz bazar Chandani Chowk, najprometniju trgovačku središnjicu grada. Na kraju dana odlazak do svetog hrama Bangla Sahib, jednog od najvažnijih hodočasničkih lokacija u Delhiju. Večera i noćenje.

 • 3. dan:

  Doručak. Posjet Mauzoleju cara Humayun, prekrasnoj građevini od crvenog pješčenjaka i bijelog mramora koji je preteča Mughal stila. Posjet kompleksu Qutub Minar u sklopu kojeg se nalazi 72 m visok toranj pobjede iz 12. st. te poznati željezni stup sačuvan još iz 4. st. Posjet hramu Lotus, fascinantnom hramu u obliku istoimenog cvijeta, koji nalazi se u New Delhiju. Jedan je od najistaknutijih atrakcija i najvažnijih 
  vjerskih lokaliteta u gradu. Povratak u hotel, večera i noćenje.

 • 4. dan:

  Doručak. U jutarnjim satima odjava iz hotela i vožnja prema Agri. Prva postaja je remek djelo i spomenik ljubavi, monumentalni Taj Mahal kojeg je dao sagraditi kralj Shah Jehan u čast svojoj 
  ljubljenoj kraljici. Gradnja je započela u 17. stoljeću te je trebalo 18 godina da se dovrši uz danonoćni rad preko 20.000 majstora i radnika. Potom obilazak tvrđave u Agri koju je dao sagraditi kralj Akbar i koja danas dominira središtem Agre, a ujedno predstavlja i grad u gradu. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

 • 5. dan:

  Doručak i odlazak u razgled grada. Odlazak prema Jaipuru. Dolazak u crveni grad Fatehpur Sikri, negdašnjoj mogulskoj prijestolnici gdje ćemo posjetiti najveću atrakciju, mramornu grobnicu šeika Salim Chistija i džamiju Jama Masjid. Nastavak vožnje prema Jaipuru. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

 • 6. dan:

  Nakon doručka slijedi razgled grada. Odlazak do tvrđave Amber do koje se dolazi slonovima (ovisno o raspoloživosti). Amber je izvana klasična radžastanska palača čija se ljepota skriva unutar njenih zidova s naslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcalima. Obilazak izvana Hawa Mahal ili kako je još nazivaju „Palača vjetrova“ zbog fascinantne fasade koja se sastoji od 953 prozora. Sagradio ju je maharadža Sawai Pratop Singh 1799. g. damama u kraljevskom dvoru da neopažene gledaju svakodnevni život na javnim ulicama. Nastavak razgleda maharadžine gradske palače, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej. Razgled završava posjetom najvećoj kameno - mramornoj zvjezdarnici na svijetu, Jantar Mantar. Večera i noćenje.

 • 7. dan:

  Doručak i odlazak prema Mandawi. Dolazak u hotel i smještaj. U poslijepodnevnim satima razgled raskošnih tradicionalnih rezidencija Mandawe, koje su danas simboli vladajućih obitelji, iz bogate arhitektonske povijesti Rajasthana. Slobodno vrijeme u ugodnom turističkom gradiću za kupnju suvenira ili ručak u jednom od lokalnih restorana te odmor. U večernjim satima mogućnost odlaska na jahanje na devama. Večera i noćenje u hotelu.

 • 8. dan:

  Nakon doručka, odlazak prema Delhiju. Dolazak u hotel i smještaj. Slobodan dan za odmor i vlastite programe. Večera i noćenje u hotelu.

 • 9. dan:

  Odjava iz hotela i transfer do zračne luke New Delhi. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 6:51 sati na liniji TK717 (Turkish Airlines). Dolazak u Istanbul u 10:30 sati po lokalnom vremenu, nastavak leta prema Zagrebu na liniji TK1055 u 18:05 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:10 sati

 • Cijena:

  FM cijena iznosi 6.335 kn.

  Redovna cijena iznosi 6.690 kn.

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na liniji Zagreb – Istanbul – New Delhi – Istanbul - Zagreb, smještaj u hotelima prema izboru (standard 3/4* ili deluxe 4/5*) na osnovi 8 noćenja s uslugom polupansiona, razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, voditelja putovanja na hrvatskom jeziku, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom i trošak organizacije i prodaje.

   

 • Cijena ne uključuje:

   zrakoplovne pristojbe (2.090 kn), vizu za Indiju, uslugu izdavanja vize, napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja. Obavezne doplate: zrakoplovne pristojbe 2.090 kn, napojnice 40 eura.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za jednokrevetnu sobu - standard 1.350 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu - deluxe 1.690 kn
  Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.090 kn
   

 • Napomena:

  Potrebna viza za hrvatske državljane. Cijena vize za Indiju iznosi 370 kn. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjen obrazac, kopija prve stranice putovnice koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografi ja u boji (veličine 5 x 5 cm sa svjetlom pozadinom). Viza se izdaje u roku od 7 dana, a Atlas posreduje pri izdavanju vize za Indiju. Usluga posredovanja Atlasa 100 kn.

  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

  Odgovorni organizator: Atlas

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.