HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Indija – zlatni trokut, zrakoplovom iz Zagreba, 8 dana / 7 noći

Datumi putovanja:

 • 21.-28.3.2019.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 8.445 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – ISTANBUL 
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines) i polijetanje zrakoplova u 09:10 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13:15 sati. Nastavak leta za New Delhi 20:55 sati na liniji TK716. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

   

 • 2. dan:

  DELHI 
  Dolazak u Delhi predviđen je u 5:15 sati. Po dolasku obavljanje viznih i carinskih formalnosti. Odlazak u hotel, smještaj i kratko noćenje. U poslijepodnevnim satima odlazak u razgled Starog Delhija, magičnog, tajanstvenog i  kaotičnog grada od 25 mil. stanovnika. Vožnja pored India Gate-a, spomenika žrtvama 1. svjetskog rata, zatim predsjedničke rezidencije, zgrade Parlamenta i Sekretarijata – građevina koje su zanimljiv spoj viktorijanske arhitekture i arhitekture 20. stoljeća. Slijedi vožnja pored Crvene utvrde na obali rijeke Yamuna koja je djelo vladara Shaha Jahana. Zatim odlazak do Raj Ghata, memorijala ocu nacije, Mahatmi Gandhiju te do najveće džamije u Indiji – Jama Masjid. Vožnja rikšama i šetnja kroz bazar Chandani Chowk, najprometniju trgovačku središnjicu grada. Na kraju dana odlazak do svetog hrama Bangla Sahib, jednog od najvažnijih hodočasničkih lokacija u Delhiju. Večera i noćenje.

   

 • 3. dan:

  DELHI
  Doručak. Posjet Mauzoleju cara Humayun, prekrasnoj građevini od crvenog pješčenjaka i bijelog mramora koji je preteča Mughal stila. Posjet kompleksu Qutub Minar u sklopu kojeg se nalazi 72 m visok toranj pobjede iz 12. st. te poznati željezni stup sačuvan još iz 4. st. Posjet hramu Lotus, fascinantnom hramu u obliku istoimenog cvijeta, koji nalazi se u New Delhiju. Jedan je od najistaknutijih atrakcija i najvažnijih vjerskih lokaliteta u gradu. Povratak u hotel, večera i noćenje.

 • 4. dan:

  DELHI – AGRA
  Doručak. U jutarnjim satima odjava iz hotela i vožnja prema Agri. Prva postaja je remek djelo i spomenik ljubavi, monumentalni Taj Mahal kojeg je dao sagraditi kralj Shah Jehan u čast svojoj ljubljenoj kraljici. Gradnja je započela u 17. stoljeću te je trebalo 18 godina da se dovrši uz danonoćni rad  preko 20.000 majstora i radnika. Potom obilazak tvrđave u Agri koju je dao sagraditi kralj Akbar i koja danas dominira središtem Agre, a ujedno predstavlja i grad u gradu. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

 • 5. dan:

  AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR
  Doručak i odlazak u razgled grada. Odlazak prema Jaipuru. Dolazak u crveni grad Fatehpur Sikri, negdašnjoj mogulskoj prijestolnici gdje ćemo posjetiti najveću atrakciju, mramornu grobnicu šeika Salim Chistija i džamiju Jama Masjid. Nastavak vožnje prema Jaipuru. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

 • 6. dan:

  JAIPUR 
  Nakon doručka slijedi razgled grada. Odlazak do tvrđave Amber do koje se dolazi slonovima (ovisno o raspoloživosti). Amber je izvana klasična radžastanska palača čija se ljepota skriva unutar njenih zidova s naslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcalima. Obilazak izvana Hawa Mahal ili kako je još nazivaju „Palača vjetrova“ zbog fascinantne fasade koja se sastoji od 953 prozora. Sagradio ju je maharadža Sawai Pratop Singh 1799. g. damama u kraljevskom dvoru da neopažene gledaju svakodnevni život na javnim ulicama. Nastavak razgleda maharadžine gradske palače, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej. Razgled završava posjetom najvećoj kameno - mramornoj zvjezdarnici na svijetu, Jantar Mantar. Večera i noćenje.

 • 7. dan:

  JAIPUR - MANDAWA
  Doručak i odlazak prema Mandawi. Dolazak u hotel i smještaj. U poslijepodnevnim satima razgled raskošnih tradicionalnih rezidencija Mandawe, koje su danas simboli vladajućih obitelji, iz bogate arhitektonske povijesti Rajasthana. Slobodno vrijeme u ugodnom turističkom gradiću za kupnju suvenira ili ručak u jednom od lokalnih restorana te odmor. U večernjim satima mogućnost odlaska na jahanje na devama. Večera i noćenje u hotelu.

 • 8. dan:

  MANDAWA – DELHI – ISTANBUL – ZAGREB
  Odjava iz hotela i transfer do zračne luke New Delhi. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 6:55 sati na liniji TK717 (Turkish Airlines). Dolazak u Istanbul u 11:25 sati po lokalnom vremenu, nastavak leta prema Zagrebu na liniji TK1055 u 19:00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:05 sati. 

 • Cijena:

  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi
  Standard hoteli 8.780 kn
  Deluxe hoteli 9.480 kn
   
  Doplata za jednokrevetnu sobu
  Standard hoteli 1.350 kn
  Deluxe hoteli 1.690 kn
   
  Zrakoplovne pristojbe (2.090 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na liniji Zagreb-Istanbul-New Delhi-Istanbul- Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelima prema izboru (standard 3/4* ili deluxe 4/5*) na osnovi 7 noćenja s uslugom polupansiona – 3 noćenja u Delhiju, 1 noćenje u Agri, 2 noćenja u Jaipuru, 1 noćenje u Mandawi, standardne dvokrevetne sobe, razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom i trošak organizacije i prodaje.

 • Cijena ne uključuje:

  vizu za Indiju, uslugu izdavanja vize, napojnice (preporuka 40 usd), fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

 • Popusti:

  FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

 • Obavezne doplate po osobi:

  VIZA: Potrebna za hrvatske državljane. Cijena vize za Indiju iznosi 85 USD.
  Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjen obrazac, kopija prve stranice putovnice koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografija u boji (veličine 5 x 5 cm sa svjetlom pozadinom). Viza se izdaje u roku od 7 dana, a Atlas posreduje pri izdavanju vize za Indiju. Usluga posredovanja Atlasa 100 kn.

 • Napomena:

  Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. 
  Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. 
  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. 
  Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda. 
  Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr 
  Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju
   
  Odgovorni organizator: Atlas d.d.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.