HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Istanbul, zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana / 4 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 21.-25.06.2019.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 3.930 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – ISTANBUL 
  Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu na liniji TK 1054 (Turkish Airlines) u 09:15 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 12:30 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih i carinskih formalnosti, transfer do hotela 4* te smještaj u hotel. U poslijepodnevnim satima odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom prema centru grada. Šetnja po Trgu Taksim te Istikal ulicom, pješačkom zonom s mnoštvom kafića, restorana i trgovina. Noćenje u hotelu.

 • 2. dan:

  ISTANBUL
  Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled Istanbula autobusom u pratnji lokalnog vodiča i voditelja putovanja. Razgled Plave džamije, monumentalnog zdanja i posljednje velike kraljevske džamije, koju je sa šest minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju, posjet Hipodromu i posjet Aja Sofiji (ulaznica nije uključena u cijenu) toliko spominjanoj i najpoznatijoj građevini Istanbula sagrađenoj u doba cara Justinijana koja je prvotno bila najveća crkva u Bizantskom carstvu, a naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća, zatim posjet Topkapi palači – bivšoj Sultanovoj palači (ulaznica nije uključena u cijenu). Poslijepodne odlazak na Grand Bazaar (Kapali Čaršiju), najveću tržnicu u Turskoj, poznatu po zlatu, tkanini, keramici, slasticama i suvenirima. Povratak u hotel. Noćenje.
  Fakultativno – mogućnost odlaska na večeru sa show programom (uključen povratni transfer).

 • 3. dan:

  ISTANBUL
  Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do džamije Sulejmana Veličanstvenog, remek djela najpoznatijeg osmanskog graditelja Mimara Sinana. Ostatak dana je slobodan za obilazak i razgled Istanbula. Predlažemo fakultativni izlet koji možete uplatiti na prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja; poludnevno krstarenje Bosporom, morskim tjesnacem koji razdvaja Europu i Aziju. Plovidba tijekom koje možete uživati u pogledu na carske palače, tvrđave, romantična mjestašca Bosporskog prolaza i brojne lokacije na kojima su snimane poznate turske serije. Nakon plovidbe, slijedi ručak koji je uključen u cijenu izleta. Odlazak do egipatskog bazara koji još zovu i bazar začina. U večernjim satima, mogućnost fakultativnog odlaska u kulturni centar koji se nalazi u starom djelu Istanbula na autohtoni ples Derviša. Noćenje.

 • 4. dan:

  ISTANBUL 
  Doručak. Odjava iz hotela. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet na azijsku stranu Istanbula. Odlazak autobusom preko svjetski poznatog mosta koji povezuje Europu i Aziju. Panoramska vožnja i pauza za slikanje te povratak na europsku stranu Istanbula i posjet veličanstvene Dolmabahče palače. Zatim slijedi odlazak do mjesta Eyup gdje se uspinjačom vozimo do vidikovca Piere Loti. Pauza za kavu i uživanje u prekrasnom pogledu na Istanbul te povratak.

 • 5. dan:

  ISTANBUL – ZAGREB 
  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan za shopping, šetnju gradom ili odlazak u poznatu tursku kupelj - hamam kako biste opustili tijelo i dušu. U poslijepodnevnim satima organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb i polijetanje zrakoplova u 18:05 sati na liniji TK 1055 (Turkish Airlines). Dolazak u Zagreb u 19:10 sati.

 • Cijena:

  21.-25.6.2019.
  Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevtenoj sobi:     Redovna cijena: 4.080 kn
  First Minute cijena: 3.930 kn
  Jednokrevetna soba (doplata): 1.100 kn
  Popust za treću osobu na pomoćnom krevetu: 150 kn

  Zrakoplovne pristojbe (1.100 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb – Istanbul – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 4 noćenja s doručkom u hotelu 4*, sve transfere i usluge prema programu, uslugu voditelja putovanja, uslugu izrade vize, te troškove organizacije i prodaje putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  fakultativne sadržaje, ulaznice, napojnice za lokalnog vodiča i vozača, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, vizu za Tursku.

   

 • Popusti:

  FIRST MINUTE POPUST NA REDOVNU CIJENU 5% PO OSOBI ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA
  ILI DO POPUNJENJA PREDVIĐENIH KAPACITETA.
  Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  Viza za Tursku: 150 kn po osobi

  *Agencija radi besplatno uslugu apliciranja u ime i za račun putnika, ukoliko na vrijeme dostavite ispunjen formular na prodajno mjesto, do 10 dana prije polaska. Viza će putnicima biti uručena u Zračnoj luci na dan putovanja od strane voditelja putovanja.

   

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Fakultativni sadržaji:
  • Doplata za večeru uz show u Restoranu Sultana's 1001 noć 390 kn 
  Cijena uključuje transfer, show program, večeru i piće (2 čaše vina ili 2 piva ili 2 soka).

  • Doplata za krstarenje Bosporom 420 kn 
  Cijena uključuje transfer do pristaništa, lokalnog vodiča, vožnju brodom i ručak.

  • Doplata za ples Derviša 155 kn
  Cijena uključuje show u kulturnom centru Hodjapasha.

  • Doplata za izlet na azijsku stranu Istanbula i Dolmabahče palaču 350 kn
  U cijenu je uključen transfer, lokalni vodič, ulaznica za Dolmabahče palaču i uspinjaču.

  Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15 putnika
  Rezervacije za sve fakultativne sadržaje potrebno je napraviti prilikom prijave putovanja.

  Informativna cijena ulaznica – plaćanje na licu mjesta:
  Aja Sofija 11 EUR
  Topkapi palača 11 EUR + harem 6 EUR

   

 • Napomena:

  Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
  Putnici za elektronsku vizu mogu aplicirati putem internetske stranice www.evisa.gov.tr  
  Cijena online vize je 20,70 USD - Multiple Entry Visa koja vrijedi 180 dana, a unutar tog perioda dozvoljen je boravak u Republici Turskoj najviše 90 dana. Putovnica treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

  Odgovorni organizator putovanja: ATLAS plus d.o.o.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.