HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Izlet “4 rijeke”, Karlovac, plovidba ladjom po Kupi, posjet akvariju Aquatika, jednodnevno putovanje autobusom iz Pule i Poreča

Datumi putovanja:

 • 27.06.2020. subota

 • 30.08.2020. nedjelja

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Poreča

Cijena:

od 390 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule u 7 :00( kod Konzuma ), Okreti u 7:20 i  Poreča u 8:00 , Pazin ( Etradex) 8:30 , Vrata Jadrana u 9:15 sati. Vožnja kroz Gorski Kotar do Karlovca, grada na 4 rijeke. Prvo se vozimo do mjesta Brođani odakle krećemo na lađarski izlet u trajanju od 90 minuta. Plovidba na jedinstvenoj replici žitne lađe uz degustaciju domaćih likera i domaćeg pokupskog kolača-paglamače (bazlamače). Tijekom plovidbe lađari će Vas upoznati s pričama o lađi, povijesti Pokupja, potopljenim lađama, karlovačkim sirenama te o bogatstvu biljnog i životinjskog svijeta. Tijekom plovidbe vidjet ćete ostatke starog željezničkog mosta srušenog u Domovinskom ratu, Pavlinski samostan i Crkvu Majke Božje Snježne u Kamenskom. Putovanje izletnika prati niz životinja poput divljih patki, kormorana, a ponekad se sretne i pokoja vidra ili dabar. Najhrabriji se mogu okušati za kormilom lađe uz pomoć kapetana lađe. Nakon vožnje lađom krećemo busom prema selu Brežani i izletištu Gliboki brod u seljačko imanje obitelji Marinković. Tu možete vidjeti kako izgleda život na selu. Domaće životinjama koje tu  žive, poput konja, koza, svinja, ovaca, kokoši i ostale peradi,  sadržaji za djecu, domaća kuhinja i ugodna atmosfera čine Izletište Gliboki Brod idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. Domaćini će nam pripremiti ručak od autohtonih namirnica Pokupskog kraja. U dogovoreno vrijeme krećemo prema Karlovcu gdje će nas lokalni vodič upoznati s ovim predivnim gradom. Slijedi pješački obilazak starog dijela grada, poznate karlovačke “Zvijezde”, crkve presvetog Trojstva, Franjevačkog samostana, Zorinog doma i ostalih kulturno povijesne znamenitosti među kojima je možda najvažnija Stari grad Dubovac. U dogovoreno vrijeme nastavljamo do Aquatike – prvi slatkovodni akvarij u Hrvatskoj, izgrađen je na obali rijeke Korane sa više od 100 vrsta riba, preko 40 endemskih vrsta, 26 akvarija i oko 5000 različitih jedinki. Nakon razgleda akvarija, slijedi polazak prema Istri. Planirano vrijeme dolaska u večernjim satima.
   

 • Cijena:

  CIJENA PO OSOBI : 390 KN
  Cijena za djecu do 12 godina : 320 KN

  Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)


   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja, vožnja žitnom lađom po Kupi uz degustaciju domaćeg likera, rakije i kolača, ručak na seoskom gospodarstvu ( piće dobrodošlice,juhu, jaretinu pod pekom, piletina i svinjetina grill, prilog , salata, kava i desert ), organizaciju i pripremu izleta, jamčevno osiguranje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za Aquatiku- grupa ( najmanje 20 osoba) : odrasli – 40 kn i djeca 3-18 god – 25 kn, studenti i umirovljenici – 30 kn, troškove osobne potrošnje

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  Moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

   

 • Napomena:

  Moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

 

NAPOMENE:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.