HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Japan, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 11 dana / 8 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 15 - 25.06.2019.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 25.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - DUBAI
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Let prema Dubaiju na liniji EK130 (Emirates)  u 15.25 sati. Dolazak u Dubai u 22.55 sati po lokalnom vremenu. 

 • 2. dan:

  DUBAI - TOKIO 
  Nastavak putovanja prema Tokiju na liniji EK318 (Emirates) u 02.40 sati. Dolazak u Tokio predviđen je u 17.35 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani prijevoz do Tokija (oko 90 minuta vožnje). Smještaj u hotel, noćenje.

 • 3. dan:

  TOKIO 
  Doručak u hotelu. Sastanak grupe s lokalnim vodičem i odlazak na cjelodnevni razgled grada. Imperial Palace Plaza, Trg carske palače, rezidencija japanskog cara, okružena visokim zidom i jarkom s vodom, zauzima područje najskupljih kvadratnih kilometara na svijetu. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Asakusa, Sensoji hram i Nakamise  Povratak u hotel, noćenje. 

 • 4. dan:

  TOKIO – PLANINA FUJI I HAKONE - TOKIO
  Doručak u hotelu. U 8.45 sati sastanak grupe s lokalnim vodičem na engleskom jeziku. Odlazak u cjelodnevni izlet na planinu Fuji i u Hakone. Vožnja u trajanju od oko 2 sata uključujući zaustavljanje radi pauze za odmor. Dolazak u Hakone oko 11.30 sati te panoramski razgled. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Vožnja žičarom do jednog od vrhova (predviđen je Mr.Komagatake), u slučaju lošeg vremena ili lošije vidljivosti sukladno tome bit će organizirana i žičara do adekvatnog vrha. Odlazak u vožnju po jezeru Ashi, nakon kojeg organizirani povratak u Tokyo s dolaskom u hotel predviđenim u 18.30 sati. Noćenje.

 • 5. dan:

  TOKIO – KANAZAWA 
  Doručak i odjava iz hotela. Molimo da prtljagu ostavite u 7.30 sati na recepciji hotela. 1 komad prtljage po osobi. Prtljaga će biti preuzeta od strane agencije, te će organiziranim zasebnim transferom biti prevezeno u hotel u Kyotu.   Za današnji dan i 1 noćenje molimo da spremite ručnu prtljagu dostatnu za taj dan i jedno noćenje u hotelu u Kanazawi. U 8.15 sati sastanak s lokalnim vodičem kod recepcije hotela. Odlazak do Tokyo stanice za vlak do 9 sati.. Polazak super brzog vlaka  Hakutaka 557 je u 9.32 sati. Dolazak u Kanazawu je u 12.30 sati gdje će Vas dočekati transfer kojim se odlazi u organizirani razgled Kanazawe, kombinacija razgleda panoramski vozilom i pješice; Omicho Market, Kenrouken vrtovi, Shimahouse i Higashichayagi; Nomura samurai housee. Kanazawa je grad dvorac, kojim je vladao utjecajni vođa od 17. do druge polovice 19. stoljeća. Grad koji nije pretrpio ratna razaranja niti neke veće prirodne katastrofe. Zadržala je većinu povijesnih kuća i tradicionalnih rukotvorina i običaja.  Prijevoz do hotela s dolaskom u hotelu u 18.30 sati. Prijava. Odlazak na večeru u lokalni restoran u blizini hotela (večera uključena u cijenu). Nakon večere povratak u hotel. Noćenje.

 • 6. dan:

  KANAZAWA - SHIRAKAWAGO – TAKAYAMA - KYOTO
  Nakon doručka odjava iz hotela i sastanak grupe  na recepciji hotela s lokalnim vodičem u 8.15 sati i odlazak na cjelodnevni razgled (prijevoz i pješice) Shirakawaga. U selu Shirakawago vidjet ćete zaselak s kućama koje spadaju u kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak obiteljske kuće Kanda stare 160 godina. Posjet Gasshouzukuri tradicionalnoj kući. Zatim odlazak u Takayamu (ručak u lokalnom restoranu je u cijeni). Šetnja po Takayami,  kroz ulicu Kamisannomachi u kojoj se nalazi najviše povijesnih zgrada, poznata je trgovačka ulica, gdje se proizvodila razna roba, među kojima je i sake, koji svježi možete i kušati. U 16 sati organizirano prijevoz do Takayama stanice. Prijava na vlak Hida 18, Limited Express Train u 16.36 sati s dolaskom na Nagoya stanicu u 19.06 sati. Promjena vlaka te nastavak vožnje super brzim vlakom Nozomi 399  prema Kyotu u 19.30 sati s dolaskom na Kyoto stanicu u 20.05 sati. Odlazak do hotela. Prijava i noćenje.

 • 7. dan:

  KYOTO 
  Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada autobusom (panoramski i pješački razgled). Sastanak s lokalnim vodičem u 9 sati na recepciji hotela. Odlazak do svetišta Fushimi Inari, zatim odlazak do Kinkakuji hrama poznatog po svom zlatnom paviljonu i kontrastu boja lišća na drveću u vrtovima koji ga okružuju.  Pauza za ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu programa). Nastavak  razgleda, Dvorac Nijo i odlazak do Gion dijela grada. Završetak razgleda je u 17 sati, no predlažemo Vam nastavak šetnje i samostalno povratak javnim prijevozom do hotela (uz naputke lokalnog vodiča i pratitelja) kako bi doživjeli grad u potpunosti. Noćenje.

   

 • 8. dan:

  KYOTO – HIROŠIMA- MIYAJIMA 
  Doručak i odjava iz hotela. U 7.30 sati ostavit ćete prtljagu, 1 komad po osobi koja će Vas čekati u hotelu u Osaki. Sa sobom nosite ručnu prtljagu dostatnu za ovaj dan i jedno noćenje u hotelu u Miyajimi. U 9 sati sastanak s lokalnim vodičem te transfer do Tokyo  stanice. Prijava na super brzi vlak Nozomi 13 za Hirošimu u 10.10 sati. Dolazak na Hirošima stanicu u 11.47 sati. Razgled Hiroshime pješice i javnim prijevozom. Odlazak do kupole atomske bombe i u Muzej i Memorijalni park mira. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Vlakom odlazak do otoka Miyajima gdje se nalazi hotel gdje je večeras noćenje. Vožnja trajektnom u trajanju od dvadesetak minuta te šetnja do  hotela. Prijava u hotel, smještaj, večera i noćenje.

 • 9. dan:

  MIYAJIMA - HIROŠIMA - OSAKA
  Doručak i odjava iz hotela.  Sastanak grupe na recepciji sa lokalnim vodičem te odlazak na pješački razgled otoka Mijayima: svetište Itsukushima, šintoistički hramski kompleksa na otoku Itsukushima (Miyajima). Smatra se da su najstarije građevine svetišta podignute u 6. stoljeću, dok današnje, koje predstavljaju skladno posložene zgrade velike umjetničke i tehničke vještine izvedbe  japanske arhitekture, datiraju u 12. stoljeće. Naime, Svetište Itsukushima snažnim bojama i oblicima građevina ističe kontrast na dodiru planina i mora, što je u duhu japanskog razumijevanja ljepote krajolika, koje kombinira prirodu i ljudsku kreativnost. Zbog toga je Svetište Itsukushima 1996. god. upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Aziji. Povratak trajektom sa otoka i transfer do stanice vlaka Hiroshima. Prijava na super brzi vlak Nozomi 40 u 15.57 sati s dolakom na shin stanicu u Osaki u 17.15 sati. Trasfer do hotela s dolaskom u 18 sati. Prijava u hotel, smještaj, večera i noćenje.

 • 10. dan:

  OSAKA – NARA - DUBAI 
  Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak na organizirani razgled Nare i Osake. obilazak  Nara parka,  čuvenog Todaii-ji hrama s velikim Budom te Kasuga Taisha hrama. Nakon ručka u lokalnom restoranu (uključen u cijenu programa) vožnja autobusom do Osake. Po dolasku razgled grada koji uključuje između ostalog zaustavljanje i obilazak Umeda Sky Buildinga - Floating Gardena, zgrade s mostom-opservatorijem, arhitektonskog čuda i zaštitnog znaka Osake. Za lijepog vremena mogu se vidjeti cijela Osaka, ali i udaljeni otok Awaji. Osaka Castle Museuma, prekrasnog dvorca u zelenim tonovima koji je tijekom japanske povijesti odigrao važnu ulogu i višekratno bio mjesto obračuna šoguna, feudalnih vojskovođa koji su ponekad imali ovlasti veće i od cara. Odlazak prema zračnoj luci Osaka – Itami. Polijetanje zrakoplova na liniji EK 317 (Emirates) u 23.45 sata.

 • 11. dan:

  DUBAI – ZAGREB
  Dolazak u Dubai u 04.50 sati. Nastavak putovanja  na liniji EK129 (Emirates) u 8.30 sati. Dolazak u Zagreb u 12.35 sati.

 • Cijena:

  Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 26.490 kn; first minute  25.990* kn
  Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe:  3.290 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu: 5.600 kn

  *First minute popust - 500 kn vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa), smještaj u hotelima 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 8 noćenja s doručkom (3 noćenja u Tokiju, 1 noćenje u Kanazawi, 2 noćenja u Kyotu, 1 noćenje u Miyajimi, 1 noćenje u Osaki ), obroci prema programu (8 doručaka, 5 ručkova i 2 večere), vožnje super brzim vlakovima turističke klase, prijevoz autobusom i razgledi prema programu u pratnji lokalnog vodiča, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  zrakoplovne doplatu za jednokrevetnu sobu 5.600 kn, dodatne usluge, obroke i izlete, paket putnog osiguranja (preporučujemo).

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  zrakoplovne pristojbe 3.290 kn (doplata kod prijave, podložno promjenama).

   

 • Napomena:

  Viza: nije potrebna. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.

  Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

  Minimalni broj prijavljenih putnika: 20
  PLAĆANJE: 40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 46 dana prije puta ili u ratama.

  Odgovorni organizator: Azur Tours

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja

Vrijednost više: letovi Emirates, hoteli 4*, ručkovi i večere na izletima, svi razgledi i izleti s vodičem,  super brzi vlakovi

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.