HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Kanjon Cetine-Pelješac-Korčula-NP Mljet-Ston, putovanje autobusom iz Pule, Pazina, 01.-04.10.2020. 4 dana / 3 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 01.-04.10.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule, Pazina i sa Vrata Jadrana

Cijena:

od 2.350 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  PULA / PAZIN / RIJEKA– KANJON CETINE – OMIŠ - OREBIĆ
  Polazak autobusom iz Pule (parkiralište Konzuma, ex Mercator) u 4,00h, iz Pazina (Etradex) u 4,40h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 5,40h. Ugodna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije uz zaustavljanja po potrebi. Vožnja autobusom do Radmanovih mlinica. Organizirani tradicionalni ručak u agroturizmu. Nakon ručka, slijedi plovidba brodom kroz kanjon Cetine do Omiša. Po dolasku u Omiš slijedi kraće slobodno vrijeme te nastavak autobusom prema Dubrovačko-Neretvanskoj županiji. Prelazak preko BiH granice, Neuma te vožnja do Orebića.  Smještaj u depandansama hotela 4* u Orebiću. Hotelska večera. Noćenje.

 • 2. dan:

  OREBIĆ – KORČULA – VELA LUKA – OREBIĆ
  Doručak. Ukrcaj na trajekt te kratka 15-minutna plovidba prema Korčuli. Razgled grada Korčule: trg s vijećnicom i gradska vrata, katedrala Sv. Marka, palača Gabrielis, kula Marka Pola... Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i polazak na panoramsku vožnju otokom sve do Vele Luke. Vela Luka je mjesto nadarenih umjetnika i glazbenika, mjesto tradicije te vrijednih i svestranih ljudi. Razgled Vele Luke i slobodno vrijeme za kavu. Nakon razgleda Vele Luke, posjet lokalnoj vinariji i organizirana degustacija vina. Povratak našim autobusom prema trajektu. Povratak u Orebić. Slobodno vrijeme do večere. Hotelska večera. Noćenje.

 • 3. dan:

  OREBIĆ – OTOK MLJET - OREBIĆ
  Doručak. Odlazak na jednodnevni izlet brodom do NP Mljet. Otok prekrasne prirode i Odiseova oaza mira. 1960. godine zapadni dio otoka je proglašen nacionalnim parkom. Sastavljen od dva jezera (Velikog i Malog) okruženima gustom šumom. U velikom jezeru na otočiću Sv. Mariji nalazi se Benediktanski samostan iz 12. stoljeća. Otočić je simbol cijelog nacionalnog parka zbog svoje nevjerojatne estetike i snažne kulturne i duhovne dimenzije. Šetnja borovom šumom uz Malo i Veliko jezero i uživanje u jedinstvenoj verziji i prikazu mediteranske vegetacije, brodskoj vožnji Velikim jezerom do otočića Sv. Marije te posjeti Benediktanskom samostanu izgrađenom u 12 stoljeću. Organizirani ručak na brodu (riblji ili mesni meni, vino, voda i mineralna). Povratak u Orebić u popodnevnim satima. Slobodno do večere. Hotelska večera. Noćenje
  *Opcija u slučaju lošeg vremena i nemogućnosti vožnje  brodom do Mljeta (kiša, bura...): 
  Doručak. Nakon doručka, dvosatna vožnja do Dubrovnika. Razgled Dubrovnika s lokalnim vodičem. Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za istraživanje grada. U popodnevnim satima okupljanje i povratak prema Orebiću. Dolazak u hotel na večeru. Večera. Noćenje.

 • 4. dan:

  OREBIĆ – STON – DOLINA NERETVE - PULA
  Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Stona, srednjovjekovnog malog gradića s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5km), uskih tihih ulica,starih otmjenih kuća... Njegova nekadašnja vrijednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svijetu,solane koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Posjet solani i muzeju soli. U šetnji solanom imati ćete prilike vidjeti kako se sol proizvodi na stari tradicijski način. Nakon razgleda solane, kraće slobodno vrijeme za šetnju Stonom i kavu.
  Nastavak vožnje prema Metkoviću, gdje se ukrcavamo na neretvanske lađe i krećemo u plovidbu Neretvom s pravim gusarima koji nas vode u nasade mandarina. Pokazna berba mandarina. Nakon plovidbe, odlazak na organizirani ručak uz Neretvu. Nakon ručka, polazak prema Istri. Dolazak u Pulu u kasnijim večernjim satima.

 • Cijena:

  First minute cijena po osobi do 15.7.2019 : 2.350,00 kn
  Redovna cijena: 2.450,00 kn
  Djeca do 12 godina (11,99) u sobi s dvoje odraslih osoba: popust 20%

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz udobnim turističkim autobusom; smještaj u hotelu 4* Orebić u dvokrevetnim sobama s tušem; 3 polupansiona u hotelu, plovidba turističkim brodom kroz kanjon Cetine; tradicionalni ručak u Radmanovim mlinicima; trajekt na relaciji Orebić – Dominče (O.Korčula) – Orebić; degustacija vina na Korčuli; jednodnevni izlet brodom na Mljet s uključenim ručkom i ulaznicom u NP; ulaznica u Muzej soli u Stonu; plovidba brodom po Neretvi, berba mandarina i ručak;  lokalni vodič za razgled Korčule i Mljeta; licencirani voditelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv.

   

 • Cijena ne uključuje:

  piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

   

 • Popusti:

  Djeca do 12 godina (11,99) u sobi s dvoje odraslih osoba: popust 20%

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplate: jednokrevetna soba: 250,00 kn

Za ovo putovanje vrijede opći vijeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.