HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Kina, Peking – Xi’an – Hangzhou – Shanghai, avionom iz Zagreba, 10 dana / 7 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 21. - 30.08.2019.

Vrsta prijevoza:

avionom iz Zagreba

Cijena:

od 10.075 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - DOHA
  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR218 (Qatar Airways) u 17:15 sati. Dolazak u Dohu u 23:45 sati.

 • 2. dan:

  DOHA - PEKING
  Nastavak putovanja na liniji QR892 u 02:10 sati prema Pekingu. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Peking predviđen je u 14:55 sati po lokalnom vremenu, slijedi obavljanje viznih i carinskih formalnosti i organizirani prijevoz prema hotelu. Večernja šetnja po modernoj Wangfujing ulici, jednoj od najpoznatijih ulica Pekinga, prepunoj trgovina svjetski poznatih marki. Njezina je specifičnost mala tržnica koja obiluje kineskim specijalitetima. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

 • 3. dan:

  PEKING – KINESKI ZID – PEKING
  Nakon doručka odlazak na izlet na Veliki kineski zid, najveću utvrdu - građevinu na svijetu, dugu 6.000 km. Na putu do Kineskog zida zaustavljanje radi fotografiranja kod „Ptičjeg gnijezda“ i „Vodene Kocke“ građevine napravljene za Olimpijadu održanu 2008. g. Fakultativno posjet Ljetnoj palači, jednoj od najvećih imperijalnih palača na svijetu, nekadašnjoj carskoj ljetnoj rezidenciji, koja je uvrštena na UNESCO-ov popis svjetske baštine Azije i Oceanije. Zatim slijedi odlazak u tvornicu predmeta od žada. Kinezi smatraju da je žad bitan za sreću te gotov svaka obitelj posjeduje neki predmet napravljen od žada. Za večeru poznata kineska delicija: pekinška patka u tipičnom kineskom restoranu. Noćenje u hotelu.

 • 4. dan:

  PEKING – XI'AN
  Nakon doručka i odjave iz hotela, razgled Zabranjenog grada Guong, drevne carske rezidencije dinastije Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama, te obilazak Nebeskog hrama. Posjet najvećem trgu na svijetu, Tian An Men ili u prijevodu Trg nebeskog mira koji zauzima 40 ha površine. Posjet tvornici bisera.
  Ručak u lokalnom restoranu. Odlazak prema željezničkoj stanici te prijava na vlak za Xi'an, grad bogate prošlosti, poznat i pod imenom Vječni mir. Vožnja noćnim vlakom prvog razreda ekonomske kategorije, spavaća kola s 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

 • 5. dan:

  XI’AN
  Po dolasku u Xi’an, odlazak na doručak. Slijedi odlazak do Terra Cotta ratnika, mauzoleja cara Qin Shi Huang Di, gdje 6.000 glinenih statua ratnika i konja u naravnoj veličini čuva vječni mir misterioznog cara. Posjetit ćete i pagodu velike Divlje Guske te Mislimansku četvrt koja se nalazi u samom centru grada i popularna je zbog specifične atmosfere i egzotične ponude hrane, te uvijek prepuna ljudi. U poslijepodnevnim satima dolazak u hotel. Večera u lokalnom restoranu. Fakultativno predlažemo odlazak na Tang Dynasty show. Noćenje u hotelu.

 • 6. dan:

  XI’AN – HANGZHOU
  Nakon doručka slijedi šetnja zidinama iz doba dinastije Ming. Transfer do zračne luke i polazak prema Hangzhou, jednom od najljepših gradova Kine. Po slijetanju u Hangzhou slijedi transfer do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

 • 7. dan:

  HANGZHOU – SHANGHAI
  Doručak u hotelu. Razgled pagode Šest harmonija, hrama Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru koje je uvršteno na popis svjetske kulturne baštine, jednom od najpoznatijih jezera u Kini koje je posjetio i Marco Polo. Odlazak na plantažu čaja i polazak prema Shanghaiju. Večera u lokalnom restoranu. U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje rijekom Huangpu. Noćenje.

 • 8. dan:

  SHANGHAI
  Doručak u hotelu. Odlazak u tvornicu svile i zatim posjet starom gradu i vrtu sreće Yu koji je sagrađen prije 450 godina, tzv. oaza mira. Razgled hrama Budhe od žada s dva divovska Budhina kipa u sjedećem i ležećem položaju i odlazak u Shanghai muzej. Posjet Bundu koji slovi za simbol kolonijalne prošlosti Shanghaia, šetnja ulicom Nanjing Lu, komercijalnom žilom kucavicom grada. Večera nakon koje postoji mogućnost fakultativnog odlaska na predstavu svjetski poznatih akrobata. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 9. dan:

  SHANGHAI
  Doručak u hotelu i odjava. Odlazak na tržnicu Taobao i zatim na područje Lujiazhui te fakultativno uspon na Shanghai toranj koji je simbol grada i kineskog gospodarskog razvoja. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Dohu na liniji QR871 (Qatar Airways) u 23:50 sati. Noćni let.

 • 10. dan:

  DOHA – ZAGREB
  Dolazak u Dohu u 04:15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR217 u 08:05 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13:10 sati.

 • Cijena:

  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 10.480 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu 1.390 kn
  Zrakoplovne pristojbe (2.390 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.
  FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.
  Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.
  MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe, unutarnji let Xi'an – Hangzhou, prijevoz noćnim vlakom Peking – Xi'an (spavaća kola s 4 ležaja, noćenje u vlaku), 6 noćenja u hotelima 4* - 2 noćenja u Pekingu, 1 noćenje u Xi'Anu, 1 noćenje u Hangzhou, 2 noćenja u Shanghaiju, dvokrevetne standard sobe, usluga polupansiona (doručak u hotelima i večere u lokalnim restoranima), uslugu voditelja putovanja, razgledi i ulaznice prema programu putovanja, uslugu lokalnih vodiča u svim gradovima, organizaciju i pripremu putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  fakultativne sadržaje, vizu za Kinu, napojnice (35 eur - plaćanje na licu mjesta), putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  FAKULTATIVNI IZLETI:
  Tang Dynasty show 220 kn
  Krstarenje rijekom Huangpu u Shanghaiju 240 kn
  Akrobatski show u Shanghaiju 260 kn
  Shanghai tower 370 kn
  Ljetna palača 230 kn
  MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA ZA FAKULTATIVNE IZLETE: 10

   

 • Napomena:

  - Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
  - Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
  - Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.

  - Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
  - Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
  - Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
  Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

  Odgovorni organizator: Atlas plus d.o.o.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

VIZA: Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
Svaki putnik ishodi vizu osobno u Veleposlanstvu Narodne Republike Kine u Zagrebu zbog obveznog davanja otisaka prstiju.
Za dobivcanje vize je potrebno:
- Osobno ispuniti elektronički obrazac za vizu na linku http://cova.cs.mfa.gov.cn (i učitati nedavnu fotografiju kao za putovnicu)
- Putem interneta dogovoriti vrijeme predaje dokumenata.
- Podnositelji zahtjeva za vizu u potvrđenom terminu dolaska moraju osobno predati sljedeće dokumente: potpisane stranice o potvrdi i ispunjen obrazac te putovnicu, rezervaciju avio karte, potvrdu rezervacije smještaja.
Cijena vize za jedan ulazak u zemlju iznosi 180 kn – 380 kn, ovisno o žurnosti. Ukoliko se viza ishodi redovnim putem cijena je 180 kn.
Ovisno o popunjenosti grupe, do 30 dana prije polaska, putnici će dobiti potrebne informacije za izradu vize te rezervaciju avio karte i smještaja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.