HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Krstarenje Zapadnim Mediteranom, uskršnji praznici, 11.04. – 18.04.2020., 8 dana / 7 noći

Last Minute

Datumi putovanja:

 • 11.04. - 18.04.2020.

Vrsta prijevoza:

brodom iz Genove transfer iz Zagreba i Rijeke

Cijena:

od 3.945 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  DAN

  DATUM

  LUKA

  DOLAZAK

  POLAZAK

  SUB

  11.04.2020.

  GENOVA, Italija - ukrcaj

  -

  18:00

  NED

  12.04.2020.

  CIVITAVECCHIA, Italija

  07:00

  19:00

  PON

  13.04.2020.

  PALERMO (Sicilija), Italija

  10:00

  18:00

  UTO

  14.04.2020.

  CAGLIARI (Sardinija), Italija

  09:00

  17:00

  SRI

  15.04.2020.

  PALMA DE MALLORCA, Španjolska

  13:30

  23:59

  ČET

  16.04.2020.

  VALENCIA, Španjolska

  08:00

  16:00

  PET

  17.04.2020.

  MARSEILLE (Provansa), Francuska

  12:00

  20:00

  SUB

  18.04.2020.

  GENOVA, Italija - iskrcaj

  08:00

  -

   

 • Cijena:

  Vrste i kategorije kabina:

  FIRST MINUTE

  CIJENA do 15.11.2019.

  (po osobi)

  REDOVNA CIJENA od

  16.11.2019.

   (po osobi)

  Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella I1

  3.945 KN

  4.705 KN

  Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica I2

  4.250 KN

  5.010 KN

  Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella O1 (moguć zaklonjen pogled)

  4.780 KN

  5.540 KN

  Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica O2

  5.160 KN

  5.920 KN

  Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella B1

  5.695 KN

  6.455 KN

  Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica B2

  6.225 KN

  6.985 KN

  Lučke pristojbe
  (obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

  1.065 KN

  1.065 KN

   

  Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Bella: 2.655 kn po osobi

  Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Fantastica: 2.955 kn po osobi

  Cijena za 3. i 4. ležaj, djeca do 17,99 godina u kabini kategorije Bella/Fantastica: GRATIS (plaćaju samo pristojbe)

   

  Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) iznosi 305 kn po osobi.

  Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

   

  Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 100% na cijenu kabine - isključivo na upit.

   

  DOŽIVLJAJ BELLA

  -  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time        manje dostupan)

  - Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

  - Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

  - Bogati kazališni program

  - Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

  - Bogat program dnevnih aktivnosti

  - MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

   

  DOŽIVLJAJ FANTASTICA

  Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

  - Prednost prilikom izbora termina večere

  - Kabine na višim palubama i boljem položaju

  - Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

  - Besplatan doručak u kabinu

  - Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

  - Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

  - Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

  - MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

 • Cijena uključuje:

  krstarenje brodom MSC FANTASIA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja.

 • Cijena ne uključuje:

  lučke pristojbe, napojnice (service charge)* (doplata u agenciji ili na brodu), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativne izlete, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.

  *Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2 - 11,99 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Za djecu ispod 2 godine se napojnice ne plaćaju. Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporučuje i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Jesu li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb – Genova - Zagreb 990 kn odrasli, 690 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Genova – Rijeka 940 kn odrasli, 640 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran kombijem. Cijena transfera kombijem 1.290 kn po osobi (odrasli i djeca).

  Moguće doplate: povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Genovi po cijeni 990 do 1.290 kn po osobi (ovisno o broju putnika), nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 100% od cijene kabine (isključivo na upit), paket osiguranja od otkaza i putnog osiguranja (preporučujemo), dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama,…), fakultativni izleti u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), na brodu se automatski zaračunava donacija UNICEF-u u iznosu 1€ po osobi, kojeg možete maknuti s računa ako želite.

 • Napomena:

  Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.

  U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

  Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

   

  ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

MSC FANTASIA - je elegantna i ekološki osviještena, topla i udobna uz mediteranski ugođaj u skladu s vrhunskim dizajnom. U samom središtu broda nalazi se piazza od pravog kamena zajedno s espresso barom gdje se poslužuju svježe pečena peciva i autentičan sladoled – savršeno mjesto za odmor od traženja povoljnih ponuda u chic trgovinama i duty-free dućanu koji se nalazi u neposrednoj blizini. Uživajte u svjetskoj atmosferi naših dizajnerskih lounge barova s gurmanskim specijalitetima i raznolikom zabavom, uključujući piano bar, jazz bar i sportski bar s video igrama i zaslonima s događajima uživo. Restorani nude nezaboravan doživljaj prehrane od velikog Il Cerchio d’Oro i intimnog Red Velvet sa svijećnjacima od pravog Murano stakla do El Sombrero’s Tex-Mex i koktela.

Postoji i velik broj sportskih sadržaja, od tenisa, košarke, mini-golfa, staze za trčanje i dvorane do Aqua parka, uzbudljivog simulatora Formula 1 i 4D kina. MSC Fantasia također nudi Top 18 sunčalište, ugodan MSC Aurea Spa centar i fantastična područja i kubove osmišljene samo za djecu i tinejdžere.  Ekskluzivni MSC Yacht Club odlikuje se vrhunskim luksuzom, jedinstveni brod unutar broda s vlastitom recepcijom, batlerskom uslugom 24 sata dnevno, privatnim Lounge barom i palubom s bazenom.

Duljina broda 333,30 m, širina 37,92 m. Prima 3.274 putnika (na osnovnim ležajevima), ima 18 paluba, od toga ih je 14 na raspolaganju putnicima.

 

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

SICILIJA – je najveći otok na Mediteranu i jedna od regija u Italiji, smještena jugozapadno od vrha talijanske čizme. Tjesnac širine od oko 5 km zove se Mesinski tjesnac. Glavni grad Sicilije je Palermo, a drugi važniji gradovi su: Catania, Messina, Siracuza, Trapani, Agrigento, Ragusa, Marsala. Na Siciliji živi oko 5 milijuna stanovnika. Preporučamo kušati cannole – jednostavnu slasticu, tuljak od lisnatog tijesta punjen slatkom riccotom, skutom od ovčjeg mlijeka. Obavezan dodatak je i kandirano voće. Vrlo su ukusni, a zahvaljujući kaloričnoj skuti i zasitni. U novijim varijantama tu je punjenje čokoladnom kremom, kao i punjenje u kojem se miješaju voće i skuta.

SARDINIJA – je smještena otprilike u sredini Sredozemnog mora. Po veličini je drugi otok u Italiji i u Sredozemnom moru, odmah nakon Sicilije. U usporedbi s drugim sredozemnim otocima Sardinija je udaljenija od kopna. Od kopna matične zemlje Italije udaljena je 190 km,  a od Tunisa 180 kn. U blizini je i otok Korzika, koja pripada Francuskoj  i od koje je dijeli kanal Bonifacio širok 12 kilometara.

Glavni grad Sardinije i najveći grad otoka je Cagliari.

MALLORCA – je najveći otok Baleara, među koje spadaju još i Ibiza, Menorca i Formentera. Privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma. Nezaobilazna znamenitost koju morate posjetiti u Palmi je Katedrala La Seu.

 

VALENCIA – se nalazi na istoku Španjolske, na obali Sredozemnog mora poznatoj kao Costa del Azahar. Smještena je u plodnoj ravnici Huerta de Valencia, na obali rijeke Turia. Ima značajan pomorski položaj posebno prema obližnjim otocima Balearima. Druga je luka po važnosti u Španjolskoj, a prva u cargo prometu. Valencia ima mediteransku klimu s toplim suhim ljetima i blagim zimama. Valencia je turistički vrlo značajan grad zbog brojnih kulturno-povijesnih spomenika. Jedan od najznačajnijih građevina je gotička zgrada  Llotja de la Seda („Loža svile“) građena početkom 16. st. Kao tržnica za svilu i nalazi se na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Znamenita je katedrala u gotičkom stilu iz 15. st. Toranj katedrale je ostatak bivše džamije iz arapskog vremene. Postoji više ostataka arapskih građevina od kojih je najpoznatije kupalište, Centralna tržnica je jedna od najvećih u Europi.

Obavezni dokumenti:

- hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci, računajući datum od dana završetka putovanja

Preporučujemo:

- zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage

Preporučujemo svim putnici zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge doktora na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.

Odgovorni organizator: Svijet Krstarenja d.o.o.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.