HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Krstarenje Zapadnim Mediteranom, uskršnji praznici, 12.04. – 19.04.2020., 8 dana / 7 noći

Datumi putovanja:

 • 12.04. - 19.04.2020.

Vrsta prijevoza:

brodom iz Genove transfer iz Rijeke i Zagreba

Cijena:

od 4.180 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  DAN

  DATUM

  LUKA

  DOLAZAK

  POLAZAK

  SUB.

  12.04.2020.

  GENOVA, Italija - ukrcaj

  -

  17:00

  NED.

  13.04.2020.

  NAPULJ, Italija

  13:00

  20:00

  PON.

  14.04.2020.

  MESSINA (Sicilija), Italija

  08:00

  18:00

  UTO.

  15.04.2020.

  LA VALLETTA, Malta

  08:00

  18:00

  SRI.

  16.04.2020.

  PLOVIDBA

  -

  -

  ČET.

  17.04.2020.

  BARCELONA, Španjolska

  09:00

  18:00

  PET.

  18.04.2020.

  MARSEILLE (Provansa), Francuska

  09:00

  18:00

  SUB.

  19.04.2020.

  GENOVA, Italija - iskrcaj

  08:00

  -

   

 • Cijena:

  Vrste i kategorije kabina:

  FIRST MINUTE

  CIJENA do 15.11.2019.

  (po osobi)

  REDOVNA CIJENA od

  16.11.2019.

   (po osobi)

  Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella I1

  4.180 KN

  4.560 KN

  Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica I2

  4.790 KN

  5.170 KN

  Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella O1 (moguć zaklonjen pogled)

  5.395 KN

  5.775 KN

  Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica O2

  5.695 KN

  6.075 KN

  Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella B1

  6.385 KN

  6.765 KN

  Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica B2

  7.145 KN

  7.525 KN

  Lučke pristojbe
  (obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

  1.065 KN

  1.065 KN

  Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Bella: 2.890 KN po osobi

  Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Fantastica: 3.115 KN po osobi

  Cijena za 3. i 4. ležaj, djeca do 17,99 godina u kabini kategorije Bella/Fantastica: GRATIS (plaćaju samo pristojbe)

   

  Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) iznosi 305 kn po osobi.

  Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

   

  Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 100% na cijenu kabine - isključivo na upit.

   

  DOŽIVLJAJ BELLA

  -  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)

  - Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

  - Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

  - Bogati kazališni program

  - Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

  - Bogat program dnevnih aktivnosti

  - MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

   

  DOŽIVLJAJ FANTASTICA

  Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

  - Prednost prilikom izbora termina večere

  - Kabine na višim palubama i boljem položaju

  - Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

  - Besplatan doručak u kabinu

  - Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

  - Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

  - Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

  - MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

 • Cijena uključuje:

  krstarenje brodom MSC GRANDIOSA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog ili slovenskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja.

 • Cijena ne uključuje:

  lučke pristojbe, napojnice (service charge)* (doplata u agenciji ili na brodu), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativne izlete, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.

  *Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2 - 11,99 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Za djecu ispod 2 godine se napojnice ne plaćaju. Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporučuje i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Jesu li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb – Genova - Zagreb 990 kn odrasli, 690 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Genova – Rijeka 940 kn odrasli, 640 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran kombijem. Cijena transfera kombijem 1.290 kn po osobi (odrasli i djeca).

  povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Genovi po cijeni 990 do 1.290 kn po osobi (ovisno o broju putnika), nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 100% od cijene kabine (isključivo na upit), paket osiguranja od otkaza i putnog osiguranja (preporučujemo), dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama,…), fakultativni izleti u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom ili slovenskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), na brodu se automatski zaračunava donacija UNICEF-u u iznosu 1€ po osobi, kojeg možete maknuti s računa ako želite.

 • Napomena:

  Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.

  U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

  Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

   

  ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

MSC GRANDIOSA – krasi je raznolikost inovacija koje pružaju izvrstan doživljaj krstarenja u svim sezonama. Ljubitelji spektakularne zabave će moći uživati u dvije potpuno nove Cirque du Soleil at Sea predstave, Aurea gosti doživjet će ekskluzivno kulinarsko iskustvo, dok se oni koji traže ekskluzivnost mogu opustiti u najvećem MSC Yacht Clubu. Unutarnja centralna šetnica putnicima nudi mnoštvo specijaliziranih trgovina, restorana i mjesta za kupovinu, objed i opuštanje, kao i druženje. Uvečer se pretvara u mjesto žive glazbe, proslava i zabave. Na ovoj šetnici održavat će se razne izvedbe i tematske zabave, a tu su i projekcije na LED kupoli od 98,5 metara. Prostor bazena na MSC Grandiosi bit će jedan od najvećih na moru.

Tehnički podaci MSC Grandiosa: bruto tona 181.000, broj kabina 2.421 kabina uključujući 8 duplex apartmana, kapacitet putnika 6.334. Duljina broda 331,43 m, širina 43 m, a visina broda 65 m. Otkrijte MSC Grandiosu s nama!

Više informacija o brodu na: https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Grandiosa.aspx

 

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA – je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti najmanje tri talijanska grada: Genovu, Napulj i Messinu.

SICILIJA – je najveći otok na Mediteranu i jedna od regija u Italiji, smještena jugozapadno od vrha talijanske čizme. Tjesnac širine od oko 5 km zove se Mesinski tjesnac. Glavni grad Sicilije je Palermo, a drugi važniji gradovi su: Catania, Messina, Siracuza, Trapani, Agrigento, Ragusa, Marsala. Na Siciliji živi oko 5 milijuna stanovnika. Preporučamo kušati cannole – jednostavnu slasticu, tuljak od lisnatog tijesta punjen slatkom riccotom, skutom od ovčjeg mlijeka. Obavezan dodatak je i kandirano voće. Vrlo su ukusni, a zahvaljujući kaloričnoj skuti i zasitni. U novijim varijantama tu je punjenje čokoladnom kremom, kao i punjenje u kojem se miješaju voće i skuta.

LA VALLETTA – je glavni grad Malte. Otok Malta je najveći i najnapućeniji otok države Malta. Nalazi se južno od Sicilije i sjeverno od Libije. La Valletta je od 1980. godine upisana na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi. Grad ima nekoliko zgrada od izuzetne povijesne važnosti, neke od njih su: Konkatedrala Svetog Ivana u kojoj se nalaze djela Caravaggia izgrađena je 1572. godine kao samostalna crkva Ivanovaca, malteških vitezova; Palača Velikog majstora iz 1571.-1574. godine danas je sjedište Malteškog parlamenta i ured predsjednika Malte; utvrde koje su vitezovi sazidali da bi zaštitili grad od napada, sastoje se od brojnih bastiona, pulubastiona, revelina i zidina koji dosežu i do 100 m visine.

 

BARCELONA – prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najpoznatije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.

Središte novog dijela grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra (Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

Obavezni dokumenti:

- hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci, računajući datum od dana završetka putovanja

Preporučujemo:

- zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage

Preporučujemo svim putnici zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge doktora na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.