HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Ljetno krstarenje 2024 brodom MSC Musica, 8 dana / 7 noćenja

Datumi putovanja:

 • 09.07 - 16.07.2024.

Vrsta prijevoza:

organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Genova – Zagreb/Rijeka cijena od 185 € po osobi (odrasli i djeca)

Cijena:

od 689 € / 5.191 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  09.07.2024.

  POLAZAK..............................................  19:00    GENOVA, ITALIJA

   

 • 2. dan:

  10.07.2024.

  Dolazak ...........  07:00                              Polazak .........  17:00   CANNES, FRANCUSKA

   

 • 3. dan:

  11.07.2024.

  Dolazak ....................  09:00                       Polazak......................  21:00   BARCELONA, ŠPANJOLSKA

   

 • 4. dan:

  12.07.2024.

  Dolazak................................   10:00                                   Polazak.......................  23:30  IBIZA, ŠPANJOLSKA

   

 • 5. dan:

  13.07.2024.

   

  PLOVIDBA PO MORU

   

 • 6. dan:

  14.07.2024.

  Dolazak........................  08:00                        Polazak............................   17:00   CAGLIARI (SARDINIJA), ITALIJA

   

 • 7. dan:

  15.07.2024.

  Dolazak........................  08:00                              Polazak............................  19:00  CIVITAVECCHIA (RIM), ITALIJA

   

 • 8. dan:

  16.07.2024.

  Dolazak..........................   08:00   GENOVA, ITALIJA

   

 • Cijena:

  FIRST MINUTE CIJENA do 15.06.2024., REDOVNA CIJENA od 16.06.2024.

 • Cijena uključuje:

  krstarenje brodom MSC MUSICA; smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog ili slovenskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  obavezne doplate: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije, hotelska uslužna pristojba / napojnice (service charge)* (doplata u agenciji prilikom potvrde rezervacije)

  *Na svim polascima hotelska uslužna pristojba je obvezna doplata i sastavni dio cijene krstarenja. Pristojba se obračunava po osobi, te se od 13.07.2023. može platiti samo unaprijed prilikom potvrde rezervacije. Opcija plaćanja hotelske uslužne pristojbe na brodu više nije moguća, kao niti mogućnost promjene iznosa ili otkazivanja napojnica niti prije putovanja niti tijekom boravka na brodu. Puna cijena napojnica zaračunava se za svakog putnika starijeg od 12 godina u iznosu 84 € po osobi za 7 noćenja na destinaciji Mediterana (12€ po osobi i noći). Djeca 2-12 godina plaćaju 50% iznosa napojnica, djeca koja do datuma polaska nisu navršila 2 godine ne plaćaju napojnice.

  moguće doplate: dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama…), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativne izlete u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom ili slovenskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Genovi (cijena po osobi ovisi o broju putnika i prijevozniku), parking u luci (mogućnost rezervacije parkinga u luci, cijena 115 € za osobno vozilo),nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 80-100% od cijene kabine (isključivo na upit), putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza i/ili osiguranje prtljage (preporučujemo), na brodu se automatski zaračunava donacija UNICEF-u u iznosu 1€ po osobi koju možete maknuti s računa ako želite, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.


   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Genova – Zagreb/Rijeka cijena od 185 € po osobi (odrasli i djeca). U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran s prijevoznikom GoOpti. Opće uvjete molimo pogledajte na sljedećem linku:https://www.goopti.com/hr/pravni-odnosi/odredbe-i-uvjeti

   

 • Napomena:

  Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.

  U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

  Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

  Obavezni dokumenti:

  - hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi za sve dane krstarenja
   

  Preporučujemo:

  - zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage

  Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.
   

  ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

  Odgovorni organizator: Svijet krstarenja

   

   

MSC MUSICA nije samo nova klasa ekološkog broda za krstarenje, nego je i nova klasa krstarenja – prostrani svijet gracioznih linija i vrhunskog izbora, obogaćen kreativnošću, lijepim prirodnim materijalima i preciznom izradom po kojima su se MSC krstarenja uvijek isticala. Dizajnerski prostori na brodu jednako su inspirativni, bez obzira na to plešete li uz bend u čarobnom baru Crystal Lounge, odmarate u elegantnom lounge baru za pušače Havana Club, ispijate vino, igrate se u kockarnici Sanremo ili sjedite i gledate izvanrednu predstavu uživo u nevjerojatnom kazalištu La Scala. U 1.275 kabina prima 2.550 putnika (na osnovnom ležaju).

Tehnički podaci MSC Musica: Duljina broda 293,80 m, širina 32,20 m, god. 2006/2016, 3013 putnika i 987 članova posade. Ima 16 paluba, od toga ih je 13 na raspolaganju putnicima.

Više informacija o brodu: https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-musica

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

BARCELONA – prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najpoznatije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština. Središte novog dijela grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra (Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

 

IBIZA – otok ljepote i obilja, blagoslovljen mnoštvom očaravajućih uvala s prekrasnim plažama i gustim borovim šumama.

Ibiza je dugo privlačila hedoniste i imućne boeme dok je danas njezina izvanredna klupska scena najčešći razlog dolaska većine turista tijekom ljetne sezone. No, ako ga posjetite između listopada i svibnja, vidjet ćete da je to puno mirniji otok.

Morate posjetiti Ciutat d’Eivissa koje je vjerojatno najatraktivnije naselje na otoku. Kolosalne srednjovjekovne zidine čuvaju labirint kamenih ulica starogradske četvrti Dalt Vila s UNESCO-vog popisa. Zidine dosežu dramatični vrhunac na glavnom ulazu, impozantnom Portalu de ses Taules. Odmah u blizini je elegantna Plaça de Vila s restoranima i kafićima koja je odlično mjesto za uživanje u tapasu ili obroku. Vrijedi se uspeti strmim, vijugavim ulicama do katedrale, ako ništa drugo zbog uživanja u predivnom pogledu na luku.

 

SARDINIJA – je smještena otprilike u sredini Sredozemnog mora. Po veličini je drugi otok u Italiji i u Sredozemnom moru, odmah nakon Sicilije. U usporedbi s drugim sredozemnim otocima Sardinija je udaljenija od kopna. Od kopna matične zemlje Italije udaljena je 190 km, a od Tunisa 180 kn. U blizini je i otok Korzika, koja pripada Francuskoj i od koje je dijeli kanal Bonifacio širok 12 kilometara. Glavni grad Sardinije i najveći grad otoka je Cagliari.

 

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.