HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Ljubljana i Zološki vrt, autobusom iz Pule i Poreča, 20.06. i 19.09.2020.

Datumi putovanja:

 • 20.06.2020.

 • 19.09.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i poreča mogućnost ukrcaja: Okreti i GP Kaštel

Cijena:

od 170 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule u 7 :00 ( kod Konzuma ), Okreti u 7:20 i  Poreča u 8:00.  Vožnja kroz Sloveniju u smjeru Ljubljane uz usputno zaustavljanje. Po dolasku u Ljubljanu odlazimo u posjet Zoološkom vrtu koji se prostire na 19,6 hektara u šumskom djelu ispod brda Rožnik.  To je jedini ZOO u Sloveniji. Prostire se na 19,6 hektara u šumskom djelu ispod brda Rožnik, te u njemu živi 148 vrsta životinja, 691 primjerak. Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i zabavu sa životinjama. Ne propustite hranjenje morskih lavova, slonova, medvjeda i drugih životinja… Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i  vožnja do centra grada . Po dolasku slijedi šetnja središtem s voditeljem putovanja i upoznavanje gradskih znamenitosti. Obilazak ćemo započeti ispred barokne zgrade Gradske vijećnice i dalje nastaviti šetnju starim gradom koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Plečnikovo tromostovje. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema  Istri. Predviđeni dolazak u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi : 170 kn
  Cijena za djecu do 12 godina :  130 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja, organizaciju i pripremu izleta, jamčevno osiguranje putovanja

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za  ZOO ,  troškove osobne potrošnje, putno zdravstveno osiguranje

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  ulaznica za ZOO – 9 eur ( odrasli); 6,00 eur (djeca 2- 14 godina), djeca do 2 godine ne plaćaju ulaznicu

   

 • Napomena:

  Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)
  Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica
  NAPOMENE:
  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  Preporuka polica putnog zdravstvenog osiguranja.
  Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
  Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.