HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Izleti

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

London za djecu i odrasle, stopama malog čarobnjaka, zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana/4 noćenja

Datumi putovanja:

 • 04-08.10.2019.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 4.580 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - LONDON

  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom British Airwaysa iz Zagreba za London na liniji BA 849 u 12:35 sati. Dolazak u London u 14:05 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela, po dolasku smještaj u sobe. Nakon kraćeg predaha, odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do u središte grada. Odlazak do panoramskog kotača British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad. Poslije vožnje odlazak do Covent Gardena, dijela grada poznatog po dućanima, restoranima, kazalištima, itd. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

   

 • 2. dan:

  LONDON: tematski razgled STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA

  Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja u šetnju Londonom u kojoj ćemo posjetiti lokacije korištene u serijalu o malom čarobnjaku Harryju Potteru. Posjetit ćemo Picadilly Circus – tu su se Hermione, Harry i Ron teleportirali nakon vjenčanja. Proći ćemo Shaftesbury Aveniju u koju je Hermione odlazila sa svojim roditeljima – bezjacima, otići ćemo do „Zakutne ulice“ u kojoj Harry i ostali učenici iz Hogwartsa u serijalu kupuju pribor za školu. Vidjet ćemo i mjesto premijere posljednjeg filma iz serijala, „Darovi smrti 2“. Potom ćemo prošetati do Buckingham palače, posjetiti lokaciju korištenu za snimanje Ministarstva magije te otići do Westminstera, lokacije koje su ne samo korištene i u serijalu već gdje se nalaze i najvažniji simboli grada: Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, itd. Pauza za ručak. Nakon odmora zajednički odlazak na stanicu King Cross gdje se nalazi čuvena „skrivena“ stanica 9 ¾, a uz King Cross nalazi se željeznički kolodvor St. Pancras otkud je poletio čarobni automobil Ford Anglia prema Hogwartsu u filmu „HP i odaja tajni“. Ostatak dana za aktivnosti prema želji. Za sve koje ne zanima HP preporučujemo individualni odlazak u neke od poznatih svjetskih muzeja ili galerija. Slobodan ostatak dana za vlastite aktivnosti i želje. Noćenje.

   

 • 3. dan:

  LONDON: nastavak tematskog razgleda STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA

  Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak u Mme Tussaud muzej voštanih figura, a potom ćemo se uputiti do južne strane Temze i „Wobbly mosta“ gdje su dementori porušili sve pred sobom, zatvora koji je bio inspiracija za Azkaban, broda Golden Hind koji je kraljici Elizabeti I. u 16.st. donio veliko bogatstvo, a koji se pojavljuje u filmu „HP i plameni pehar“. Posljednja točke ture je srednjovjekovna tržnica gdje se nalaze tri lokacije snimljene u serijalu. Bude li otvorena na njoj se možemo i okrijepiti jer je riječ o tzv. „open food market“. Tu je u blizini i The Shard ili „Krhotina“, impozantan dodatak londonskom skylineu, koji je projektirao talijanski arhitekt Renzo Piano, jedan od vodećih svjetskih arhitekata (proslavio se Centrom George Pompidou u Parizu). Visok je 306 metara, a od 2013.g. ima vidikovac (View from the Shard) na 72. katu (na 244 metra) Slobodno poslijepodne za vlastite programe, kupovinu, i slično. Predlažemo odlazak s voditeljem putovanja na vožnju brodom po Temzi. 

   

 • 4. dan:

  LONDON: fakultativni izlet na WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO TOUR

  Doručak. Danas predlažemo odlazak s voditeljem putovanja na obilazak Warner Brothers filmskih studija u kojima je sniman serijal – zakoračite u scene iz serijala o malom čarobnjaku koje su se tu snimale duže od 10 godina; posjetite originalne filmske setove s kostimima koji su korišteni u serijalu, dobit ćete pregled nad tehnologijom koja je korištena, itd. (uplata ovog izleta moguća je samo u poslovnici prilikom kupovine paket-aranžmana, na izlet se ide gradskom željeznicom - doplata za kartu za prijevoz na licu mjesta).

  Povratak u grad i slobodno vrijeme za posjet ostalim najvažnijim londonskim muzejima (Victoria and Albert, British Museum, Tate Gallery itd.) ili slavnim londonskim robnim kućama Harrods, Selfridges, Hamleys – najpoznatiji dućan s igračkama, itd. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

   

 • 5. dan:

  LONDON - ZAGREB

  Paket doručak. Transfer u zračnu luku i let zrakoplovom British Airwaysa iz Londona za Zagreb na liniji BA 848 u 8:20 sati. Dolazak u Zagreb u 11:40 sati po lokalnom vremenu.

   

 • Cijena:

  Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

  Polazak 04.10.2019:  redovna cijena 4.280 kn

  Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 990 kn uključene u cijenu!

   

   

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb-London-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi četiri noćenja s kontinentalnim doručkom (četvrti doručak je u obliku breakfasta boxa), transfer od/do zračne luke u Londonu, razglede pješice i javnim prijevozom uz voditelja putovanja, te troškove organizacije i prodaje putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi.

   

 • Popusti:

  Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 200 kn

  Popust za djecu na pomoćnom ležaju: 600 kn

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.690 kn

  Doplata za Harry Potter Studio Tour: 440 kn (odrasli), 350 kn (djeca od 5-15 godina)

   

  Doplata po osobi za polaske zrakoplovnom iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn

  (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

   

 • Napomena:

  CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prema stanju iz prosinca 2018. god., mogu biti podložne promjeni):

  ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 35 GBP; British Airways London Eye 26 GBP; cijena povratne vožnje Temzom od cca. 14,00 GBP; Westminster Abbey 22 GBP; St Paul's Chatedral 18 GBP; Tower of London 25 GBP, nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

   

  NAPOMENA:

  Program London za djecu i odrasle klasičan je city break London program u kojem se obilazi sve što se u city break programu Londona uobičajeno razgledava, a istodobno je program nadopunjen lokalitetima koji se pojavljuju u slavnom serijalu o malom čarobnjaku, što ga čini pogodnim za razne vrste putnika.

  Obilazak studija WB i prezentacije STVARANJE HARRYJA POTTERA fakultativan je dio programa koji se obvezno doplaćuje prilikom rezervacije aranžmana. Cijena obilaska isključuje doplate za javni gradski prijevoz do studija, ulaznice za javni gradski prijevoz do studija doplaćuju se na licu mjesta.

  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

  Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja British Airwaysa objavljenom u studenom 2018. godine i podložna su promjeni.

   

  Odgovorni organizator: Atlas d.d.

   

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit




T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.