HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Malta, Nova godina, zrakoplovom iz Zagreba, 29.12.2019.-2.1.2020., 5 dana / 4 noći

Datumi putovanja:

 • 29.12.2019.-2.1.2020.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 3.980 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - MALTA
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada Vallette. Izlet u pratnji lokalnog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice Vallette, posjećujemo bogato ukrašenu konkatedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor. Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

 • 2. dan:

  MALTA - GOZO
  Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi autobusni razgled najpoznatijih lokacija: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza te strmim stijenama u zaljevu Xlendi. Slijedi ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

 • 3. dan:

  MALTA
  Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „Izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), a za one koji se ne odluče za izlet - slobodan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Mdina je jedan od najboljih europskih primjera drevnog grada opasanog zidinama i izvanredan u svojoj mješavini srednjovjekovne i barokne arhitekture. Grad je nosio različita imena ovisno o njegovim vladarima i ulogama, ali ga njegovo srednjovjekovno ime najbolje opisuje; Citta' Notabile odnosno plemeniti grad, upravo zbog činjenice da je od 12. st. bio dom raznih plemenitaških obitelji. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti gradskih turističkih ureda), ili u Paceville, poznati dio St. Juliansa, u kojem se nalaze mnogobrojni barovi i klubovi.

 • 4. dan:

  MALTA Sretna Nova 2020.!
  Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U luci Slieme ukrcaj na brod i plovidba prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri grada (Three Cities). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a danas je omiljena među fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 • 5. dan:

  MALTA - ZAGREB
  Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri grada“. Vožnja do tri stara utvrđena grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) otkud se pruža pogled na cijelu Veliku luku (Grand Harbour). Odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Po završetku izleta povratak u hotel. Transfer do zračne luke te let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

 • Cijena:

  CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:
  HOTEL 3*: POSEBNA PONUDA 3.980 kn / redovna cijena 4.380 kn (zrakoplovne pristojbe u iznosu od 690 kn uključene!)
  (hotel tipa Plaza Regency, Alexandra, i sl.)
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
  Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.090 kn POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: - 200 kn POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: - 600 kn Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 940 kn, djeca 540 kn Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 590 kn, djeca 390 kn
  HOTEL 4*: FM 4.680 kn / 4.880 kn (zrakoplovne pristojbe u iznosu od 690 kn uključene!)
  (hotel tipa Be Hotel, Cavalieri, i sl.)
  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE! POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: - 200 kn POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: - 600 kn Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 1.140 kn, djeca 570 kn Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 620 kn, djeca 310 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb–Malta–Zagreb, zrakoplovne pristojbe, transfere na odredištu (zrakoplovna luka–hotel–zrakoplovna luka), smještaj u odabranom hotelu prema ponudi, voditelja putovanja, razgled Vallette s ulazom u katedralu, te troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje i izlete, napojnicu vozačima i vodičima, putno osiguranje (preporučujemo!), troškove osobnih narudžbi te turističku pristojbu (Eco Tax) u iznosu od 0,50 EUR po osobi po noćenju (plaćanje na licu mjesta)

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplate za fakultativne izlete (cijena po osobi–prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):
  IZLET „OTKRIJTE GOZO“
  Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom -
  cijena: 430 kn; djeca do 12 godina: 230 kn
  IZLET „PO OTOKU“
  Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom -
  cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 200 kn
  IZLET „HARBOUR CRUISE“
  Kraći izlet brodom (transfer do luke) od cca. 2 sata, ručak nije uključen -
  cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn
  IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“
  Poludnevni izlet autobusom, ručak nije uključen
  cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

   

 • Napomena:

  NOVOGODIŠNJA VEČERA:
  Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona uključena je novogodišnja večera. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima
  organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti, otočnoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih
krajolika i bogate turističke ponude!
Maleni arhipelag prepun je raznolikosti; tamo ćete naći prapovijesne hramove,
stijene s fosilima, skrivene uvale i živopisne gradove, te okusiti tradicionalnu
maltešku kuhinju u kojoj se osjete sicilijanski i bliskoistočni utjecaji.
VRIJEDNOST VIŠE:
Uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.