HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Izleti

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

New York, zrakoplovom iz Zagreba, 7 dana / 6 noći

First Minute

Datumi putovanja:

 • 14.9.-20.9.2019.

 • 27.11.-3.12.2019.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 10.390 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – BEOGRAD/PARIZ - NEW YORK
  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji JU 231 (Air Serbia) u 08:30 sati *(na polasku 27.11. let je na aviokompaniji Air France. Red letenja je u napomeni). Dolazak u Beograd u 09:35 sati. Nastavak putovanja na liniji JU 500 u 13:15 sati prema New Yorku. Dolazak u New York predviđen je u 17:15 sati. Transfer do hotela i smještaj. Nakon kratkog odmora, odlazak u večernju šetnju s voditeljem putovanja na Times Square, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na svijetu. Times Square jedna je od najprometnijih pješačkih zona, glavno trgovačko središte grada i centar zabave s mnoštvom restorana, barova i klubova. Noću ovaj trg ostavlja nezaboravan dojam radi svoje živosti, veličine, poznatih neonskih reklama i svjetala radi čega ga ponekad nazivaju „Raskrižjem“ i „Srcem svijeta“. Noćenje.

 • 2. dan:

  NEW YORK
  Fakultativno odlazak u poludnevni razgled Manhattana pješice (uz doplatu). Odlazak do Times Square-a, zatim do Central Parka - svjetski poznatog urbanog parka na Manhattanu, koji ovom gradu daje posebnu čar. Prekrasna zelena oaza pruža mnoštvo sadržaja za zabavu i relaksaciju za posjetitelje svih uzrasta, od sportskih sadržaja, koncerata, sadržaja za ljubitelje umjetnosti i prirode. Šetnja Petom Avenijom, glavnom prometnicom u okrugu Manhattana koja se proteže do rezidencijalne četvrti Washington Squera. Ova avenija smatra se jednom od najskupljih i najelegantnijih ulica na svijetu, u kojoj je od početka 19. stoljeća živjela gradska elita i njujorške aristokratske obitelji. Odlazak do katedrale Sv. Patrick-a, locirane na istočnoj strani Peta Avenije, nasuprot Centra Rockefeller, koja predstavlja simbol katoličke crkve u državi. Nastavak šetnje prema zgradi Flatiron – cijenjenog simbola New Yorka, nebodera trokutastog oblika i sofisticirane vanjštine. Posjet jednoj od najvećih i najljepših stanica vlakova na svijetu - Grand Central Station, željeznička stanica i neslužbeno mjesto susreta tisućama građana New Yorka, smatra se jednim od najvećih arhitektonskih postignuća zemlje, izgrađena 1903. godine. Odlazak prema financijskom centru Velike Jabuke – slavnom Wall Streetu, domu njujorške burze i sjedište najvećih američkih brokerskih kuća i investicijskih banaka. Zatim slijedi posjet rezidencijalnoj četvrti Greenwich Village i dizajnerskoj četvrti Soho poznatoj po dizajnerskim buticima, profinjenim trgovinama, umjetničkim galerijama i restoranima. Razgled završavamo u popularnoj četvrti Chinatown, jednom od zanimljivih središta koje privlači turiste u svoje azijske restorane, tržnice začina i čajeva te suvenirnice. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Navečer predlažemo posjet jednom od teatara na Broadwayu na jednu od popularnih mjuzikala i show programa: Wicked, Phantom of the Opera, Lion King, Chicago, itd. Noćenje.

 • 3. dan:

  NEW YORK 
  Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet brodom (uz doplatu) - Kip Slobode, Otok Elis i Muzej doseljenika - u jutarnjim satima transfer do Battery Park-a, najjužniji dio Manhattana, odakle se pruža pogled na vjerojatno najpoznatiji kip na svijetu, nacionalni spomenik – Kip Slobode. Ukrcaj na brod i plovidba do Kipa Slobode koji simbolizira za mnoge „američki san“ – nadu u bolji život. Nastavak vožnje do otoka Ellis, dolazne točke milijuna doseljenika koji su počeli pristizati u Ameriku od 1892.-1924. godine. Posjet Muzeju doseljenika (uključena ulaznica), koji vraća u surovu prošlost života doseljenika te je znakovit za američku povijest. 
  U poslijepodnevnim satima slobodno vrijeme za osobne sadržaje: kupovinu, šetnju i individualni posjet jednom od muzeja: Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum ili Muzej moderne umjetnosti MoMA… Preporučujemo odlazak na Empire State Building, svjetski poznati njujorški neboder, koji se nalazi u centru Midtown Manhattan, na jedan od dva opservatorija na 86. i 102. katu, ili na Top of the Rock - Rockefeller centar opservatorij na 70. katu, koji pružaju nezaboravan pogled od 360º na New York. Noćenje.

 • 4. dan:

  NEW YORK - PHILADELPHIA (fakultativni izlet) – NEW YORK
  Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili odlazak na poludnevni fakultativan izlet u Philadelphiju istražiti gradske najistaknutije znamenitosti poput zgrade Neovisnosti, gradske vijećnice, muzeja umjetnosti, itd. Vožnja starim djelom grada uz rijeku Delaware gdje su se prvotno nastanili kvekeri i William Penn, osnivač Philadelphije. Posjet nacionalnom povijesnom parku te stajanje na foto stop u poznatom parku ljubavi te odlazak u živopisni južni dio grada gdje se nalaze mnogobrojni kafići, restorani, trgovine, mesnice, pekare, itd.
  Putnicima koji ostaju u New Yorku preporučujemo posjet mnogobrojnim njujorškim atrakcijama – npr. panoramsku vožnju helikopterom, romantičnu vožnju kočijom Central Parkom, ili pak posjet memorijalnom muzeju 9/11 Memorial – u spomen žrtvama napada na World Trade Center 11. rujna 2001. Godine. Noćenje.

 • 5. dan:

  NEW YORK 
  Doručak. Preporučujemo odlazak javnim prijevozom u poznati trgovački outlet centar Woodbury gdje ćete imati priliku posjetiti ekskluzivne trgovine vodećih svjetskih imena poput Barney's, Burberry, Saks Fifth Av, Tiffany's, Macy's, Ralph Lauren, Hugo Boss, Armani kao i poznate robne marke Adidas, Puma, Reebok Levi's te kupovati po znatno sniženim cijenama. Putnicima koji ostaju u New Yorku preporučujemo posjet američkom prirodoslovnom muzeju u kojem su snimljeni popularni filmovi Noć u muzeju, ili posjet uzbudljivom interaktivnom muzeju Intrepid Sea, Air & Space Museum. Ovaj Muzej mora, zrakoplovstva i svemira posvećen je interpretaciji povijesti, znanosti i nacionalne obrane. Dok istražujete muzej, moći ćete pregledati izvorne artefakte, povijesne video snimke i istraživati interaktivne izložbe. U muzeju se nalazi nosač zrakoplova Concorde - Intrepid, podmornice Growler i svemirskog orbita Enterprisea. Noćenje u hotelu.

 • 6. dan:

  NEW YORK 
  Odjava iz hotela i organizirani transfer do zračne luke. Prijava na let i polijetanje zrakoplova na liniji JU501 u 19:30 sati.

 • 7. dan:

  BEOGRAD/PARIZ - ZAGREB
  Dolazak u Beograd u 10:20 sati i nastavak putovanja prema Zagrebu u 20:45 sati na liniji JU 230. Dolazak u Zagreb predviđen je u 21:55 sati.

 • Cijena:

  Polazak: 14.9.-20.9.
  Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 
  Redovna cijena 13.280 kn
  FM* 12.765 kn 
  Cijena paket aranžmana po osobi u trokrevetnoj sobi
  Redovna cijena 11.880 kn
  FM* 11.435 kn
  Cijena paket aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi
  Redovna cijena 10.780 kn
  FM* 10.390  kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu 5.350 kn
   
  POlazak: 27.11.-3.12.
  Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi
  Redovna cijena 11.580 kn
  FM* 11.150 kn
  Cijena paket aranžmana po osobi u trokrevetnoj sobi 
  Redovna cijena 10.580 kn
  FM* 10.200 kn 
  Cijena paket aranžmana po osobi u četverokrevetnoj sobi Redovna cijena 9.680 kn
  FM* 9.345 kn 
  Doplata za jednokrevetnu sobu 4.290 kn

 • Cijena uključuje:

  let zrakoplovom Zagreb – Beograd/Pariz - New York – Beograd/Pariz - Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 3* u New Yorku na osnovi 5 noćenja s doručkom, transfer zračna luka-hotel-zračna luka, uslugu voditelja putovanja, troškove organizacije putovanja.

   

 • Cijena ne uključuje:

  trošak vize (potreban je osoban dolazak u veleposlanstvo SAD), fakultativne izlete, osobne troškove, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

   

 • Popusti:

  FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.
  Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  FAKULTATIVNI IZLETI:
  Cjelodnevni izlet u Philadelphiju 800 kn 
  Poludnevni razgled Manhattana 510 kn
  Kip Slobode, Otok Elis i Muzej doseljenika 700 kn
  Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15

   

 • Napomena:

  Viza: Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
  Potrebna dokumentacija za izradu vize: putovnica, fotografija (dimenzije 5x5cm), potvrda o ispunjenom obrascu DS-160 (stiže na email nakon ispunjavanja obrazaca), potvrda o uplati naknade i zakazivanju termina, potvrda o zaposlenju (s podacima o radnom stažu, godišnjem odmoru), potvrda o prosječnim plaćama, zadnja tri mjeseca (platne liste), garantno pismo od organizatora putovanja, roditelji – rodni list djeteta koji ne putuje s vama, osobe u braku – vjenčani list, vlasnici nekretnine – dokaz o vlasništvu, privrednici – obrtnica, dokaz o godišnjim prihodima i plaćenom porezu, studenti/učenici – indeks/potvrda iz škole, mlađi od 18 godina – rodni list i potvrda ovjerena kod javnog bilježnika kojom oba roditelja odobravaju putovanje.

  Napomene: 
  • Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
  • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. 
  • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. 
  • Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. 
  • Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda. 
  • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr  
  Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.
  A.T.

Napomena: red letenja za polazak 27.11.2019.
Aviokompanija: Air France
AF5075 27NOV ZAGCDG 09:00 11:05
AF 006 27NOV CDGJFK 13:20 15:55
DL048 02DEC JFKAMS 19:36 09:10+1
KL1943 03DEC AMSZAG 12:45 14:35

SAD
Službeno ime: United States of America.

Glavni grad: Washington.

Službeni jezik: engleski.

Vremenska razlika: New York -6 sati u odnosu na Hrvatsku.

Novčana jedinica: američki dolar (1 USD = oko 6,6 KN).

Napon struje: 110 V, potreban je adapter.

Hrana: restorani svih poznatih kuhinja.

Voda: piti isključivo flaširanu vodu.

Mobiteli: T-Mobile i VIPNET imaju ugovore sa lokalnim operaterima. Potreban TRI BAND uređaj. Za detalje molimo Vas da kontaktirate vašeg mobilnog operatera.

Cijepljenje: nije potrebno.

Viza: Potrebna! Kompletnu informaciju možete naći na stranicama: http://zagreb.usembassy.gov/

Napominjemo da se preko ove internet stranice MORATE naručiti za termin predavanja aplikacijskih dokumenata za vizu! Zbog velikog broja zahtjeva termine za vizu je potrebno rezervirati 2-3 tjedna unaprijed!

 

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.