HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Novi Sad, Palić jezero, Subotica, Sombor, putovanje autobusom iz Pule i Pazina

First Minute

Datumi putovanja:

 • 22 - 24.03.2019.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Pazina

Cijena:

od 1.400 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  22.03.19, petak: PULA/PAZIN – NOVI SAD
  Polazak u 4,00h ujutro iz Pule (parkiralište Konzuma, ex Mercator), u 4,40h iz Pazina (Etradex) i sa Vrata Jadrana (Rijeka) u 5,20h. Udobna vožnja autoputom kroz Hrvatsku prema granici sa Srbijom uz zaustavljanja po potrebi. Nakon graničnih formalnosti, nastavak preko Fruške gore do Novog Sada, Odmah po dolasku u Novi Sad slijedi posjet Petrovaradinskoj tvrđavu, koja je zbog svog položaja i dominantnosti često nazivana i "Gibraltar na Dunavu". S tvrđave se pruža impresivan pogled na grad, a njen je simbol sat na vidikovcu čije kazaljke imaju zamijenjenu funkciju – velika pokazuje sate, mala minute, a kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati!
  Odlazak autobusom u grad. Smještaj u hotel 3* u Novom Sadu. Kratka pauza za odmor I osvježenje. U dogovoreno vrijeme okupljanje za razgled grada: Trg slobode, Narodno pozorište, Zmaj Jovina i Dunavska ulica, zgrada magistrata i Saborna crkva, Dunavski park.... slobodno vrijeme za šetnju, shopping, večeru. Noćenje. 
  Opcija uz doplatu (minimalno 20 osoba): odlazak na organiziranu večeru: 15€

 • 2. dan:

  23.03.19, subota: NOVI SAD – PALIĆ JEZERO - SUBOTICA
  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno jutro u gradu. U 11h okupljanje te polazak prema Parku prirode Palić s istoimenim 7 km dugim jezerom, jednim od najvećih i najljepših jezera u Vojvodini koje očarava svojom "belle-époque" arhitekturom iz vremena kada je ovo mjesto bilo poznato mondeno odredište (toplice) imućnih Europljana. Prvo se ide u posjet vinariji Zvonko Bogdan. Razgled ovog luksuznog objekta i degustacija vina. Nakon degustacije, slijedi šetnja Palić jezerom i slobodno vrijeme. 
  U dogovoreno vrijeme, odlazak prema Subotici. Smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme za osvježenje. U predvečernjim satima okupljanje ispred hotela te odlazak u kratak obilazak grada: Franjevačka crkva; Gradski muzej; Sinagoga; Gimnazija; katedrala; Gradska kuća/vijećnica, simbol Subotice s dekorativnom svjetlom i šarenom keramikom (s notom mađarskog folklora), a projektirali su je budimpeštanski arhitekti, Komor i Jakab, koji su ostavili neizbrisiv trag u arhitekturi Subotice; spomenik caru Jovanu Nenadu; Gradska biblioteka; Narodno kazalište; zgrada nekadašnjeg Sokolskog doma; Rajhlova palača. 
  Slobodno vrijeme. Noćenje. 
  Opcija uz doplatu (minimalno 20 osoba): odlazak na organiziranu večeru u tipičnom lokalnom salašu: 15€

 • 3. dan:

  24.03.19, nedjelja: SUBOTICA – SOMBOR - PAZIN/PULA
  Doručak. Odjava iz hotela. Polazak kući preko Sombora, gradu koji i danas čuva patinu i šarm prošlosti. Po dolasku, šetnja glavnom ulicom uz razgled središta: Trg sv. Trojstva; crkva Presvetog Trojstva (stara katolička crkva); Sunčani sat; pravoslavna crkva sv. Georgija; Županija. 
  Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme odlazak na organizirani ručak. Polazak prema Hrvatskoj granici te nastavak vožnje prema Rijeci, uz usputna zaustavljanja. Dolazak kući u kasnijim večernjim satima. 

 • Cijena:

  Cijena po osobi 1.500,00 kn
  First minute do: 15.02.19: 1.400,00 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodiči za razgled Novog Sada, Subotice i Sombora; smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u Novom Sadu na bazi jednog noćenja s doručkom; smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama u Subotici na bazi noćenja s doručkom; degustacija 3 vrste vina u vinariji na Palić jezeru; ručak u Somboru; licencirani voditelj putovanja; jamčevina putovanja; troškovi organizacije i prodaje aranžmana, pripadajući PDV;

   

 • Cijena ne uključuje:

  troškove osobne prirode, pića za vrijeme obroka

   

 • Popusti:

  Popust za djete do 12 g. u sobi s dvoje odraslih osoba: 20%

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  jednokrevetna soba 200,00 kuna; 

   

 • Napomena:

  - Minimalan broj putnika za putovanje je 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo otkazivanja polaska. 
  - Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa u slučaju vremenskih neprilika ili nepredvidivih situacija na putu.
  - Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
  - Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
  - Preporučujemo izradu police osiguranja: inozemno zdravstveno osiguranje (oko 24kn po osobi dnevno) i polica od otkaza putovanja (oko 50kn po osobi jednokratno).
  Službena valuta plaćanja u Srbiji je: Srpski dinar
  - Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučamo da uz putni dokument sa sobom ponesete i kopiju putnog dokumenta (u slučaju krađe ili gubitka).
  Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.