HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

NP Krka i šetnja Šibenikom, autobusom iz Pule i Pazina, 08.05.2021.

Datumi putovanja:

 • 08.05.2021. subota

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Pazina. Mogućnost ukrcaja: Tunel Učka i Vrata Jadrana.

Cijena:

od 370 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 5,00h i iz Pazina u 5,40h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i Vratima Jadrana. Vožnja u smjeru Dalmacije uz zaustavljanja po potrebi. Prvo odlazimo u NP Krka, do ulaza Lozovac. Po dolasku u NP Krka slijedi slobodno vrijeme za samostalni obilazak parka. Čekaju vas slapovi Krke, razgled najljepših djelova parka, slapište Skradinski buk, edukativna staza preko sedrenih barijera sa upoznavanjem bogate flore i faune parka. Posjeta etno dijelu parka sa starim vodenicama i upoznavanjem sa nekadašnjim načinom života. Imati ćete dovoljno slobodnog vremena za šetnju i uživanje u prirodi. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i ukrcaj na naš autobus. Vožnja do Šibenika. Po dolasku u Šibenik, slijedi slobodno vrijeme u gradu. Preporučujemo da posjetite šibensku katedralu ponajviše vezana uz čuvenog domaćeg majstora Jurja Dalmatinca (i krstionica), biskupska palača – uz nju su sačuvana stara Morska vrata (sada Muzej grada Šibenika), gradska vijećnica, Kneževa palača....U 18,00 okupljanje i polazak prema Istri. Povratak kući u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi: 370,00 kn Djeca od 5 do 12 godina: 290,00 kn Vrijednost više: u cijenu uključena ulaznica za NP Krka

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom; ulaznica u NP Krka, organizacija izleta; polica jamčevine putovanja; voditelj putovanja, pdv.

 • Cijena ne uključuje:

  troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje"

 • Napomena:

  - cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska. - prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet. - obavezno je potrebno ponijeti sa sobom dobro raspoloženje, adekvatnu i udobnu odjeću i obuću! - plaćanje u autobusu nije moguće. - raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave (prva mjesta namijenjena su invalidima). - prilikom organizacije i same provedbe programa poduzete su sve mjere zaštite putnika i djelatnika kako nalaže HZJZ. - sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. - prije polaska na izlet, kod kuće je potrebno izmjeriti temperaturu. U slučaju bilo kakvih simptoma bolesti (povišena temperatura, respiratorne, želučane tegobe ...) nije moguće putovati te treba otkazati polazak.ako se na ukrcaju putnika utvrdi da putnik ima respiratorne probleme i da djeluje bolestan, radi zaštite ostalih putnika, agencija ima pravo ne dozvoliti putniku ulazak u autobus i polazak na izlet. - s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska. - program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu - Za putovanja u organizaciji agencije Contineo vršimo povrat uplaćenog iznosa za rezervirano putovanje u slučajevima da se uvede obveza testiranja na COVID-19, bilo na odredištu ili povratku u RH nakon putovanja, ako se uvede zabrana putovanja građana RH u destinaciju od strane RH ili države odredišta ili se uvedena obveza karantene zbog COVID-19, bilo na odredištu ili pri povratku u RH nakon putovanja.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit
   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.