HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

NP Plitvička Jezera, autobusom iz Pule, 18.04. i 29.05.2021., jednodnevni izlet

Datumi putovanja:

 • 18.04.2021.

 • 29.05.2021.

Vrsta prijevoza:

Pula, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

Cijena:

od 230 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Svako godišnje doba na Plitvičkim jezerima oslikava svoje platno različitim bojama. Teško je pronaći riječi kojima možemo opisati svu tu ljepotu i sklad, stoga dođite i doživite djelić savršene netaknute prirode. Zašto ne bismo prošetali jedinstvenim prirodnim fenomenom te doživjeli savršen sklad umirujućih šumova i nježnih nota modrozelenih voda.
  PROGRAM PUTOVANJA:
  Polazak iz Pule u 6:00 ( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 , Poreča u 7:00 , Pazin ( Etradex) 7:30 , Vrata Jadrana u 8:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima do NP Plitvička jezera.
  Po dolasku na Plitvice, slijedi razgled nacionalnog parka u trajanju od cca. 3 - 4 sata. Molim ponijeti udobnu odjeću i obuću! Područje Plitvičkih jezera, proglašeno nacionalnim parkom, ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modro zelene boje. Vodom ih pune rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Po završetku šetnje Plitvicama slobodno vrijeme za vlastite razglede , ručak ili odmor u prirodi. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe i polazak prema Istri. Dolazak je predviđen u večernjim satima.
   

 • Cijena:

  Cijena po osobi : 230 kn
  Cijena za djecu od 2 do 12 godina : 170  kn
  Minimalan broj prijavljenih putnika:  35 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja i licencirani vodič, troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

   

 • Cijena ne uključuje:

  troškove osobne potrošnje, ulaznicu za NP plitvička jezera

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  ulaznica za NP Plitvička jezera, prema cjeniku Nacionalnog parka (grupna cijena ):  160,00 kn / odrasli; 100,00 kn / studenti; 45,00 kn / djeca (07 – 17 godina); djeca do 7 godina i osobe sa posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu). Za ostvarivanje studentskog popusta potrebno je predočiti valjanu studentsku iskaznicu.

  Agencija naručuje ulaznice i vrši uplatu za grupu, a voditelj putovanja ulaznice preuzima na licu mjesta.

   

   

 • Napomena:

  PREPORUKA: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju! 
  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
  Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

   

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit
   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.