HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Pariz City Break, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, mogućnost leta iz Splita, Zadra i Pule, 4 dana / 3 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 05 - 08.03.2020.

 • 30.04 - 03.05.2020.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba, mogućnost leta iz Splita, Zadra i Pule

Cijena:

od 3.580 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - PARIZ
  Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Pariz na liniji OU470 u 9:05 sati. Po dolasku u Pariz u 11:05 sati panoramski razgled grada autobusom: Champs-Elysées, glavna i najduža pariška avenija, jedna od najraskošnijih svjetskih ulica koja povezuje trg Concorde i Arc de Triomphe - Arc de Triomphe ili Slavoluk pobjede, jedan od najpoznatijih pariških spomenika, dignut 1806. u čast francuskim borcima po uzoru na rimski Titov slavoluk - veliki bulevari, projekt barona Haussmanna iz 19. st., poznate pariške avenije u središtu grada - trg Concorde, najveći trg u Parizu i ishodišna točka Champs-Elysées - Opera - trg Bastille, današnji trg nalazi se na mjestu gdje je nekoć stajala glasovita tvrđava Bastille - Latinska četvrt, slavna pariška umjetnička četvrt na lijevoj obali Seine - Sorbona, glasovito pariško sveučilište iz 13. st. - Panteon, nekoć crkva a danas mauzolej u kojem su pokopani mnogi slavni Francuzi - Luksemburški park, vrtovi sagrađeni za Katarinu Medici - Les Invalides, kompleks građevina u kojem je nekoć bio dom za umirovljene francuske borce, mjesto gdje je pokopan Napoleon - Trocadéro, mjesto gdje je održana svjetska izložba 1878., s odličnim pogledom na Eiffelov toranj. Smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom na Montmartre, sjevernu i najvišu parišku četvrt, na glasu kao i najživopisniju; slavna je postala u drugoj polovici 19. stoljeća kad su tu dolazili mnogi slavni umjetnici, Toulouse Lautrec, Apollinaire, Van Gogh, Degas, itd. - bazilika Sacré-Coeur - crkva sv. Petra - Place Tertre, trg slikara, omiljena pariška adresa boema i umjetnika. Predlažemo da večer završite na cabaret predstavi u glasovitom Moulin Rougeu (mogućnost doplate na licu mjesta kod voditelja putovanja). Noćenje.

 • 2. dan:

  PARIZ
  Doručak. Nastavak razgleda grada s voditeljem putovanja javnim prijevozom - podzemnom željeznicom i pješice: otočić sv. Louisa, ljupka rezidencijalna četvrt, jedan od dva prirodna pariška otoka- otok Ile de la Cité, najstariji dio Pariza, naseljen još od antičkog doba - katedrala Notre Dame, slavna pariška gotička katedrala iz 12. st. - živopisne uličice Latinske četvrti - St. Germain des Prés, poznati trg u Latinskoj četvrti na kojem su rado boravili tzv. egzistencijalisti i na kojem se nalazi najstarija pariška crkva. Odlazak do svjetski poznatog muzeja Louvre (doplata na licu mjesta), najposjećenijeg muzeja na svijetu. Nakon razgleda staklene piramide, slavoluka Le Carrousel i vrtova Tuileries, vrijeme za samostalni obilazak muzeja. Vožnja brodom po Seini ispod slavnih mostova (doplata na licu mjesta voditelju putovanja) i s pogledom na čuvene spomenike te odlazak do Eiffelovog tornja (individualni posjet). Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel individualno. Noćenje.

 • 3. dan:

  PARIZ
  Doručak. Nastavljamo s razgledom Pariza javnim prijevozom i pješice: četvrt Marais, mondeni dio grada u kojem je nekoć bila kraljeva rezidencija, a danas je mjesto gdje se nalaze brojni butici, kafići, saloni; trg Place des Vosges u toj četvrti poznat je po svojoj ljepoti i savršenoj simetriji – gradska vijećnica – muzej Georges Pompidou – četvrt Les Halles. Odlazak prema Operi i posjet muzeju parfema Fragonard s prezentacijom parfema i mogućnošću povoljne kupovine mirisnih proizvoda. Mogućnost odlaska do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps ili na Champs Elysees, najljepšu aveniju Pariza sa brojnim dućanima i restoranima. Preporučujemo uspon na Slavoluk pobjede - s panoramske terase pruža se prekrasni pogled na osvijetljene avenije Pariza. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Noćenje.

 • 4. dan:

  PARIZ - ZAGREB
  Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i dodatne posjete muzejima (na datumu 5.3. doručak i slobodno jutro do transfera u zračnu luku u podne, redovi letenja u napomeni). Odlazak iz hotela i transfer u zračnu luku. Red letenja Croatia Airlinesa iz Pariza za Zagreb ovisan o datumu.

 • Cijena:

  Polazak:
  4 dana / 3 noćenja

  GARANTIRANO
  5.3. - 8.3.
  GARANTIRANO
  30.4. - 3.5.
  Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj 3.780 kn
  FM* 3.580 kn
  4.680 kn
  FM* 4.480 kn
  Jednokrevetna soba (doplata) 990 kn 1.090 kn

  *FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  Zrakoplovne pristojbe (1.090 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

  Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb–Pariz-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Parizu u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Parizu, poludnevni razgled grada autobusom, razglede pješice (vanjski razgledi) i javnim prijevozom s voditeljem putovanja, boravišnu pristojbu te troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, putno osiguranje (preporučujemo!), napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, te troškove osobnih narudžbi

   

 • Popusti:

  Popust za djecu od 2 do 11 godina na pomoćnom ležaju: - 200 kn
  Pomoćni ležaj za odraslu osobu na ovom programu nije moguć!

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

  CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz listopada 2019. godine - mogu biti podložne promjeni): ulaznica u Disneyland odrasli 87 €, djeca 80 €; vožnja Seinom 15 €, cabaret predstava od cca. 100 € naviše (ovisno o cabaretu – Moulin Rouge 112 €, Lido 110 €), dvorac Versailles 20 €, vrtovi 9,5 €; Eiffelov toranj 16-25 €/ovisi o katu). Europski građani do 26 god. uz predočenje putovnice ne plaćaju ulaz u dvorac Versailles te u muzeje Louvre i Orsay. Sve ulaznice se mogu kupiti kod voditelja putovanja osim ulaznica za Eiffelov toranj i Louvre, preporučujemo online rezervaciju ulaza za obje atrakcije. Muzej Orsay se može kupiti kod voditelja putovanja, ulaznica za ulaz bez čekanja košta 14,20 €.

   

 • Napomena:

  Francuski hoteli najčešće imaju sobe manjih dimenzija, a pomoćni ležaj je moguć za dijete/osobu do 160 cm visine.

  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Parizu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

  Odg. organizator: Atlas

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

 

REDOVI LETENJA:

OU 470  05MAR  ZAGCDG       0900 1105
OU4001 08MAR  CDGZAG       1510 1705

OU 470  30APR  ZAGCDG        0900 1105
OU 471  03MAY  CDGZAG       1830 2020

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.