HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Pariz i Disneyland, putovanje zrakoplovom iz Pule ili Zagreba, 5 dana / 4 dana

First Minute

Datumi putovanja:

 • 18 - 22.06.2020. GARANTIRANO

 • 12 - 16.08.2020. GARANTIRANO

Vrsta prijevoza:

avionom iz Pule ili Zagreba

Cijena:

od 4.680 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - PARIZ
  Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Pariz na liniji OU470 u 9:00 sati. Po dolasku u Pariz u 11:05 sati panoramski razgled grada autobusom: Champs-Elysées, glavna i najduža pariška avenija, jedna od najraskošnijih svjetskih ulica koja povezuje trg Concorde i Arc de Triomphe - Arc de Triomphe ili Slavoluk pobjede, jedan od najpoznatijih pariških spomenika, dignut 1806. u čast francuskim borcima po uzoru na rimski Titov slavoluk - veliki bulevari, projekt barona Haussmanna iz 19. st., poznate pariške avenije u središtu grada - trg Concorde, najveći trg u Parizu i ishodišna točka Champs-Elysées - Opera - trg Bastille, današnji trg nalazi se na mjestu gdje je nekoć stajala glasovita tvrđava Bastille - Latinska četvrt, slavna pariška umjetnička četvrt na lijevoj obali Seine - Sorbona, glasovito pariško sveučilište iz 13. st. - Panteon, nekoć crkva a danas mauzolej u kojem su pokopani mnogi slavni Francuzi - Luksemburški park, vrtovi sagrađeni za Katarinu Medici - Les Invalides, kompleks građevina u kojem je nekoć bio dom za umirovljene francuske borce, mjesto gdje je pokopan Napoleon - Trocadéro, mjesto gdje je održana svjetska izložba 1878., s pogledom na Eiffelov toranj. Smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom na Montmartre, sjevernu i najvišu parišku četvrt, na glasu kao i najživopisniju; slavna je postala u drugoj polovici 19. stoljeća kad su tu dolazili mnogi slavni umjetnici, Toulouse Lautrec, Apollinaire, Van Gogh, Degas, itd. - bazilika Sacré-Coeur - crkva sv. Petra - Place Tertre, trg slikara, omiljena pariška adresa boema i umjetnika. Predlažemo da večer završite na cabaret predstavi u glasovitom Moulin Rougeu (mogućnost doplate na licu mjesta kod voditelja putovanja). Noćenje.

 • 2. dan:

  PARIZ - IZLET U DISNEYLAND
  Doručak. Danas predlažemo odlazak u poznati zabavni park Disneyland, mjesto zabave za velike i male (odlazak u Disneyland javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja, doplata za ulaznicu na licu mjesta voditelju putovanja). Posjet zabavnom parku s brojnim vožnjama, trgovinama, dvorcem, brodovima, jezerima i atraktivnom vegetacijom poseban je doživljaj! Cjelodnevno uživanje u atrakcijama, predstavama i paradama. U blizini Disneylanda veliki je trgovački centar Val d'Europe s odličnom trgovačkom i ugostiteljskom ponudom i velikim akvarijem Sea Life. Za putnike koje ostaju u Parizu, preporučujemo posjet jednom od brojnih zanimljivih muzeja Pariza, kao npr. muzej Orsay u kojem je smještena najvažnija svjetska kolekcija impresionista ili fundacija Louis Vuitton, spektakularna suvremena građevina američkog arhitekta Franka Gehrya, koja skriva mnoga vrijedna djela suvremenih umjetnika. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  PARIZ
  Doručak. Nastavljamo s razgledom Pariza javnim prijevozom i pješice: četvrt Marais, mondeni dio grada u kojem je nekoć bila kraljeva rezidencija, a danas je mjesto gdje se nalaze brojni butici, kafići, saloni; trg Place des Vosges u toj četvrti poznat je po svojoj ljepoti i savršenoj simetriji – gradska vijećnica – muzej Georges Pompidou – četvrt Les Halles. Odlazak prema Operi i posjet muzeju parfema Fragonard s prezentacijom parfema i mogućnošću povoljne kupovine mirisnih proizvoda. Mogućnost odlaska do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps ili na Champs Elysees, najljepšu aveniju Pariza s brojnim dućanima i restoranima. Preporučujemo uspon na Slavoluk pobjede - s panoramske terase pruža se prekrasni pogled na osvijetljene avenije Pariza. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Noćenje.

 • 4. dan:

  PARIZ - ZAGREB
  Doručak.
  Polazak 15.4.: Poslije doručka organizirani transfer na aerodrom, na let na liniji OU4401 u 10:05 sati, planirano slijetanje u Zagreb u 12:00 sati.
  Polasci 18.6. i 12.8.: Poslije doručka slobodno vrijeme za osobne programe, zadnje šetnje, razglede, posjete... Odlazak iz hotela i transfer u zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Zagreb na liniji OU 471/OU 4001 u 18:30 (redovi letenja u napomeni). Dolazak u Zagreb u 20:20 sati.

 • Cijena:

  Polazak:
  5 dana / 4 noćenja


  GARANTIRANO
  12.8.- 16.8.

   

  GARANTIRANO
  18.6.- 22.6.

  Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj 4.880 kn
  FM* 4.680 kn
  4.980 kn
  Jednokrevetna soba (doplata)

   1.390 kn

  popust za djecu od 2 do 11 godina na pomoćnom ležaju

   -200 kn

  *FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  Zrakoplovne pristojbe (1.090 kn) uključene su u cijenu!
  Pomoćni ležaj za odraslu osobu na ovom programu nije moguć!

  Doplata po osobi za polaske iz Pule, Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn
  (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb–Pariz–Zagreb, zrakoplovne pristojbe, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Parizu u dvokrevetnim sobama na osnovi četiri noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Parizu, poludnevni razgled grada autobusom, razglede pješice i javnim prijevozom s voditeljem putovanja, boravišnu pristojbu te troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, putno osiguranje (preporučujemo!), napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju te troškove osobnih narudžbi

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz listopada 2019. godine - mogu biti podložne promjeni): ulaznica u Disneyland odrasli 87 €, djeca 80 €; vožnja Seinom 15 €, cabaret predstava od cca. 100 € naviše (ovisno o cabaretu – Moulin Rouge 112 €, Lido 110 €), dvorac Versailles 20 €, vrtovi 9,5 €; Eiffelov toranj 16-25 €/ovisi o katu). Europski građani do 26 god. uz predočenje putovnice ne plaćaju ulaz u dvorac Versailles te u muzeje Louvre i Orsay. Sve ulaznice se mogu kupiti kod voditelja putovanja osim ulaznica za Eiffelov toranj i Louvre, preporučujemo online rezervaciju ulaza za obje atrakcije. Muzej Orsay se može kupiti kod voditelja putovanja, ulaznica za ulaz bez čekanja košta 14,20 €.

   

 • Napomena:

  Francuski hoteli najčešće imaju sobe manjih dimenzija, a pomoćni ležaj je moguć za dijete/osobu do 160 cm visine.

  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Parizu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u kolovozu 2019. godine i podložna su promjeni.

  MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

REDOVI LETENJA:
OU 470  18JUN  ZAGCDG        0900 1105
OU 471  22JUN  CDGZAG        1830 2020

OU 470  12AUG  ZAGCDG       0900 1105
OU 471  16AUG  CDGZAG       1830 2020

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.