HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Pariz, putovanje avionom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

Datumi putovanja:

 • 08 - 11.10.2023.

 • 02 - 05.11.2023.

 • 23 - 26.11.2023.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 649 € / 4.889,89 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – PARIZ
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije leta. Prijava na let za Pariz. Polazak zrakoplova Croatia Airlinesa na liniji OU 470 u 9:00 sati (mogućnost vezanog leta iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule). Slijetanje u parišku zračnu luku Charles de Gaulle u 11:05 sati. Transfer autobusom i panoramski razgled grada: četvrt Bercy, Sveučilišna knjižnica Francois Mitterand, Centar mode, Bastille, obala Seine, bulevar Saint Michel, sveučilište Sorbonne, Panteon, Luksemburški vrt, slavni trgovi Vendôme i Concorde, opera Garnier, Champs-Elysees - najslavnija ulica svijeta, Grand Palais, Petit Palais, most Alexandre III, Vojni muzej Les Invalides, park Champ de Mars, Eiffelov toranj, Slavoluk pobjede. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom do Trocadéra, trga s prekrasnim pogledom na Eiffelov toranj. Predlažemo panoramsku vožnju brodom po Seini, ispod najpoznatijih pariških mostova i spomenika. Šetnja po Champs-Élysées, najljepšoj aveniji Pariza s mnoštvom restorana i luksuznih trgovina. Noćenje.

 • 2. dan:

  PARIZ - (fakultativno KRSTARENJE SEINOM; posjet muzeju LOUVRE)
  doručak, noćenje
  Doručak. Odlazak javnim prijevozom, u pratnji vodiča, do Eiffelovog tornja koji već 125 godina nosi titulu najpoznatijeg simbola Pariza. U dogovoru s vodičem, mogućnost uspona liftom do vrha ili pješice do 2. kata (dalje liftom), uživanje u pogledu na grad s 324 metra visine (kupnja ulaznice individualno na licu mjesta ili unaprijed preko interneta). Predlažemo da nakon Eiffelovog tornja krenete na 1-satnu vožnju brodom rijekom Seinom, ispod 24 pariška mosta (doplata za ulaznicu kod prijave). Po završetku krstarenja odlazak do najstarijeg dijela Pariza, otočića Ile de la Cité, na kojem se nalaze impresivna katedrala Notre Dame (ulazak u katedralu trenutno nije moguć) i “Vrata raja”- crkva Sainte Chapelle, biser gotičke umjetnosti s jedinstvenom kolekcijom vitraja, remek djelom srednjovjekovne umjetnosti. Preporučujemo ručak u živopisnoj Latinskoj četvrti. Poslijepodne predlažemo posjeto jednom od najbogatijih i najraskošnijih svjetskih muzeja – impresivnog Muzeja Louvre (Musée du Louvre) koji je 700 god. bio rezidencija francuskih kraljeva, do njihovog preseljenja u Versailles, a sada čuva najpoznatiju svjetsku kolekciju umjetničkih djela, među kojima je i slavna Leonardova Mona Lisa, individualni razgled (doplata za ulaznicu kod prijave). Večer slobodna za vlastite programe. Predlažemo odlazak do legendarnog cabareta Moulin Rouge, u kojem je prije 120 godina nastao ples “can can”. Predstava u 23.00 sata s posluženim šampanjcem (uključen u cijenu, doplata kod prijave). Povrat do hotela u vlastitom aranžmanu. Noćenje u hotelu.

 • 3. dan:

  PARIZ - (fakultativni posjet VERSAILLESU ili DISNEYLANDU)
  doručak, noćenje
  Doručak. preporučujemo vam odlazak uz pratnju voditelja putovanja, javnim prijevozom (RER prigradska željeznica) u Versailles, jedan od najfascinantnijih dvoraca na svijetu koji se koristio kao kraljevska rezidencija Luja XIV., Luja XV. i Luja XVI. te je ujedno služio i kao pokazatelj francuske moći, ali i kao uzor drugim monarsima kada su se upuštali u gradnju ili obnovu svojih rezidencija. Ukupno je Versailles kao sjedište francuske vlasti služio više od 100 godina, odnosno od 1682. do 1789. godine. Više desetaka tisuća radnika podizalo je taj dojmljivi kompleks. Troškovi gradnje bili su golemi, a zanimljivo je da nisu potpuno izračunati ni danas. Kao alternativu, ako volite zabavne parkove, preporučujemo odlazak prigradskim vlakom RER do zabavnog parka Disneyland. Disneyland Pariz otvoren je 1992. godine, kao prvi europski i četvrti svjetski Disneyev zabavni park. Smješten u neposrednoj blizini Pariza (cca 32 km od grada), i ovaj je zabavni park utemeljen na viziji Walta Disneya o čarobnom mjestu zabave za djecu i odrasle, prožetom bogatom tradicijom Disneyevih animiranih filmova. Park se proteže na površini od 400 hektara, a ostvaruje veću posjećenost nego Louvre i Eiffelov toranj zajedno. Uronite u svijet bajke s mnogobrojnim atrakcijama, predstavama i paradama. Povratak u Pariz prema želji. Za sve one koji bi pak proveli dan u grad, a ljubitelji su mode, predlažemo odlazak do elitnih trgovina u Rue du Faubourg Saint-Honoré, aveniji Montaigne te raskošnom ambijentu avenije Champs-Elysées. Tu su još slavne robne kuće Galeries Lafayette, Printemps te mnoge druge. Nakon iscrpljujućeg shoppinga, počastite se čašom vrhunskog vina u nekom od šarmantnih francuskih bistroa. Noćenje.

 • 4. dan:

  PARIZ - ZAGREB
  doručak, let
  Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe ili dodatne posjete muzejima, trgovinama, caféima ili restoranima. Odlazak iz hotela i transfer u zračnu luku. Prijava na let za Zagreb u 18.30 sati s predviđenim dolaskom u Zagreb u 20.20 sati.

 • Cijena:

  FIRST MINTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.

  Datum putovanja

  First minute cijena

  Redovna cijena

  08 - 11.10.2023.

  669 € / 5.040,58 kn

  699 € / 5.266,62 kn

  02 - 05.11.2023.

  649 € / 4.889,89 kn

  679 € / 5.115,93 kn

  23 - 26.11.2023.

  669 € / 5.040,58 kn

  699 € / 5.266,62 kn

   

   

 • Cijena uključuje:

  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Pariz – Zagreb
  • zrakoplovne pristojbe
  • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
  • tri noćenja s doručkom u hotelu 3* u Parizu u dvokrevetnim sobama
  • boravišnu pristojbu
  • transfere od/do zračne luke Pariz Charles-de-Gaulle (CDG)
  • razglede prema programu
  • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

   

 • Cijena ne uključuje:

  • doplatu za jednokrevetnu sobu 145 €/ 1.092,50 kn
  • doplatu za polaz iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule (vrijedi samo na letovima Croatia Airlinesa, zavisno od raspoloživosti i vremenima letova): 60 € / 452,07 kn
  • ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju tijekom razgledavanja
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom
  • troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
  • putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

   

   

 • Popusti:

  Popust za treći ležaj:
  -dijete do 12 godina 20% popusta na trećem ležaju u sobi s dvije odrasle osobe
  Treći ležaj nije primjeren za smještaj osobe starije od 12 godina.

   

 • Obavezne doplate po osobi:

   

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Fakultativni izleti i sadržaji:

  • Cabaret show Moulin Rouge: 132 €/ 994,55 kn (uključeno 1/2 boce šampanjca, show u 23 sata - doplata kod prijave)
  • Plovidba brodom po rijeci Seine: 16 €/ 120,55 kn
  • Muzej Louvre (s rezervacijom termina): 17 €/ 128,09 kn. Besplatan ulaz za djecu do 18 godina te mlade ispod 26 godina državljane zemalja Europske Unije i Europskog gospodarskog prostora.
  • Dvorac Versailles: do 1.aprila 28,00 €/ 210,97 kn za starije od 25 godina, a gratis za djecu i mlade do 25 godina. Od 1.aprila 35,00€/ 263,71 kn za odrasle, 12 € / 90,41 kn za djecu i mlade od 6 do 25 godina, besplatan ulaz za djecu do 6 godina. Ulaznica uključuje posjet dvorcu bez čekanja u redu (unaprijed određena satnica),  audio-vodiča, pristup imanju Trianon, privremene izložbe postavljene u dvorcu, Vrtove dvorca te park.

 • Napomena:

  VAŽNA NAPOMENA : gratis ulaznice ili ulaznice s popustom, za djecu i mlade, kod posjeta Louvru i Versaillesu, vrijede samo za građane Europske Unije!

   

  Radno vrijeme najznačajnijih muzeja (podložno promjeni):

  Eiffelov toranj: 9.30 – 22.45 sati, u ljetnom periodu od sredine lipnja do kraja kolovoza od 9.00 – 23.45 sati.
  Cijene karata ovise o načinu posjete i vremenu, a kreću se od 10,70 € - 26,80 €, preporučujemo da iste kupite unaprijed online putem službene stranice https://ticket.toureiffel.paris/en ili na licu mjesta na blagajnama u podnožju tornja uz moguće dulje čekanje u visokoj sezoni (lipanj – rujan). Ulaznice nije moguće kupiti u agenciji.

   

  Napomene:

  - Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji u Francuskoj te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama

  - Državljanima Republike Hrvatske za ulazak u Francusku dovoljna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

  - Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja

  - Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.

  - U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

  Najmanji broj putnika potreban za realizaciju aranžmana: 20

   

  Muzej Louvre: 9.00 – 18.00 svaki dan osim utorka i praznika (srijedom i petkom do 21.45). Besplatan ulaz za djecu do 18 godina te mlade ispod 26 godina državljane zemalja Europske Unije i Europskog gospodarskog prostora. www.louvre.fr


  Muzej D'Orsay: 9.30 – 17.30, svaki dan osim ponedjeljka (četvrtkom od 10 – 21.45). Cijena ulaznice: 13 €
  www.musee-orsay.fr

   

  Dvorac Versailles: 9.00 – 18.30 svaki dan osim ponedjeljka i praznika. en.chateauversailles.fr

  Informacije i upute za dolazak vlakom u Disneyland Paris možete pronaći na poveznici:

  https://parisbytrain.com/rer-train-paris-to-euro-disney/


  Gradski prijevoz

  Informativne cijene karata:

  Jednokratna karta za metro: 1,90 € (za 2 zone); karnet od 10 karata: 19,10 € (za 2 zone)

  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Organizator nije odgovoran za eventualno povećanje cijena ulaznica i fakultativne ponude.

   

   

PARIZ – KORISNE INFORMACIJE
Zahvaljujući blizini Atlantika, u Parizu je klima ugodna, zime nisu jako hladne, ljeta nisu prevruća. Temperatura zimi rijetko pada puno ispod nule, a prosječni dnevni maksimum u tim mjesecima je oko 7 Celzijevih stupnjeva.
Ljeta su pak relativno ugodna, s prosječnim temperaturama oko 24°C, no tijekom srpnja je i nešto više padalina.
Vremenska razlika: nema vremenske razlike
Jezik: francuski, koristi se i engleski
Novac: euro (EUR) 1,00 euro = oko 7,4 kuna
Hrana: izobilje francuskih i morskih specijaliteta, izvanredni francuski sirevi i vina uz bogatu međunarodnu kuhinju
Voda: za piće koristite isključivo vodu u bocama
Struja: 220 V
Mobilni operateri: sva tri hrvatska operatera imaju roaming partnere – A1, T-Mobile i TELE2
Garderoba: ovisno o godišnjem dobu, slično kao i kod nas
Obuća: za razglede se preporučuje udobna sportska obuća
Shopping: tipični suveniri, slike, vina, sirevi
Viza: nije potrebna
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Francuskoj:
7, Square Thiers, 75116 Paris, FRANCE
Tel: 0033 1 5370 0280
Fax: 0033 1 5370 0290

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.