HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Park majmuna, Klagenfurt i Minimundus, jednodnevno putovanje autobusom iz Pule i Poreča

Datumi putovanja:

 • 20.06.2020. subota

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Poreča

Cijena:

od 260 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule u 5:30 (parking kod Konzuma ex Mercatora),Okreti u 5:50  , POREČA u 6:30, GP Kaštel u 7:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju prema Austriji do Affenberga tzv. planini majmuna na kojoj obitava 164 japanskih makaka majmuna, specifičnih po tome što žive u najhladnijoj klimi i najviše na sjeveru od svih vrsta majmuna. Makake ovdje ne žive u kavezima već su slobodni, žive u obiteljima, paze jedni na druge, a majke unutar jedne obitelji ostaju do kraja života. Slobodno vrijeme za razgled zoološkog vrta.  Zatim odlazak sve do Minimundusa gdje ćemo otići na „put oko svijeta“. Zato što je Minimundus mjesto u kojem se nalaze neke od najljepših svjetskih građevina svijeta u omjeru 1:25. Oduševit će Vas atrakcije poput Operne kuće u Sydneyu, Bijele kuće u Washingtonu, Kineskog zida, Eiffelovog tornja pa čak i natpisa: Hollywood te tonućeg TitanicaMinimundus je od njegovog otvaranja od 1958., posjetilo više od 15 milijuna posjetitelja. U blizini je jezero Worthersee, popularno austrijsko ljetovalište kraj kojeg možete prošetati. Nakon razgleda Minimundusa odlazimo do centra grada.

  Po dolasku u Klagenfurt slijedi kraća šetnja starom gradskom jezgrom za koju kažu da je jedna od najljepših u Austriji, što potvrđuju njezina brojna dvorišta i arkade koje stvaraju gotovo idiličnu atmosferu malog mjesta izoliranog od gradske vreve i buke. Čuvar grada poznati je zmaj Lindwurm smješten na Neuer Platzu, a osim njega tu je i Alter Platzstara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan. Slobodno vrijeme za šetnju ili shopping u jednom od najvećih shopping centara u gradu (Arkaden). Povratak iz Klagenfurta oko 18:30h. Dolazak u Istru predviđen u večernjim satima.

   

   

 • Cijena:

  CIJENA PO OSOBI : 260 KN

  Djeca 5-12 godina: 190 KN

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu,  pratitelja putovanja, organizaciju i pripremu izleta, jamčevno osiguranje

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za Minimundus (plaćanje na licu mjesta) : odrasli – 18 eur; djeca od 6-15 god. – 9 eur; djeca do 5 godina – slobodan ulaz

  Ulaznice za  Affenberg – planinu majmuna: odrasli 11 eur, djeca od 4 -14 god.- 6 eur;

  troškovi vlastite prirode, dodatno putno i zdravstveno osiguranje

   

   

 • Napomena:

  Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

   

  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

   

   

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.