HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Piran, Izola i Kopar, jednodnevni izlet autobusom iz Pule i Pazina, 16.02.2020.

Datumi putovanja:

 • 16.02.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Pazina

Cijena:

od 130 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak autobusa iz Pule (parkiralište Konzuma) u 07,30h, iz Pazina u 8,20h. Slijedi vožnja u pravcu Pirana. Po dolasku u Piran kreće se u razgled ovog gradića. Piran je najromantičniji grad slovenske rivijere, za njega kažu da je pravi muzej na otvorenom. Centralno mjesto u povijesnoj jezgri grada zauzima Tartinijev trg, nazvan po baroknom umjetniku Giuseppeu Tartiniu, poznatom skladatelju kojem su i podigli spomenik na istoimenom trgu. Gradom dominira i zvonik crkve Sv.Jurja koja se nalazi uzdignuta na brežuljku iznad Tartinijevog trga. Sa brežuljka na kojem se nalazi crkva pruža se prekrasan pogled na Piranski i Tršćanski zaljev.
  Nakon razgleda, slobodno vrijeme za kavu i istraživanje gradića. U dogovoreno vrijeme okupljanje i nastavak prema Izoli, gradić čiji Stari dio grada leži na otočiću koji je niskom umjetnom prevlakom spojen s kopnom. Razgled Izole te slobodno vrijeme. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i polazak prema Kopru. Kopar ima zanimljiv stari dio grada sa najvećom katedralom u Sloveniji. Kao i u ostalim primorskim mjestima i u Kopru je Venecija ostavila jak utjecaj na arhitekturu, pa i ime Kopra dolazi od imena Caput Histriae ( glava Istre) što prevedeno na talijanski znači Capodistria. Od znamenitih građevina u Kopru svakako treba spomenuti i Pretorsku palaču, najpoznatiju zgradu Kopra. Nakon razgleda povijesne jezgre grada Kopra slijedi slobodno vrijeme. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i odlazak prema kući. Dolazak kući u večernjim satima. 

 • Cijena:

  Cijena po osobi (minimum 40 osoba): 130,00kn
  Djeca od 5 do 12g: 80,00kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom; razgledi prema programu, lokalni vodič za razglede; licencirani voditelj putovanja, jamčevina putovanja, organizaciju puta, pdv.

   

 • Cijena ne uključuje:

  sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje", ulaznice za muzeje i objekte za koje nije navedeno da "Cijena uključuje", troškovi osobne prirode, piće za vrijeme obroka, polica INO zdravstvenog osiguranja – cca 24kn po osobi; sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

   

 • Napomena:

  - Minimalan broj putnika za putovanje je 40. 
  - Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica. Valuta plaćanja u Sloveniji je EURO.  
  - Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
  - Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.