HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Proljeće u Pragu, dvorac Lednice i Česky Krumlov, putovanje autobusom iz Pule i Pazina, 4 dana / 3 noćenja

Datumi putovanja:

 • 02 - 05.04.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Pazina, Baderna, GP Kaštel

Cijena:

od 1.600 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  PULA/PAZIN – DVORAC LEDNICE - PRAG
  Polazak iz Pule u u 4,00h (parking Konzuma – ex Mercator) i iz Pazina u 4,40h (Etradex). Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Udobna vožnja u smjeru Češke, preko Slovenije i Austrije uz zaustavljanja po potrebi. U samo par minuta vožnje nakon ulaska u Južnu Češku, pokrajinu Moravsku, prvo posjećujemo dvorac Lednice, izgrađen za vrijeme višestoljetne vladavine obitelji Liechtenstein. Dvorac Lednice je dio Lednice-Valtice kompleksa, tik uz same Karpate i na granici triju država. Krajolik je zaštićen i uvršten na popis UNESCOVE svjetske baštine zbog svoje prirodne, povijesne i kulturne vrijednosti. Nastavak vožnje prema Pragu gdje se dolazi u večernjim satima. Smještaj u hotel 3*. Večera u hotelu. Noćenje.

 • 2. dan:

  PRAG
  Doručak. U pratnji lokalnog vodiča odlazak u panoramski i pješački razgled Praga: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) - Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) - Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) - Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) - Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima).
  Poslijepodne slobodno za istraživanje i šetnju ulicama stare gradske jezgre. Povratak u hotel.
  Navečer organiziramo fakultativni izlet: plovidba rijekom Vltavom i večera na brodu. Tijekom plovidbe brodom, uz večeru moći ćete uživati u noćnoj panorami Praga.
   

 • 3. dan:

  PRAG
  Doručak. Fakultativni odlazak do najpoznatije praške pivovare – Staropramen. Organizirani posjet (uz doplatu za paket ulaznica) i razgled pivnice uz stručno vođenje i priču o povijesti i proizvodnji piva, razgled pogona, upoznavanje s tehnologijom, mogućnost kupovine suvenira i piva po tvorničkim cijenama. Degustacija 4 vrste piva. Ostatak dana slobodno vrijeme za istraživanje grada. Za ručak ili večeru preporučujemo posjet nekoj od tipičnih praških pivnica. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  PRAG - ČEŠKY KRUMLOV - PAZIN/PULA
  Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Češkom Krumlovu - jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku razgled grada: mosta, dvorca, glavnog trga s fontanom, crkva Sv. Vitusa, a šetnja uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak u smjeru Hrvatske. Dolazak u Istru u kasnijim večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi: 1.700,00 kn
  First minute cijena do 15.2.2020: 1.600,00 kn
  Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

   

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom, licencirani voditelj putovanja, lokalni vodič za razgled Praga, audio-slušalice za razgled Praga, smještaj u hotelu 3* u Pragu (dvokrevetne i trokrevetne sobe) na bazi 1 x polupansion i 2 x noćenje s doručkom, ulaznica za dvorac Lednice, organizacija putovanja, polica jamčevine putovanja, PDV.

   

 • Cijena ne uključuje:

  troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod " U cijenu je uključeno", police putnog inozemnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja.
  Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn
  Doplate na licu mjesta (minimalno 20 prijavljenih):
  * plovidba brodom po Vltavi s večerom: 25€
  * posjet pivovari Staropramen s uključenom ulaznicom i degustacijom 4 vrste piva: 15€

   

   

 • Popusti:

  Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

   

 • Napomena:

  PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja (cca 24,00kn po osobi/dan) i policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 50,00kn po osobi/jednokratno)
  Napomena:
  Cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanje putovanja.
  Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Valuta plaćanja u Češkoj: Češka kruna
  Smještaj je organiziran u hotelu Slavia 3*.
  Po ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

  Odgovorni organizator: Contineo

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.