HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN | IT | DE

 • Uskrs

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Uskrs na Costa Bravi, putovanje avionom iz Ljubljane, 4 dana / 3 noći

First Minute

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Zagreba, avionom iz Ljubljane

Cijena:

od 1.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – LJUBLJANA – BARCELONA – COSTA BRAVA let, večera, noćenje 
  Sastanak putnika na autobusnom kolodvoru Zagreb. Prijevoz do zračne luke Ljubljana i prijava na izravan let u Barcelonu, katalonsku prijestolnicu. Po dolasku, slijedi panoramski razgled najznačajnijih gradskih znamenitosti: Montjuich – park Guell (vanjski razgled) – Casa Batlló – Casa Milà – Plaza de Cataluña, najveći gradski trg. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. 

 • 2. dan:

  COSTA BRAVA (BARCELONA) doručak, večera, noćenje Nakon doručka, mogućnost fakultativnog izleta do Barcelone. Po dolasku u Barcelonu, obići ćemo najpoznatiju ulicu La Rambla, s brojnim lokalima i uličnim umjetnicima, prošetati do Katalonskog trga i spomenika Kristofa Kolumba. Obilazak gotske četvrti (Barrio Gotico) i katedrale. Odmor na jednom od gradskih trgova. Nastavak do jedne od najljepših europskih tržnica, La Bouqeria. Slobodno vrijeme za ručak, predlažemo da kušate paellu, tradicionalno španjolsko jelo. U poslijepodnevnim satima predlažemo obilazak zabavnog centra Mare Magnum, u kojem se nalazi jedan od najljepših europskih akvarija ili šetnju gradskom marinom, Port Olimpic. U večernjim satima predlažemo odlazak u lokal u kojem se izdvodi tradicionalni ples flamenco. Večera i noćenje.

 • 3. dan:

  COSTA BRAVA (IZLET NA MONTSERRAT) doručak, večera, noćenje Doručak. Slobodno vrijeme za samostalne razglede, šetnje i uživanje u ljetovalištu. Predlažemo odlazak na fakultativni izlet u popularno svetište Monteserrat koje se nalazi visoko u planinama. U sklopu svetišta, moguć je razgled crkve u kojoj se nalazi kip Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Odlazak do vinske kleti i degustacija pjenušca Cava. Povratak u Barcelonu. Večera i noćenje.

 • 4. dan:

  COSTA BRAVA (IZLET PO OBALI COSTA BRAVE) – LJUBLJANA - ZAGREB doručak, let Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u ljetovalištu. Mogućnost fakultativnog izleta po Costa Bravi. Vožnja do Figuerasa, grada španjolskog umjetnika Salvadora Dalija gdje ćemo po želji razgledati njegovu galeriju. Nastavak vožnje u Gironu, grad s lijepo očuvanom srednjovjekovnom, gradskom jezgrom. Prijevoz do zračne luke u poslijepodnevnim satima. Izravan let do Ljubljane. Po dolasku, prijevoz do Zagreba.

 • Cijena:

  Cijena po osobi u dvokrevtnoj sobi (min. 35 putnika): 1.990 kn
  Doplata za manji broj putnika (do 34 putnika): 230 kn
  Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 1.100 kn

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom na relaciji Ljubljana-Barcelona-Ljubljana,
  prijevoz autobusom na relaciji Zagreb – Ljubljana – Zagreb
  1 komad prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 8 kg
  3 x polupansiona i smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* na Costa Bravi,
  sve prijevoze prema programu,
  pratitelja putovanja na slovenskom jeziku,  
  troškove organizacije putovanja.

 • Cijena ne uključuje:

  pristojbe zračnih luka 1.100 kn

  doplatu za jednokrevetnu sobu 450 kn

  fakultativne izlete: izlet u Barcelonu: 270kn, izlet na Montserrat 270 kn, izlet po Costa Bravi s ulaznicom u galeriju Dali: 350 kn, predstava flamenco i piće: 350 kn, ulaznica u katedralu Sagrada Familia: 120 kn, ulaznica u stadion Nou Camp: 190 kn/odrasli, djeca do 12 god 150 kn, doplate na licu mjesta (trošak ulaznica i lokalnog prijevoza

  trošak boravišne pristojbe od 0,50-2 €/noć, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

  osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)

 • Popusti:

  dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe 13%

 • Obavezne doplate po osobi:

  pristojbe zračnih luka 1.100 kn
  trošak boravišne pristojbe od 0,50-2 €/noć 

 • Neobavezne doplate po osobi:

  fakultativne izlete: izlet u Barcelonu: 270kn, izlet na Montserrat 270 kn, izlet po Costa Bravi s ulaznicom u galeriju Dali: 350 kn, predstava flamenco i piće: 350 kn, ulaznica u katedralu Sagrada Familia: 120 kn, ulaznica u stadion Nou Camp: 190 kn/odrasli, djeca do 12 god 150 kn, 
  doplate na licu mjesta (trošak ulaznica i lokalnog prijevoza
  dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, 
  osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo).

 • Napomena:

  PREPORUKA
  Preporučujemo rezervaciju za razgled Sagrade Familie i stadiona Nou Camp već prilikom rezervacije.

  Opći i posebni uvjeti te upute za turističke aranžmane” Palma d.o.o. sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Palma d.o.o. zadržava pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja, vremena polaska zrakoplova te luke ukrcaja, ali garantira da će program izvesti u cijelosti. Iznos pristojba zračnih luka koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije unutar 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Palmu te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Palma d.o.o. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

  Odgovorni organizator putovanja: Palma d.o.o.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.