HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Ravenna, Rimini i San Marino, putovanje autobusom iz Pule i Pazina, 2 dana / 1 noćenje

Datumi putovanja:

 • 08 - 09.02.2020.

 • 14 - 15.03.2020.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Pazina

Cijena:

od 650 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  PULA/PAZIN - RAVENNA - RIMINI
  Polazak iz Pule u 6,00h sa parkirališta Konzuma (ex Mercator) i iz Pazina u 6,40h (Etradex). Udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz zaustavljanja po potrebi. U Veneciji se odvajamo sa autoputa i vozimo uz obalu mora sve do Ravenne, nekadašnje prijestolnice Zapadnog rimskog carstva koja je poznata kao “grad mozaika”. U pratnji lokalnog vodiča prošetat ćemo središtem grada uz crkvu San Vitale, mauzolej Gale Placidije i trg Piazza del Popolo. Slobodno vrijeme za odličan talijanski capuccino, aperitiv ili osobne programe. Nastavak vožnje u smjeru Riminija. Po dolasku u Rimini slijedi slobodno vrijeme u centru grada. Naš voditelj puta usmjeriti će vas gdje se nalaze neke od atrakcija u gradu: hram Malatesta (Tempio Malatestiano), poznatiji kao Il Duomo koji je sagrađen u 14. stoljeću i u kojem se nalaze freske slavnog talijanskog gotičkog slikara Giotta – Augustov slavoluk, najstariji preživjeli rimski slavoluk na svijetu podignut 27.godine p.n.e. – Tiberijev most preko rijeke Marechije s pet polukružnih lukova, građen od istarskog kamena. Smještaj u hotel na području rivijere Rimini. Noćenje.

 • 2. dan:

  SAN MARINO – FERRARA- PULA
  Doručak. Odajva iz hotela. Vožnja autobusom do San Marina – treća najmanja država na svijetu koju je prema legendi osnovao klesar Marin s Raba. Šetnja s voditeljem putovanja: Palazzo Publico – Basilica del Santo – crkva Sv. Francesca – zidine grada. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu suvenira i osobne programe. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema Ferrare. Dolazak u Ferraru, jedan od najvažnijih gradova pokrajine Emilia Romagna. Stari renesansni dio grada je upisan na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Šetnja gradskim središtem uz dvorac obitelji Este, katedralu sv. Juraja i židovsku četvrt i slobodno vrijeme. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak u Pulu u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 08.02.: 650,00 kn

  Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 14.03.: 670,00 kn


   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani voditelj putovanja, lokalni vodič za razgled Ravenne, smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom (dvokrevetne i trokrevetne sobe), sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv;

   

   

 • Cijena ne uključuje:

  troškovi osobne prirode; Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (3 EUR po osobi/danu), ulaznice za objekte koji se posjećuju a nisu navedeni pod "cijena uključuje" sve što nije navedeno pod cijena uključuje;

   

 • Popusti:

  Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

   

 • Napomena:

  PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu INO putnog osiguranja (cca 24,00kn po osobi/dan) i policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 50,00kn po osobi/jednokratno)

  Napomena:
  cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanje putovanja.
  način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije polaska ili kartično plaćanje,za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  Valuta plaćanja u Italiji: Euro
  Odgovorni organizator: CONTINEO
   

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.