HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Rim-Pompei-Napulj-Capri, putovanje autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke, 5 dana / 4 noćenja

Datumi putovanja:

 • 21.-25.06.2018 GARANTIRANO

 • 11.-15.08.2018 GARANTIRANO

 • 04.-08.10.2018

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Cijena:

od 1.890 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB/RIJEKA  – RIM

  Polazak iz Zagreba u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502 – 506, polazak iz Karlovca s benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica u 05:45 (okvirno vrijeme, samo uz prethodnu najavu kod rezervacije) te iz Rijeke u 07:30 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Slijedi ugodna vožnja prema Italiji. Po dolasku u Rim, smještaj u hotel te odlazak javnim prijevozom prema Trgu Colonne na kojem se nalazi stup Marka Aurelija ukrašen spiralnim reljefima. Posjetit ćemo Panteon i odmoriti se na Trgu Navona. Nastavljamo prema Španjolskom trgu, omiljenom okupljalištu mladih. Šetnja prema Fontani di Trevi, jednom od najljepših baroknih rimskih simbola. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  VATIKAN - RIM

  Doručak. Odlazak do Vatikana i Trga sv. Petra gdje ćemo vidjeti Berninijeve kolonade, najveći egipatski obelisk u Rimu i 2 fontane. Slobodno vrijeme za osobne programe ili posjet Vatikanskim muzejima (preporučujemo rezervaciju unaprijed putem interneta). Razgled nastavljamo šetnjom do Anđeoske tvrđave pa dalje preko Mosta sv. Anđela do Palače pravde. Slijedi odlazak javnim prijevozom do čuvenog rimskog Foruma. Na brežuljak Kapitol popet ćemo se poznatim stubištem – Cordonatom za koje je nacrt izradio sam Michelangelo. Ulicom carskih foruma nastavljamo prema Koloseumu – najpoznatijem rimskom simbolu i dalje do Konstantinova slavoluka.  U Crkvi sv. Petra u okovima vidjet ćemo Michelangelovog Mojsija, okove kojima je navodno bio okovan sv. Petar te nadgrobnu ploču u obliku medaljona najslavnijeg minijaturista svih vremena, našeg Julija Klovića Croate. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  RIM – POMPEJI - NAPULJ

  Doručak. Vožnja kroz lijepe krajolike juga Italije prema Pompejima – razgled starorimskog gradića koji je u ljeto 79.pr.Kr. nestao u erupciji Vezuva. Smješten na obali mora u blizini rijeke Sarno, kraj Napulja u talijanskoj pokrajini Kampaniji, te na sjecištu putova prema morskoj luci. Podignut je na vulkanskoj stijeni koja se uzdiže 30 metara iznad mora. Kako je potpuno bez izvora vode, život je bio težak, no zbog strateškog položaja koji je omogućavao kontrolu plodne nizine iza grada i morskog zaljeva ispod grada, bio je privlačna lokacija za mnoge narode. Pompeji su bili zatrpani pod slojem pepela 1600 godina prije nego što su slučajno otkriveni. Razgled Pompeja u pratnji mjesnog vodiča. Vožnja do Napulja. Panoramski razgled grada na obali zaljeva Tirenskog mora. Živahni mediteranski grad mami posjetioce starim gradom pod zaštitom Unesca, lukom s utvrdom Castel Nuovo, trgom Plebiscita s kraljevskom palačom i brojnim bogato ukrašenim crkvama.  Smještaj u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  NAPULJ i IZLET NA OTOK CAPRI

  Doručak. Fakultativni izlet  brodom na otok Capri, otok iznimne ljepote, stjenovite obale i prepun tropske vegetacije. U gradiću Anacapriju posjetiti ćemo Villu San Michele sa nezaboravnim vrtovima. Povratak u gradić Capri, slobodno vrijeme za uživanje u šarmantnom ozračju ovog prekrasnog otoka, kupovinu suvenira, odličan capuccino, izvrsnu pizzu ili fini talijanski aperitiv. Povratak brodom do Napulja. Putnici koji žele iskoristiti vrijeme u Napulju umjesto izleta na Capri imaju slobodno vrijeme za osobne programe u Napulju. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 5. dan:

  NAPULJ – ORVIETO – RIJEKA/ZAGREB

  Doručak. Odlazak iz Napulja. Posjet Orvietu – specifičnom srednjevjekovnom mjestu na vrhu vulkanske stijene do kojega se dolazi uspinjačom (žičara uz nadoplatu). U Orvietu se nalazi jedna od najljepših srednjovjekovnih katedrala, posebice se ističe kapela San Brizio ili izvor vode-bunar San Patrizio. Polazak za Hrvatsku uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u kasnim satima.

 • Cijena:

  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 11.08.: 1.890 kn

  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 4.10.: 2.090 kn

  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polaske 21.6., 4.10.: 2.290 kn

  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 11.08.: 1.990 kn

  POLAZAK 21.6.18. - ULAST MINUTE CIJENA: 2.090 kn!

  First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 • Cijena uključuje:

  prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
  2 noćenja s doručkom u hotelu s 3*/4* u  centru Rima  u dvokrevetnim sobama
  2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Napulju u dvokrevetnim sobama
  turističkog pratitelja
  jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 • Cijena ne uključuje:

  Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, informativne cijene ulaznica (mogu biti podložne promjeni):
  U Rimu se razgled obavlja pješice i javnim prijevozom tako da je potrebno kupiti karte za metro: pojedinačna vožnja 1,50 €, dnevna karta 7 €
  Boravišnu pristojbu u Rimu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (4,00 – 6,00 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu)
  Boravišnu pristojbu u Napulju koja se plaća na licu mjesta na recepciji (oko 3,00 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu)
  Izlet brodom  na otok Capri  42,50 EUR (doplata na licu mjesta)
  Doplata za jednokrevetnu sobu za polazak 11.08. - 790 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu za polaske 30.05., 21.06., 04.10. - 890 kn
  Putno osiguranje
  Autobus po Capriju, dnevna karta - 10 EUR (doplata na licu mjesta)
  Ulaznica za Pompeje  20,00 EUR (ulaznica + lokalni vodič) – za pratnju lokalnog vodiča potrebno je 30 putnika (doplata na licu mjesta)
  Žičaru do Orvieta – 2,60 € po osobi (doplata na licu mjesta)

 • Popusti:

  20% popusta u trokrevetnoj sobi. Treća osoba u trokrevetnoj sobi plaća redovnu cijenu.

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

  Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

  - sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn

  - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

  - sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

 • Napomena:

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

  Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

  Odgovorni organizator: JADROTOURS d.o.o.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.