HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Sarajevo, Jajce i Mostar, putovanje autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke, 3 dana / 2 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 22 - 25.06.2019.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke

Cijena:

od 900 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Bihaća. Dolazak u JAJCE, gradu u srednjoj Bosni na ušću Plive u Vrbas koji se prvi put spominje 1396. u naslovu Hrvoja Vukčića Hrvatinića. Razgled starog grada: HRAM BOGA MITRASA, MEDVED KULA, PODZEMNA CRKVA (KATAKOMBE), Gotička samostanska crkva SV. MARIJE sa zvonikom SV. LUKE (1460.) te džamija ESME SULTANI iz 1753. godine. U neposrednoj blizini nalazi se i zgrada II. zasjedanja AVNOJ-a, danas muzej te vodopad na Plivi. Slobodno vrijeme za odmor ili fakultativni ručak. Nastavak putovanja preko Travnika do Sarajeva. Smještaj u hotel s 3*. Noćenje.

 • 2. dan:

  Nakon doručka odlazimo našim autobusom na panoramski i pješački razgled grada uz pratnju stučnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: MARIJIN DVOR, SKENDERIJA, KOŠEVO, MOSTOVI NA MILJACKI, EVANGELISTIČKA CRKVA, STARA POŠTA, NARODNO KAZALIŠTE, GRADSKA VIJEĆNICA, STARI GRAD, nastavak razgleda pješice: BAŠČARŠIJA, KUJUNDŽILUK, GAZIHUSREVBEGOV BEZISTAN I VELIČANSTVENA GAZIHUSREVBEGOVA DŽAMIJA, KATEDRALA, ŽIDOVSKI HRAM I SINAGOGA… Slobodno vrijeme za uživanje u gastro ponudi ovoga grada i obilazak nekih od najznačajnijih kuluturno-historijskih znamenitosti ili obnovljene adrenalinske atrakcije – Trebevićke žičare koja će vam omogućiti najljepši pogled na grad s vidikovca smještenog na 1200 m. nadmorske visine. Noćenje.

 • 3. dan:

  Nakon doručka odlazimo na cjelodnevni fakultativni izlet u MOSTAR gdje je uz pratnju stručnog lokalnog vodiča predviđen pješački razgled starog grada: STARI MOST, ĆEJVAN-ĆEHAJINA DŽAMIJA, STARI BAZAR, KUJUNDŽILUK, KARAĐOZ-BEGOVA DŽAMIJA, STARA KATOLIČKA CRKVA…, nakon razgleda slobodno vrijeme za fakultativni ručak ili shopping u gradu prepunog restorana s nacionalnim specijalitetima te malih dućana sa lokalnim suvenirima. Povratak u Sarajevo u popodnevnim satima. Navečer organiziramo fakultativni izlazak u grad našim autobusom. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  Doručak. Odlazimo našim autobusom do centra grada gdje ćemo potrošiti preostale Konvertibilne marke na poneki suvenir ili kulinarski specijalitet. Polazak za Hrvatsku u kasnim prijepodnevnim satima. Vožnja preko Zenice, Slavonskog Broda i Zagreba. Dolazak u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  Redovna cijena: 1.000 kn

  FIRST MINUTE CIJENA: 900 kuna
  (vrijedi za prijave i uplate do 1.4. ili do popunjenja mjesta na akciji)
  Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10% 

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka,
  smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu s 3* na bazi 3 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, posjet Jajcu, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Minimalni broj putnika: 40

   

 • Cijena ne uključuje:

  stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja. Informativne cijene ulaznica: ulaznica za podzemnu crkvu u Jajcu 2 KM, Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM. (NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja i redosljed razgleda navedeni su informativno te mogu biti podložni promjenama, odnosno dostupnosti zbog radnog vremena)

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  Obvezna doplata za boravišnu pristojbu 5€;  

 • Neobavezne doplate po osobi:

  fakultativni cjelodnevni izlet u Mostar 20€ (minimalno 25 prijavljenih);

  fakultativni večernji izlazak u grad autobusom 2€ (minimalno 20 prijavljenih),

  jednokrevetna soba 400,00 kuna.

   

 • Napomena:

  U Bosni i Hercegovini platežno sredstvo je Konvertibilna marka (KM) koje možete nabaviti u našim bankama ili mjenjačnicama. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

  Odgovorni organizator: Jadrotours

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.