HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Škotska, Dublin i Belfast, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 8 dana / 7 noćenja

First Minute

Datumi putovanja:

 • 30.08 - 06.09.2020.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 9.680 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - DUBLIN
  Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu kod šaltera informacija dva sata prije leta zrakoplova i podjela putne dokumentacije. Polijetanje zrakoplova Croatia Airlines na liniji OU 512 u 7:40 sati, dolazak u Dublin u 9:30 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku ukrcaj u autobus i odlazak na panoramski obilazak grada s voditeljem putovanja: Garden of Remembrance – Trinity College – Grafton i O'Connell Street – O'Connell most - katedrala sv. Patrika, gdje je živio i radio svećenik i poznati pisac „Guliverovih putovanja“ Jonathan Swift - Gradska vijećnica - Guinness Storehouse. Smještaj u hotel i nakon kraćeg odmora odlazak s voditeljem putovanja u središte grada do Temple Bara, zabavne gradske četvrti omiljene i među lokalnim stanovništvom. U tom živahnom i slikovitom dijelu grada nalazi se mnogo barova, restorana i pubova u kojima svatko može pronaći zabavu za sebe, a četvrt koja nekoć i nije bila na glasu danas je jedan od simbola grada gdje se nalaze sjedišta mnogobrojnih instituta i ustanova. Vikendom u Temple Baru otvara se tržnica živežnih namirnica, a u blizini su i poznati sajam knjiga, odnosno sajam dizajnera. Povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje.

 • 2. dan:

  DUBLIN - BELFAST - GIANTS CAUSEWAY - BELFAST/OKOLICA
  Doručak. Odjava iz hotela i putovanje prema Sjevernoj Irskoj u glavni grad Belfast, koji posljednjih nekoliko godina privlači sve više turista. Utemeljen 1177. godine, Belfast je lučki grad s odličnom ponudom restorana, trgovina, kulturnom ponudom, itd. Obići ćemo panoramski grad, Albert Memorial toranj sa satom, Operu, vijećnicu, sveučilište, itd. Posjetit ćemo Titanic Belfast multimedijalni centar (ulaznica uz doplatu na licu mjesta), smješten u novoj i modernoj četvrti Titanic, u kojoj je građen najslavniji brod 20.st. Odlazak na Giants Causeway, mjesto zaštićene prirodne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Bez sumnje vrhunac prekrasne sjeverne obale Antrima upravo su ti bazaltni stupovi čiji se točan broj ne zna, a legenda kaže da je div sagradio nasip kako bi mogao svoju dragu sa škotskog otočja Staff suhim riječnim koritom dovesti do Irske. Poslije posjeta odlazak prema hotelu u Belfastu odnosno okolici, smještaj. Noćenje.

 • 3. dan:

  BELFAST/OKOLICA - CAIRNRYAN - GLASGOW
  Doručak. Odjava iz hotela i vožnja prema luci. Isplovljavanje broda prema Škotskoj u prijepodnevnim satima. Plovidba traje otprilike 2 sata i 15 minuta. Dolazak u Škotsku, smještaj u autobus i putovanje prema Glasgowu. Po dolasku u Glasgow panoramski razgled autobusom: George Square - sveučilišna četvrt - Glasgow Cross - park Glasgow Green – katedrala sv. Munga, osnivača grada. Milijunski grad na rijeci Clyde poznat je po svojoj viktorijanskoj i art nouveau arhitekturi koja datira iz perioda kad se grad obogatio zahvaljujući trgovini, tekstilnoj proizvodnji i brodogradnji. Slobodno vrijeme u središtu grada. Smještaj u hotel na širem području Glasgowa. Noćenje.

 • 4. dan:

  GLASGOW - LOCH LOMMOND - LOCH NESS I URQUHART - AVIEMORE/INVERNESS
  Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak putovanja vodi nas kroz nacionalni park Trossachs i preko jezera Loch Lommond, dugačkog 38 km i okruženog prekrasnim krajolikom s planinskim vrhuncima i brdima. Riječ je o jednom od najljepših područja Škotske, a zajedno sa svim prirodnim ljepotama kojima ćemo danas svjedočiti nije čudo zbog čega je Škotska nedavno izabrana za najljepšu zemlju svijeta (ocjena čitatelja Rough Guidea). Vožnja lijepim pejzažima Kaledonijskog kanala i dolazak do poznatog jezera Ness. Panoramska vožnja uz jezero koje je svjetski slavno po „stanovnici“ Nessie. Odlazak na vožnju brodom po slavnom jezeru, a potom ćemo posjetiti poznate ruševine dvorca Urquhart, koji je igrao značajnu ulogu u Ratovima za škotsku neovisnost u 14. st. Nastavak putovanja kroz upečatljivo i jedinstveno Škotsko visočje prema Aviemore odnosno Invernessu, području gdje je smješten naš hotel. Smještaj. Noćenje.

 • 5. dan:

  AVIEMORE/INVERNESS - PERTH - STIRLING - EDINBURGH
  Doručak. Odlazak iz hotela. Putovanje cestama kroz snovite krajolike škotskog gorja. Za mnoge ljude upravo je to prava Škotska, Škotska u kojoj klanovi još uvijek vode glavnu riječ. Na putu do Edinburgha stat ćemo u gradiću Perthu gdje ćemo obići tipičnu škotsku destileriju viskija (ulaznica uključena). Nastavak putovanja prema Edinburghu vodi nas preko Stirlinga i poznatog dvorca Stirling, jednog od najpoznatijih i najimpozantnijih škotskih dvoraca, mjesto bitke između Williama Wallacea s Englezima 1297. g. kao i krunjena slavne Marije Stuart. Nastavak putovanja prema Edinburghu, smještaj u hotel na području grada. Noćenje.

 • 6. dan:

  EDINBURGH
  Doručak. Poslije doručka odlazak s voditeljem putovanja u panoramski i pješački razgled Edinburgha. Povijesno središte srednjovjekovnog grada UNESCO je proglasio svjetskom kulturnom baštinom, a među brojnim povijesnim spomenicima ističe se edinburški. Pozornost privlači i službena kraljičina rezidencija u Škotskoj, Holyroodhouse Palace. Između rezidencije i dvorca nalazi se povijesna ulica Royal Mile iz koje izlazi više od 60 uličica u srednjovjekovni grad... Slobodno poslijepodne za samostalno istraživanje prekrasnog Edinburgha, grada kojeg zbog vrlo živog kulturnog života i činjenice da su u njemu živjeli i radili mnogi poznati mislioci i književnici nazivaju i „Atenom sjevera“. Budući da se nalazimo u zemlji whiskeyja, svakako vrijedi posjetiti Scottish Whiskey Experience. Za ostatak dana predlažemo posjet škotskoj Nacionalnoj galeriji s jednom od najvažnijih zbirki slika u Europi. A ako Vas umjetnost toliko ne zanima, svakako ćete uživati u proučavanju živahne pub i restoranske scene. Noćenje.

 • 7. dan:

  EDINBURGH - CAIRNRYAN - BELFAST - DUBLIN
  Doručak. Odjava iz hotela, putovanje prema Cairnryanu gdje ćemo se ukrcati na brod koji nas vraća u Irsku. Iskrcaj u Belfastu i nastavak putovanja iz Sjeverne Irske prema Dublinu. Ovisno o vremenu dolaska u hotel mogućnost odlaska s voditeljem putovanja prema gradskom središtu u zadnju šetnju veselom irskom prijestolnicom. Slobodna večer. Noćenje.

 • 8. dan:

  DUBLIN - ZAGREB
  Doručak. Transfer u zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlines za Zagreb na liniji OU 513 u 11:05 sati, dolazak u Zagreb u 14:50 sati po lokalnom vremenu.

 • Cijena:

  Polazak:
  8 dana / 7 noćenja

  30.8.-6.9.
  Cijena paketa aranžmana po osobi
  u dvokrevetnoj sobi
  9.980 kn
  FM* 9.680 kn
  Jednokrevetna soba (doplata) 2.490 kn

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  (Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.190 kn uključene u cijenu)

  Doplata za tri večere u Škotskoj* (Preporučujemo! Doplata isključivo prilikom rezervacije aranžmana): 440 kn
  Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb-Dublin-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, uslugu voditelja putovanja, prijevoz autobusom na turi po Irskoj, Sjevernoj Irskoj i Škotskoj prema programu, transfere od/do zračne luke u Dublinu, smještaj u hotelima 3/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 7 noćenja s doručkom (irski i škotski kuhani  doručak): 2 noćenja na području Dublina, 1 noćenje na širem području Belfasta odnosno Antrima, 1 noćenje na području Glasgowa, 1 noćenje na području Aviemore/Inverness i 2 noćenja na području Edinburgha, ulaznice za Giants Causeway, dvorce Stirling i Edinburgh, ruševine dvorca Urquarth, vožnju brodom po jezeru Loch Ness, posjet destileriji viskija u Škotskoj, brodske vožnje na linijama Belfast-Cairnryan i Cairnryan-Belfast, sve razglede i izlete prema programu te troškove organizacije i prodaje.

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike osim onih izrijekom navedenih kao uključene, putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo!), trošak javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, te troškove osobnih narudžbi.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za tri večere u Škotskoj* (Preporučujemo! Doplata isključivo prilikom rezervacije aranžmana): 440 kn
  Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 470 kn
  (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)

  *Paket večera u Škotskoj uključuje 3 večere, od 3.-5. dana. Preporučujemo taj paket ta tri dana zbog relativno kasnih dolazaka u hotel, odnosno mogućnosti da u okolici hotela nemate veliku ponudu restorana, tu ponajprije mislimo na noćenje u regiji Aviemore/Inverness. Prvu večer u Edinburghu smo večeru ponudili, ali ostavljamo drugu večer slobodnom za Vaše osobne želje kako biste mogli probati lokalnu kuhinju prema svojem nahođenju. U Irskoj ne nudimo večere. Večere su iskalkulirane za minimum od 20 prijavljenih, u suprotnom cijena će biti viša.

 • Napomena:

  Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa  objavljenih u prosincu 2019. i podložna su promjeni. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

  Odg. organizator: Atlas Plus

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

DUBLIN – BELFAST – GIANTS CAUSEWAY – GLASGOW – LOCH NESS – AVIEMORE/INVERNESS – STIRLING – EDINBURGH

VRIJEDNOST VIŠE: UKLJUČENE ULAZNICE ZA GIANTS CAUSEWAY, DVORAC STIRLING, EDINBURŠKI DVORAC, RUŠEVINE DVORCA URQUARTH, POSJET DESTILERIJI VISKIJA I VOŽNJA BRODIĆEM PO JEZERU LOCH NESS! RAZGLEDI DUBLINA, BELFASTA, GLASGOWA I EDINBURGHA!

OPĆE INFORMACIJE O IRSKOJ:

SLUŽBENO IME: Republika Irska
DRŽAVNO UREĐENJE: Parlamentarna republika
GLAVNI GRAD: Dublin, oko 1.173.000 st.
MEĐUNARODNA ZRAČNA LUKA: Dublin Airport, poznat i kao Aerfort Bhaile Átha Cliath
JEZIK: irski, engleski (službeni)
RELIGIJA: katolici 78.8%, nereligiozni 10.1%, anglikanci 2.6%, muslimani 1.3% (2016.)
VREMENSKA RAZLIKA: Greenwhich Mean Time (Hrvatska 12:00 = Irska 11:00)
NOVAC:  1 EUR = 100 centi
BROJ STANOVNIKA: oko 6.5 milijuna (2018. god.)
POVRŠINA:  84.421 km²
STRANA VOŽNJE: Lijeva
GEOGRAFSKI POLOŽAJ: Republika Irska smještena je na zapadnoj strani Irskog mora, zapadno od Velike Britanije. Irska je jedan od Britanskih otoka. Republika Irska zauzima veći dio otoka dok se na njezinom sjevernom dijelu nalazi autonomna regija Ujedinjenog Kraljevstva - Sjeverna Irska.
KLIMA: Klima Irske je oceanska, s mnogo vlage i s malo sunčanih dana, osobito u zapadnim dijelovima, koji su pod neposrednim utjecajem stalnih i snažnih zapadnih vjetrova. Zbog stalne vlage i zato jer nema suša livade su stalno zelene, pa je po tome Irska i dobila ime zeleni otok.
Prosječna temperatura u siječnju iznosi 5-6 °C, a u kolovozu 14-16 °C. U svibnju i lipnju ima najviše sunčanih dana.
ELEKTRIČNI NAPON: 230 V
DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE:  Za ulazak u Republiku Irsku        za hrvatske građane potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja mora vrijediti najmanje 3 mjeseca nakon ulaska. Djeca moraju imati svoju putovnicu/osobnu iskaznicu
ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučujemo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int). Preporučujemo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu.
TELEFONIRANJE: Pozivni broj zemlje je +353. Mobilne telefonske veze su dobre. Molimo da za detalje kontaktirate vašeg mobilnog operatera.
KREDITNE KARTICE: Većina kreditnih kartica prihvaćene su u svim bankama, te u većini hotela, restorana i trgovina (MasterCard, Visa), dok je Amex prihvaćen malo rjeđe. Većinom se na ulazu svake trgovine nalaze simboli kreditnih kartica koje pojedina trgovina prihvaća kao sredstvo plaćanja.
NAPOJNICE:  nisu obvezne, ali je uobičajeno ostaviti 10% od ukupnog iznosa računa u restoranu ili taksiju ako ste bili zadovoljni pruženom uslugom.
SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Preporučujemo:
ODJEĆA: Savjetujemo udobnu pamučnu odjeću, vjetrovku  i nešto toplije odjeće bez obzira na početak svibnja. Ponesite i zaštitu protiv sunca, vjetra i kiše, kabanica je uvijek dobro došla. Udobna, sportska obuća je nužna.
HRANA I PIĆE: Irska je na glasu po svom bogatom doručku s kobasicama, slaninom, jajima, black puddingu (kobasice napravljene s kuhanom krvi, nešto poput naše krvavice), whitepuddingu (kobasice od svinjetine, masti, kruha, zobene kaše i začina) i prženim krumpirićima. Tipična namirnica i temelj tradicionalne irske kuhinje je krumpir. Krumpir se jede u kori, kao pire, kuhan, pečen, pržen, a od njega se izrađuju kruh i kolači. Uz krumpir se najčešće jede slanina. Ulogu mesa nikako ne smijemo zanemariti u irskoj prehrani. Irci ponajviše jedu janjetinu i govedinu, a za njima nešto kaska kulinarska upotreba svinjetine. Gulaši, krvavice, kobasice, slanina, šunka, meso divljači, i druga mesna jela irski su specijaliteti. Ističu se smjele i sofisticirane kombinacije mesa, primjerice janjetine s whiskeyem i marmeladom od naranče. Kruh i pekarski proizvodi isto vrlo su važne namirnice. Izvrstan je i vrlo hranjiv i kruh od krumpira. Aromu irskog kruha istaknut ćete kvalitetnim domaćih irskim maslacem.
Morski plodovi u irskoj su prehrani vrlo zastupljeni, posebice u obalnim područjima. Jedu se podjednako riba, školjke i morske alge: losos i pastrva, jegulje, kamenice, dagnje i brojni specijaliteti s morskim algama. Alge se najčešće jedu kuhane na kriški toplog tosta. Brojni pudinzi, pjenice s bobičastim voćem, od čokolade, kave, razne kreme s whiskeyem i likerima - dio su raznovrsne irske desertne ponude.
pubu ćete uz brojna druga izvrsna piva popiti i jednog pravog "Irca" svjetske slave – pivo Guinness.
Odmah uz bok pivu zasluženo mjesto zauzima whiskey. Na bazi whiskeya nastaju brojna pića, likeri i deserti. Najslavnija je irska kava čiju recepturu već svi dobro poznajemo. Redove whiskeya i likera brane Jameson, Baileys (Irish cream), Sheridan, Irish Mist, Paddy i drugi.
Čaj je vrlo popularno irsko piće koje se konzumira tijekom cijelog dana. Raspon čajeva vrlo je širok, a omiljeni su crni čajevi koji se poslužuju uz toplo mlijeko i šećer.
KUPOVINA:  popularni su naravno magneti s irskim motivima, pivo i čaše za pivu, likeri, whiskey, slatkiši, nogometna memorabilija, odjeća. Veliki broj objekata posluje od 8 do 20 radnim danom, od 9 do 17 subotom,  dok samo neki rade nedjeljom.
SEF: Molimo da spremite novac, dokumente i druge vrijednosti u hotelskom ili sobnom sefu, organizator putovanja niti hotel ne preuzima odgovornost za ukradene stvari.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Irskoj
Adelaide Chambers, Peter Street, Dublin 8, IRELAND
croemb.dublin@mvep.hrie.mvep.hr

Ivan Mašina, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik
00353 1 4767 181, 00353 1 4767 183

Uredovno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva: (za stranke)
• ponedjeljak-petak 10,00-13,00
crocons.dublin@mvep.hr

Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 00353 83 462 6326


OPĆE INFORMACIJE O VELIKOJ BRITANIJI:

SLUŽBENO IME: Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske
DRŽAVNO UREĐENJE:  parlamentarna monarhija
GLAVNI GRAD:   London, 9.126 milijuna stanovnika (2018. god.)
MEĐUNARODNA ZRAČNA LUKA: Heathrow Airport, poznat i kao London Heathrow
PROSJEČNO TRAJANJE LETA: oko 2:15 h izravnom linijom
JEZIK:  engleski (službeni)
RELIGIJA:  kršćani 59.5%, ateisti 25.7%, muslimani 4.4%, hinduisti 1.3%, sikhi 0.7%, itd.
VREMENSKA RAZLIKA:  Greenwich Mean Time (Hrvatska 12:00 = Velika Britanija 11:00)
NOVAC:  GBP (britanska funta); 1 GBP = 100 penny
BROJ STANOVNIKA: oko 65 milijuna (2017. god)
POVRŠINA:  242.495 km²
STRANA VOŽNJE: lijeva
GEOGRAFSKI POLOŽAJ: Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske država je u zapadnoj Europi, na otoku Velika Britanija i sjeveroistočnom dijelu otoka Irske. Velikoj Britaniji pripadaju otoci Wight, Scilly, Anglesey, Orkney, Hebridi i Shetland; ukupno zauzima 242 513 km². Obuhvaća površinom najveću Englesku, Wales, Škotsku i Sjevernu Irsku. Od europskoga kopna dijeli je Engleski kanal (francuski La Manche) i Doverska vrata.
KLIMA: Velika Britanija ima umjerenu i izrazito oceansku vlažnu klimu s malim godišnjim kolebanjima temperature. Česta magla (pretežito zimi) i znatna naoblaka karakteristični su za veći dio britanskog teritorija.
ELEKTRIČNI NAPON:  230  V
DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ulazak Veliku Britaniju za hrvatske građane potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja mora vrijediti najmanje 3 mjeseca nakon ulaska. Djeca moraju imati svoju putovnicu/osobnu iskaznicu.
ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučujemo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int). Preporučujemo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu.
TELEFONIRANJE: Pozivni broj zemlje je 00 44. Mobilne telefonske veze su dobre. Molimo da za detalje kontaktirate vašeg mobilnog operatera.
KREDITNE KARTICE: Većina kreditnih kartica prihvaćene su u svim bankama, te u većini hotela, restorana i trgovina (MasterCard, Visa), dok je Amex prihvaćen malo rjeđe. Većinom se na ulazu svake trgovine nalaze simboli kreditnih kartica koje pojedina trgovina prihvaća kao sredstvo plaćanja.
NAPOJNICE: Nisu obvezne, ali je uobičajeno ostaviti 10% od ukupnog iznosa računa u restoranu ili taxiju, ako ste bili zadovoljni pruženom uslugom.
SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Preporučujemo:
ODJEĆA:
  Savjetujemo udobnu pamučnu odjeću za toplije razdoblje, te  vjetrovke,  pokrive i topliju odjeću za zimski period. Ponesite i zaštitu protiv sunca, vjetra, kiše i snijega, bez obzira na period godine u kojem putujete.
HRANA I PIĆE:  Britanija ima bogatu autohtonu kulinarsku tradiciju, no njezina kolonijalna povijest duboko je obogatila izvorne kuharske tradicije i apsorbirala kulturne utjecaje njezinih postkolonijalnih područja - osobito onih u Južnoj Azij. Britanska kuhinja ima mnogo regionalnih sorti unutar šire kategorije engleske, škotske i velške kuhinje i jela sjeverne irske kuhinje. Neki od specijaliteta su: fish and chips, eccles cake, black pudding, laverbread, Yorkshire pudding, haggis, itd.
KUPOVINA:  popularni suveniri su  sve memorabilije vezane uz Union Jack simbole, suveniri vezani uz kraljevsku obitelj, britanski čaj, lokalne nošnje, nakit, makete atrakcija, magneti, vina, pivo. Veliki broj objekata posluje od 8 do 20 radnim danom, od 9 do 17 subotom,  dok nedjeljom rade skraćeno.
SEF: Molimo da spremite novac, dokumente i druge vrijednosti u hotelskom ili sobnom sefu, organizator putovanja niti hotel ne preuzima odgovornost za ukradene stvari.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske
21 Conway Street
London W1T 6BN
UK
vrhlon@mvep.hr

uk.mvep.hr

Igor Pokaz, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik
0044 20 73872022, konzul.: 73871144
0044 20 73870310, konzul.: 73870936

Uredovno vrijeme Veleposlanstva:
• ponedjeljak-petak 9,00-17,00

TELEFONSKI POZIVI
Tel.: 00 44 20 7387 1144
Faks: 00 44 20 7387 0310 ili 00 44 20 7387 0936

Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 0044 7766912458

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.